Отговори
# 210
  • София
Мамита, все се каня да напиша в темата. Продаваме двете коли- баба шкода (120Л, с газова) и форда (94г). Още не сме пускали обяви, защото не можем да се наканим да ги снимаме  ooooh! Едната я продаваме за колкото дадат, въпреки, че е супер готина и в добро състояние (много ми е тъжно за нея, защото е супер количка, аз си я карах нея), а форката за 1000лв (има изгнил калник, всичко друго е ок).
Засега казваме само на наши хора, но тези дни мисля да пусна обяви, защото заемат много място в двора.

# 211
Добро утро, мами!

Медхен,
как е Лена? Пиши, де !

Деска, радвам се, че Моната е добре  Hug

Жу,
честито прохождане на Стеф  Hug Само напред да стъпва!

Цеце, честита ви кухня  Hug

Гале, честито ви ново Бу  Hug Много сте хубави с Ники!

Дианче, радвам се, че всички у дома сте добре  Hug

Скреч, който те види на снимките от РД се учудва, че имаш дете - изглеждала си по-малка, отколкото си  Hug

Канелка, невероятни снимки  Heart Eyes Я, дай и другите да видим  Hug

Лейди, всичко е наред, не се втелясвай толкова  Hug

Ние снощи направихме една Била. Найййй-накрая и ние да пазаруваме като белите хора в нашия си град  Crazy

# 212
  • София
Здравейтеее  newsm47

Днес има празник нашата прекрасна Лучия, която напоследък не се вясва много /, но карането ще и го оставим за утре  Mr. Green/, за днес-поздравленията  newsm51

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЛУЧИ-ДА СИ ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНА, ЗАВЛАДЯВАЩА И ВЛЮБЕНА.

Лек ден на всички, после ще се включа поименно  Grinning

# 213
Привет мацки  Hug
Аз пак се поизгубих и на всичкото отгоре по диагонал ви четох,та нищо не запомних  Crazy
Нашата зъбна криза от 2 дена е в застой и зъбче така и няма  Tired Има само 6 зъбчета,а до 22 направо ще лудна ако е така  ooooh!
Иначе май нищо ново около нас,освен че си нупих един много готин панталон,обаче не мога да му харесам подходящ колан  Thinking
Иначе тази вечер сме канени на рожден ден извън града и ще спим там  Wink А на 20-ти сме на Коледно парти и го чакам с нетърпение  Party Аз съм ви казвала,че до преди да забременея ходех на спортни танци 3 години при сеньорите,а като девойка си ги тренирах де,та  клубът всяка година преди Коледа е организатор на национална среща на сеньорите по спортни танци  Wink  Та такааа  bowuu
Все още не сме решили какъв коледен подарък да вземем на Таничка и съм в голяма чуденка  Rolling Eyes
Гале и Ванилия видях много хубави снимчици   bouquet
Момичета,целувам ви всички  Heart Eyes Приятен уикенд на всички   bouquet

# 214
Добро утроооооо Hug

Искам само да кажа че утре съм на линия за пицарията.Пък и както бех 3 дена сокова диета и всичко ми се е остъргало,нямам вече търпение...... #Crazy

Ей Таш,стопли ми душицата.От къде знаеш че имам имен ден.Та аз разбрах едва преди няколко години.

Днес православните християни почитат Св. Лука,а католиците Св. Лучия.По този повод искам да ви почерпя.(малко е раничко за виното ама ще изчакате поне до обяд,нали Mr. Green)

Извинете ме ,че не се влкючвам много често ,ама нещо не ми се пише,но винаги ви чета Heart Eyes

По-подробно мисля да се влкюча довечера,защото съм сама.Ники си замина на Зарата на рожден ден на дядо му.Така че ще имам мноооого време за писане(надявам се и настроени еда ми дойде,че засега хич го няма Crossing Arms)

Успешен и усмихнат ден на всички!

# 215
Честит имен ден, наша прекрасна Лучия! Бъди все така усмихната и очарователна!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 12:32 от Роси_

# 216
Честит имен ден Лучи!

Момичета изчетох ви,но вчера пътувах за последния си изпит и бях изморена Tired,ох,сигурно се повтарям,ама така е в последно време. Ще ми се на всяка да пиша по нещо,но ще забравя предполагам. Да видя какво ще се сетя
Гале много сте хубави на снимките с Ники! Бая бузки е заформил ми се струва Mr. Green Flutter Добре го гледа мама Grinning
Жу защо си нервна и нямаш настроение? Честито ти проходило момченце! Hug
Таш как е обстановката на работа? Нещо им се беше ядосала? А за Сашко нищо не пишеш.
Лейди и аз доста неща съм позабравила newsm78 Направо не знам какво да ти кажа,но Дианчето точно е писала Peace Дано да се успокоиш Hug
Медхен що така Лена си е вкъщи пък се "обзаведохте" с болести пак SadИма ли подобрение,как е тя?

Аз сега изпратих Ивчето при баба и за час-два,че да изчистя,пък и тя само на вратата седи и мрънка да излиза,а времето е кофти,после ще я взема и ще идем до един-два магазина за разходка(като си нямаме МОЛ). Тя иначе иска да е само в мен,не признава татко си,не ще друго,а само да я нося,в резултат кръста ме боли,но си мълча,че вече няма да имам време за нея,много ми е кофти така.Пуста работа,пари и учене Tired
Мисля,че ще нещо щях да пиша,но забравих,а не искам да отварям две страници,после ако се сетя ще пиша пак Hug

# 217
Ей, Лучи, що си траеш? Много здраве, щастие, стройна фигура и хубаво настроение!
Аз ще си призная пред строя, че днес няма да ходя на теста по английски  Embarassed, гледам Медхен не се е разписвала днес. Как е Лена? Дара още се влачи с тия сополи. След тридневния глад, който ми причини Лучи  Hug и организирането на Коледното парти за малки и големи в школата съм като лимонче. Нямах сили да седна да прочета нещо, а и организацията на днешния ден ми се стори доста трудна. Утре обаче ще дойда да се НАЯМ. Кой каза,че няма да идва?  Naughty

# 218
Па сам
Е**** м****** - гола съм, студено ми е и съм сапунисана. Спряха топлата вода точно докато бях под душа. Знам, че правят ремонти по тръбите, ама не е ли редно една бележка да драснат?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 219
  • Хасково
Привет на всички малки и големи!!!!
Честит имен ден на Лучи!!! Бъди здрава, весела, много щастлива и обичана!!! Носи с гордост това прекрасно име!

Мами, аз пак на бързо с едно въпросче  Embarassed
В градината на племенника има шарка. Както съм писала и преди, живеем врата до врата и всеки ден сме заедно.... Сега обаче се притесних да не се заразим, пазим се, не ходим при тях и те не идват. Но ... до кога така? newsm78 Четох тук, че инкубационния период е 2-3 седмици  ooooh! Това означава ли, че толкова време трябва да не се виждат децата. Кога може да се разбере, дали е заразен и той. Т.е. след колко време се виждат симптомите?
извинявам се за отклонението, но се притеснявам... Моля, някой по-"светнат" да сподели Praynig
Айде целувки на всички и доскоро!!!   bouquet

# 220
Веси,мисля че инкубационният период е 21 дни и дори и да не се разболее,може да зарази друг(т.е може да бъде само носител),а симптомите се появяват след няколко дни до седмица,мисля newsm78.Макар че има малък шанс племенникът ти да не се зарази и да не изкара шарката.Аз например НИКОГА не съм карала шарка.Ама никаква.

Много се пази да не се заразите и вие,че толкова малко дете не ми се мисли как се удържа да не се чеше!Стискам палци да се опазите Hug

ПП само искам да се поправя за предния си пост.Оказа се,че днес не е Св.Лука , Св.Лукия.Ама пак си имам празниче де.

# 221
Лучи, честит имен ден! Да си здрава и все така усмихната!   bouquet

Благодаря за вниманието към Лена  Hug Тя все още има разтройство и повръща по 1-2 пъти на ден  ooooh! Но ще я лекуваме  Wink

# 222
Лучи, Честит имен ден и да си жива и здрава!
С гордост да си носиш името и винаги да си все така очарователна, усмихната и лъчезарна!

# 223
Лучи, да ти е живо и здраво името! Весел празник! newsm51

Къде сте, гърлз? Flutter Ние днес направихме прощъпулник на Моната. Heart Eyes Сутринта с помощта на майка ми замесих пита  bowuu, добре стана, ама леко безсолна Whistling И следобед я търкулнахме и ето какво първо хвана момичето:

Международният паспорт символизираше дипломат, посланик, министър на външните работи  Sunglasses

После, за радост на баща си, хвана микрофона ( вкъщи със Све се шегуваме, че Симона ще е 18тия Музикален идол на България  Laughing)

Та, тълкуването е: 1. Според мен посланик или министър на външните работи, който пее добре. 2. Според баща й - световно известна певица. Mr. Green

Медхен, бързо оправяне на Лената! Целувам ви.  love001

Веси, дано не си лепнете шарката, че много малки още нашите дечица. Hug

Майчета, всело изкарване утре.  lalalala Що не направите едно клипче, испешъли фор ми, да ви чуя гласчетата медни? newsm53 И полека с водките. Wink

Лека и спокойна нощ. Hug

# 224
  • София
Хелоуууу Мамита   bouquet

Не съм писала отдавна, но имах доста работа. Досега ви четох, ама не можах да запомня много заради часа  Crazy

Да ви почерпя, защото днес моя приятелка роди третото си детенце, Анна, първо момиченце  Heart Eyes

За утре, сигурно аз ще дойда с Кари, защото няма на кой да я оставя. Татито пак го пратихме на лов, а майка ми и баща ми (които са ми на гости) утре ще трябва да тръгнат наобяд към Бургас. Ние сутринта сме на детско коледно парти, после ще се приберем да хапнем и да поспим, та се надявам към 14.30-15.00 да сме на линия при вас.

Дита, радвам се, че Моната вече е добре, изглежда страхотно на снимките. Аз залагам на твоето тълкувание, пък да видим  Peace

Благодаря на всички отзовали се със съвети за вдигане на хемоглобин  Hug Записах обстойно и вече тъпча Кари с разни неща. Цеце, благодаря ти за офертата за зайчето Heart Eyes. Благодарение на теб се сетих, че имаме един цял заек във фризера и падна под ножа в името на Кари  Hug

Медхен, бързо оправяне на Лената!

Жу, честито ти проходило момченце  Hug

Веси, не се притеснявай за шарката мила. Казват, че колкото по-рано се изкара, толкова по-леко е за детето. А всички ще минем от там рано или късно. Моя приятелка кара шарка на 35 год. и каза, че по-зле никога не се е чувствала. Знам, че колеги на майка ми, също доктори, умишлено водят децата си при други болни дечица, за да минат по-бързо през шарката. Това звучи доста извратено, ама вероятно има здрава логика зад подобни действия  Rolling Eyes

Днес бях на погача на 40-дневното бебе на моя приятелка (преди време ви се похвалих как роди естествено мъж 4500гр. без да й мигне окото). Тя е доста начетена млада жена и все си мислех, че се допитва до повече източници относно отглеждането и захранването на бебето си. Днес с учудване установих, че макар да го кърми, тя му дава вода (което е ок), но му дава и прясно изцеден сок от морков и ябълка  #Crazy А се оплаква, че той има ужасяващи колики и реве постоянно  newsm78 Доста се шокирах. Изцяло се е доверила на докторката и майка си, които явно използват остарели техники. Отгоре на всичко й казали, че трябва да постави малкия на дието, защото качвал много - над 2 кг. за 40 дни, при все, че е само на кърма. Направо онемях. Сега свалям материали от нета и ще й ги пратя да чете, че явно информационното затъмнение не й се отразява добре  ooooh!

Толкова засега. Надявам се да се включа пак по-късно.

ЛУЧИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт