Отговори
# 195

Ванилия - снимките ви са страхотни, дори малко ми е неудобно,че псотвам мои Simple Smile... Имаш невероятна дарба да хващаш момента/а снимката от Варна е УНИКАЛНА!

# 196
  • София
Привет,

Нещо днес съм адски изнервена, нямам никакво настроение да пиша. Дано ми мине по-бързо, че и аз самата не се трая.

Гале, такава ли трябва да е питката  newsm78 Страхотни сте с Ники  Hug

Стефан вече ходи, от вчера си обикаля хола напред назад.

Ох не мога да си събера акъла в главата...

# 197
  • София
Ей, Галакси, страхотни сте, ти си такава мацка, че всеки път като те видя, ми идва да се подстрижа /ама като се познавам, ще рева после 2 години, докато ми израсте  Mr. Green/.Този геврек е много интересен и какви шевици има само Laughing.А Никича е сладък малък позьор  Hug, ти сложи ли му нещо за артист, а?А това в дясната му ръка какво е?

Ванилия, снимките са впечатляващи  Crazy, колко хубаво да имате с мъжа ти еднакво хоби и ви е такава страст.А снимката естествено, че ти си я правила   JoyJoy.Аз нямам едно любимо и постоянно занимание, само се хвърлям и паля по различни неща и после пак така бързо угасвам  Rolling Eyes

Както се очертава, няма да присъствам на партито на 14-ти.Ще си отработвам следващите понеделник и вторник и програмата ми е супер пълна.Ще направим някое събиране след НГ и тогава ще се реванширам  Laughing /е, може да се вясна за половин час, да отчета кой къде е, ама не е сигурно  Laughing/.
Хайде, до след малко  newsm47

# 198
Жу - Честито ти проходило детенце!
.... при нас за предпочитане е да се подбира за прохождането подобен геврек, кравай или както го наричат. Той също се търкулва, но не самостоятелно,а аз го придържам и спирам преди да достигне детето предметите,които го чакат,  поръчвам го от една хлебопекарна и се прави само в сряда /на Богородица, такива неща/ и се знае. Но много майки предпочитат и с пита, която се търкаля/която месят сами/,аз се чудех много, но попа ми каза,че това с геврека е много хубаво и реших че склоних Simple Smile, За нашия край е известно по този обичай де... Simple Smile
Интересно ми е че ви разказвам всикчо това, чусвтавм се хубаво Simple Smile  Joy

Таш - в дясната ръка има ролетка, а на снимката където пие уиски е с една макара конци.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 16:22 от Galaxy_26

# 199
Жу, честито прохождане на Стеф newsm44
Гале за първи път виждам толкова голям геврек и чувам за такъв обичай, много е интересно. Снимките са страхотни.

# 200
Скоро дядо Мраз ще мине през комина, За НОЕМВРИйче той играчки, обеща да Има! Joy

# 201
Радвам се, че снимките ни ви харесват! Heart Eyes
Галакси, чудни сте с малкия Ники! А такъв красив геврек не съм и сънувала. Преди малко разказвах на мъжа ми и зълва ми и им беше много интересно.
Жу, честито прохождане на Стеф!
Таш, шиенето и майсторенето на разни неща не ти ли е постоянно хоби?
Лилчо, www.flikr.com имаш впредвид, нали? Той е по-скоро фотографски ориентиран, защото дава много инфо за характеристиките на снимките - как са снимани, светкавици, ISO и т.н. Струва ми се неудобен за лични албуми, но пък от друга страна вместо да разпращаш снимки на роднини, може направо да си ги изтеглят от там с добро качество. Има обаче месечен лимит за качване, който лесно се стига. Няма пълна угодия. Joy За албуми съм най-доволна от www.webshots.com - качването е доста бързо, за разлика от multiply, който пък е по-красив - може да избираш темплейти или да си направиш свой. Няма да ви показвам нашия, че вече ще ви досадя тотално.
Приятна вечер на всички!

# 202
Момичета аз пак имам два въпроса към мамите били на АМ. Нормално ли е на месец и половина да яде с 300 зора 90мл. а на някои хранения яде само 60-70мл (7 хранения на ден сме)? И задължително ли е на всяко хранене да мокри много памперса, защото днес ми се струва че не ги пълни така (може аз да съм се психясала и преди да не ми е правило впечатление), но все пак дайте малко акъл на изкукалата Crazy Laughing Ако някой ги е теглил да казва колко горе долу трябва да е изпишкано Mr. Green Възможно ли е от това че е било по топличко в стаята и тя да е усвоила водата (изпотявала примерно) и за това по малко да е пишкала? Аз се събудих сутринта с пресъхнало гърло от климатика та не знам за нея. Tired
Вчера така ми рева през нощта в 2 часа че бях направо изтрещяла, викам си кво му е на тва дете?! Явно защото спрях Инфакола и пак и започнаха по силни колики.Минах само на Саб Симплек защото си мислех че той и действа повече ама явно е обратното , та ще почвам пак Инфакола.
Диана а при алергия за какво още да следя? И възможно ли е при положение че до сега сме си били само на едно мляко изведнъж да получи алергия? Но поне (да чукна на дърво) днес и вчера не е повръщала.Определено е било инцидентно ама така ми изправи косата че вижте как почнах да се оглеждам за всякакви неща.
Галакси , страхотна погача .
Честито на всички проходили, тъй като съм изпуснала повечето.
Ванилия , ще ме извиниш ама съм фенка на такива качествени снимки и тъй като не съм чела назад моля да ми кажеш какъв е апарата и обработвани ли са снимките с фотошоп? Страшни са , направо ще ме запалиш да сменям апарата.

# 203
Здравейте, милички мами! Hug

Симона наня, аз пак съм в голяма чуденка как да й дам пустия му АБ, вчера все пак я излъгах и тази сутрин успях, дано и сега да имам късмет. Wink Мисля утре да правя прощъпулка, ще меся пита  bowuu и в зависимост от резултата ще преценя. Mr. Green Обаче ми прави впечатление, че навън Симона хич не ще да върви, що така?? newsm78 Днес я изкарвах за малко на люлките, без количка, ей така да глътне въздух, ми не щеше и една крачка да направи, само протяга ръце да я нося. Tired Викам сигурно обувките нещо не са й удобни, прибрахме се, пуснах я в хола и със същите тия обувки го обиколи два пъти. Хм, хм. Иначе, мисля, че оздравява, отказах се да викам педи днес, май прекалявам с тревогите, ще дойде като свършим АБ да я види.
Много сте прави за лекарствата и антибиотиците. На моята приятелка сестра й живее на Тенерифе и там даже АМ не може да си купиш без рецепта. ooooh! За себе си лично не знам каква позиция да заема...сякаш не съм достатъчно смела и обиграна като майка и като си видях повръщащото и пламтящо дете и за секунда не се поколебах да й дам АБ. Crazy Не можех да си представя да не започна лечение и да чакам да мине от само себе си...Все пак се надявам лекарката да не пада съвсем от Марс и да не го е изписала просто ей така. До сега като е имала сополи или е прокашляла Моната никога не е ставало дума за АБ, но в този случай беше категорична. Ох, не знам. Tired Да са ни здрави дечицата, всичко друго е преодолимо и поправимо. Heart Eyes

Сегааа... видях много хубави снимки на Ванилия и Галето. Wink
Медхен, как е Лена?
Лейдибейби, на никой от въпросите ти не мога да помогна. Дано по-опитните майчета се включат. Simple Smile
По този повод да ви споделя, че се улавям, че съм забравила дооста неща от времето, когато Симона беше новородено бебе. ooooh! Моя много добра приятелка ще ражда тези дни и ме разпитва аз само хъкам и мъкам. Mr. Green Даже не съм точно сигурна как се държеше новородено бебче, ще трябва да си разгледам снимките като видя малкото бебче на дружката ми да не се изложа нещо.  FlutterLaughing

Гале, честито возило!Леко и безаварийно шофиране. Hug Аз се увъртам за Коледен подарък една преса за коса, ама май нема да ме огрее...

Офф, да ви се оплача, че тези дни почти не се виждаме със Све и ми е много тегаво. Tired След работа той ходи при майка си, после докато оправя детето за сън, хапваме и...толкоз. А тези дни той спи в хола, аз с Мона на спалнята да я бутам за Т, сутрин каквото се видим за 30тина минути и заминава на работа. Ми не съм свикнала така. Crossing Arms

Такаа, полека ще вляза в крачка с темите. За сега толкова, целувки и лека нощ! Hug

# 204
Дита - прегръдки мила. Всичко ще се нареди, Мона съвсем скоро ще е същата пъргавелка.А за ходенето навън, така сме и ние, но това е нормално, 1-во заради по-дебелите дрешки, после като терен им е непознат и се страхуват да се пуснат.Ники вчера го пуснах да си тропка, но го държа за качулката на космонавта, ама само се огъва като каучук и не ходи....
Лейди - я се успокой,ами децата ммного различно се хранят, говорим в мл.Не си спомням с точност, но Ники винаги се хранеше по-малко от другите, с които сравнявах.Следях горе-долу да е спокоен 3,5 ч.И после давах пак, не се съобразявай с дозите на кутията, те са ориентировъчни и не са за всички.Колкото яде-яде сега, не се тормози.За пишкането, мисля си че е нормално един ден да е повече пълен памперса, а друг ден не. Може да плачка и защото й е топло, защото я сърби нещо или а й пречи някой ръб на бодито, знае ли човек. Правиш всичко, за което се сетиш, ако и това не помага ще пореве и ще се измори и ще спинка. Май това е за теб.

# 205
  • София
Готвите ли се утре за срещата, а? Сигурно от сега мислите колко водки да поръчате  Mr. Green Приятно изкарване, снимайте се и после разкажете, и дайте снимки  Hug

Коце е малко из провинцията и аз съм сама. Утре ще спусна до центъра, но сигурно няма да се задържа дълго, че количката ми е за пране и ще го нося хлапето.

Днес ходих до пощата да си взема един колет и пощальонката ми задаваше какви ли не въпроси, които се съмнявах, че са и нужни, за да ми даде колета(на колко години съм, новодомци ли сме и т.н.) Накрая се издразних и викам:" Нали съм ви дала лична карта, не е ли достатъчно доказателство, че колета е за мен?", а тя:"А, неее гледам, че дете имаш, а ми се виждаш малка още"  ooooh!

Катюша, и Митко така се пробва да рови в шкафовете, но аз му "НЕ"кам и той понамали набезите си.
Маджурка, аз калциевия лактат го давах с лъжичка. Не му харесваше, но на порцийки по малко стана(нали това е като сиропче? Че да не бъркам нещо.)
 Предпочитам да си купувам гоблени комплекти и понеже са на Миленастил, шия с конци Ариадна. А ти какви гоблени имаш?
Сонче, преди няколко дена даваха по новините за друг случай на малтретирано дете в езикова група. Как са дечицата ти?
Ванилия, през деня ми минават десетки мисли, които искам да споделя с вас, а вечерта като седна пред компютъра, цикля и не загрявам какво трябваше да пиша. На бара си имам тетрадка с химикал и си записвам какво трябва да се пазарува или да се върши, когато се сетя. Често забравям думи като "фъстъци" или "маслини",, а веднъж за миг забравих името на татко  Whistling А Коце не помни дори и важни неща, но това му е дефект от работата. Мозъка е свикнал да приема страшно много информация, но дори не я осмисля, а камо ли да я запамети  ooooh! .
За пореден път се убеждавам, че магията е в обектива. Д40 не е кой знае каква техника, а какви страхотни неща прави  newsm09
Роси, пази се, бе човек! Голяма работа, че зад дивана има прах! Ще изчистиш, когато има мъж вкъщи.
Гале, честито! Дай Боже всеки му такъв подарък!  Grinning
За хората със "склероза" веднага се подреждам и аз Laughing Сега се чудя писах ли днес, не съм ли newsm78
Аз за това пиша само вечер, е да не се обърквам  Mr. Green
Жу, честито прохождане на Стефчо!
Лейди, аз само няколко дена съм хранила с АМ, но през това време така се хранеше - ту 100, ту 60 грама.Изискването за мокрите памперси е едно и също при кърмачета и при изкуствено хранени- по 6-8 мокри на денонощие.

# 206
Добро утро мушмуроци,

Аз съм станала от 5ч, писна това дете и няма успокояване, нещо се е стреснал според мен, защото като пуснах лампичките на елхата  и детското по Джетикс се укроти и се заоглежда спокоен.Сега мрънка в кошарата, а аз с боядисана коса седя и се разписвам, че после надали ще мога да намеря време.
Събудих мъжо по тел, че той си е в Сф още, имаха някво парти и ме помоли да се обадя като стана, то трябваше в 5 ч да му звънна, ама смилих се  hahaha , той всъщност тогава се е прибирал Simple Smile  Mr. Green Laughing..... хаймана.... Няма да се наспи, ами ще се напиват, абе щура работа.

Скреч - ти направо на разпит си била, баси паткаа е таззи леля.

Весел уикенд....
Тук вали гадно, ясна е работата, че пак МОЛ или в къщи ще е/////

# 207
  • София
Добро утро!

Разписвам се набързо, че хич ме няма тия дни и така ще бъде, докато не приключи акцията. Вчера най-накрая намерих кухненски мебели, другата седмица, след като боядисаме навсякъде, ще ги караме и монтираме  ooooh! Остана и ВиК-то да оправим и до 23-ти се надявам да се похваля, че сме се пренесли. Чакам майка ми да пристигне днес по обед и да хуквам по практикери и бриколажи, за да поръчвам бои. Те такива работи при мен.

За утре съм направила резервацията, казах 10-15 човека, дано горе-долу се вместим в тая бройка. Резервето е за 14 часа. Искаха някакво предварително меню, че имали още 2 резервации и да си направили заготовки, за да не чакаме, но аз отказах. Пък и по скромния опит, който имаме, съм сигурна, че ще се събираме поне един час, ако не и повече, и няма да им треснем 15 поръчки наведнъж. Довечера ще пиша пак, да дам пак точния адрес, за който не е разбрал. Ако има отказали се, или такива, които са решили да идват междувременно, нека да пишат  Peace

Сега няма да отразявам, защото със сигурност ще изпусна повечето, на които имам да кажа нещо. Довечера, вече на спокойствие, се надявам да се поотпусна малко. Пожелавам ви хубав ден и бързо оздравяване на всички, които имат някакви разположения!

П.С. Мноооо ме дразните с тия фотоапарати  Mr. Green Арабела, да ти е честита новата придобивка! Аз за съжаление сега трябваше да избирам между хубава кухня  или хубав фотоапарат  Crazy И в крайна сметка изкуството падна жертва на консуматорските страсти  Joy Та ще почакам до февруари....

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 08:24 от Цецето

# 208
  • София
ЕЕ Гале. Да ти бях чукнала един скайп да си полафим. Ние сме станали в 5,15. Таман за по кафе  Mr. Green.

Добро утро сега.
По повод "гледането" на Нина утре, Ники си измисли цял куп със "спешни" задачи. Номерът му обаче не мина. На хубавият е , че той си павил сметка майка му да я гледа , а те заминаха на вилата  hahaha. Ми сега - каквощял да прави??? Милия..

Ривем, изчезвам

# 209
  • София
Жу, честито прохождане на Стефан Simple Smile Само по гладки пътища да върви и да няма препядствие, което да не може да преодолее!

Галакси, ама много сте хубави  Flutter Страхотна гледка сутрин рано Simple Smile

Ванилия, от вчера не ме оставят да разгледам снимките. Видях само тази на феята и е разкошна!

Лейдибейби, при алергия има обрив (различен от този при претопляне), диария, слуз, кръв в акото, повръщане на фонтан, ненаддаване на бебето и т.н. Много симптоми са, не се притеснявай, не могат да се сбъркат. Алергия всеки може да получи към всичко по всяко време. Ей ни нас с мъжа ми на дърти години станахме алергични към разни неща Crazy Не ги мисли тези алергии за да не психясаш Simple Smile Знам, че сега се притесняваш от всичко и за всичко, но то си е нормално, така трябва  Hug В момента най-важното е да пийва мляко на всяко хранене (не гледай количествата, всеки яде различно), да ака поне веднъж на ден, да има по малко пишнато м/у храненията, да няма обриви, да наддава и ти да си спокойна   bouquet

Скреч  hahaha тази е била таен агент. Ама ти какво...радвай се, че  си младолика Simple Smile Защо и мен не ме бъркат атака  Whistling

Ние сме си добре, няма нищо ново, обаче  Laughing Любака закусва, а Павката танцува до мен Simple Smile Много сладко друса дупето и вдига ръчичката горе Simple Smile
Сега се захващам с една дробсърма, която ме мами от доста време Simple Smile
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт