Отговори
# 180
Здравейте милички!

Катюшке, вдигна ми настроението с тези снимки!Ако знаеш как съм се хилнала в момента!

Момичета аз още не съм го давала АБ-ка .Гогата нито има Т ,храни се ,гърлото не е силно зачервено,гърдите му са чисти.Не мисля,че е за Аугументин Rolling Eyes Мисля да поизчакам . Само за едни сополи ,ако се появи кашлица тогава или Т ,тогава.
Как давате калциевият лактат?

Скреч, хубави се получават конете, с ДМС ли ги шиеш ?

Роси, по методиките трябва да се прави пед. изследване. Аз си вкарах този автогол  с Роден език. Защо не се пробваш с психология или  дидактика ? newsm78

Канелке, честито  bg Снимката на Рони е супер,фона много ми харесва.Мъжа ти може да си изкарва прехраната и като фотограф Peace

Дианче кога ще е операцията?

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 09:23 от Маджурката

# 181
  • Хасково
Добро утрооооо!!!! Ставайте вече стига толкова спане!!! Mr. Green

Съчувствам на всички, които са имали безсънни нощи, по вина на бебоците Hug Надявам се, да е било нещо инцидентно и еднократно. И от днес всички дечица да спят спокойно.
Стискам палци и на болничките да се оправят бързо Praynig Само за здрави и весели дечица да четем Praynig Hug Hug Hug

Аз се опитах да ви изчета и почти успях ooooh!, но не запомних много, затова и поименно не мога да отразя Embarassed

Ние сме добре. Стела си спи спокойно, по-спокойна е и през деня. Само привечер не мога да разбера какво й става, но е такава кисЕлка  Crazy. И не знам как да я забавлявам вече, за всичко мрънка и се тръшка  #Crazy. Но и това ще мине, бели кахъри са Wink

Вчера бяхме на преглед при очен лекар и .... се убеждавам за пореден път, че нещо им има на докторите. Поне в Хасково един нормален не е останал. Такива въпроси ми задаваше, че се чудех къде съм попаднала и изобщо там ли ни е мястото  #Crazy
Както и да е, важното е, че Стела е добре. Ечемика почти се загуби, не ни изписаха нищо за него. Само топли компреси, за 5-6 минути, 2-3 пъти само вчера и има напредък Laughing
За другия очен проблем също нямам вече притеснения. Доктора каза, че "си въобразявам и чета много глупости в интернет"  Crazy. Дано е прав  Praynig, защото според педиатъра наистина беше необходима тази консултация с очен лекар... Rolling Eyes
Дадохме кръв за профилактичните изследвания, урината ще се мъча днес да им я доставя и така... Стела плака доста СЛЕД боцкането  Crazy. Но лаборантките и дадоха шоколадче, под формата на кола и тя бързо се успокои. После аз отидох да взема направлението за очния, а те с баща си ме чакаха в колата. Като отидох при тях изпаднах в лек ужас. Стела беше омазана с кръв (от пръстчето продължи да тече доста) и шоколад  #Crazy Баща й твърдеше, че трябвало да си възстанови загубите на кръв посредством шоколада, нали за това й го били дали  #Crazy Ааааааааах тези мъже Twisted Evil

Промоцията за спокойно пиене на кафе свърши  Crazy Отивам да закусваме.
Лек ден и много усмивки от нас   bouquet  bouquet  bouquet

# 182
Добро утро и от мен!

Само минавам набързо, за да кажа, че сме тук, живи и здрави и всичко при нас е наред.
Незнам, но като не пиша редовно, нещо изпускам нишката и после е трудно да се впиша и да кажа нещо смислено. Ама, пусто все не остава врема за по два-три реда. Гале, благодаря ти миличка, добре съм, не съм в дупка, просто си имам бая работа. При нас в края на годината е ад. Crazy Преди да са изтекли данъчните оценки на имотите, всичко живо иска да има сделки и почти не се смогва.А и работната атмосфера нещо ме смазва тотално. "Но, щЪ Съ Упраим, бе! Де ще Одим?"

Пожелавам на всички болни дечица да се излекуват, бързо и безпроблемно!

Чао, че и моята примоция/Весе, много оригинално Wink/ за форума - приключи! 

# 183
Лена реши да се възползва от факта, че сме вкъщи и повърна вчера 3 пъти, днес е с разтройство  ooooh!

# 184
Добрютро!

Днес се очертава голям шопинг, но имам време да си изпя кафето тук. Wink

По фотографските теми:
Радвам се, че картичката ви харесва. Hug
Арабела, честита придобивка! Жалко, че не е Никон и ще си от противниковия отбор. Joy Много тежи наистина, мъжът ми преди да се оперира не трябваше да вдига фоточантата. Освен двата обектива като добавим светкавица и голям статив. ooooh! И Рони с всичките му джидавки. Laughing Първо бяхме решили да си пазим сапунерката за снимки тип "репортажни", но качеството между огледално-рефлексния и компактните е толкова различно, че ако не ни се мъкне фотоапарата, предпочитаме да не снимаме и затова сапунерката я подарихме. Иначе Канонските обективи наистина изглеждат по-евтини, но като започнеш да сравняваш параметър по параметър май не е така, поне за тези които съм проверявала.
Нормално е да трепериш фотоапарата, аз и сега почти 3 години от както го имаме, ми прилошава някой като го хване с една ръка и разглежда снимките в близост до чаши с напитки. Rolling Eyes Имам двама познати, които са го изтървали и вече не става за нищо, едно падане му стига, за да избяга фокусът завинаги. Confused
Лилчо, една е картичката, ама аз нали разпечатвах много, та погрешно съм се изразила. Laughing Скреч, да, наши са и останалите снимки.
----------------------
Весе, поне по вашия наболял въпрос съм компетентна. Рони се влачеше с 4 ечемика повече от месец. Щом не са изписали нищо за него наистина е добре. На нас освен крем и капки /защото беше тежък случай, почти му се беше затворило оченцето от подуване/ ни бяха казали топли компреси с лайка, но диването не ги търпеше.

Нинка много хубаво подрежда! Joy У нас всичко е заключено, вчера мъжът ми ходи за още закопчалки. Бях забравила да заключа един шкаф и Рони наизвадил всичко навън. Като ме видя да идвам, явно от гузна съвест hahaha, започна да ми подава дрешките една по една, всички, за да ги прибера.

Тиана, според мен добре, че не си дала АБ. Peace Ами те се претрепват да изписват АБ тия лекари, съмнявам се, че винаги е нужно да започват с тежката артилерия. Вярно, че при децата процесите са по-бързи, но все пак ... При нас АБ се изписва в много краен случай и даже не се продава свободно в аптеките, без рецепта е невъзможно да се купи. Отначало се ядосвах на това ограничение, но вече го намирам за правилно. Противозачатъчните също са само срещу рецепта и ти дават само за 3 месеца. После пак на лекар. ooooh! Ако това е изискване на ЕС, нищо чудно скоро и в България да стане така. От миналата година даже едно от популярните лекарства срещу главоболие стана с рецепта, защото хората прекалявали с употребата му. Crazy

Бързо оздравяване на болните сладури! Hug

П.П. Щях да ви питам нещо - чудя се дали не съм за лечение вече? Joy Вече се изумих от паметта си, т.е от липсата й. Онзи ден мъжът ми беше на коледна вечеря с колегите си, като се върна аз вече спях, не можах да го питам как е минало. Сутринта като е тръгвал за работа пак спях. Crazy Следобяд обядвахме заедно, говорихме за какво ли не и през ум не мина да го питам как е било на вечерята, защото тотално бях забравила, че е имало такова събитие!!! Shocked По-малко от 24 часа след това! Струва ми се, че съм много зле. Е, не всичко забравям, но тази случка беше шокираща. На вас случвало ли ви се е? Embarassed

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 09:46 от Ванилия Канелска

# 185
Привет момичета Simple SmileАз влизам всеки зен за много малко,но Никола не ми дава никакъв шанс да пиша-много е див и палав.Я кажете сега какво сте решили за 14.Събиране само на мами ,или със деца?Аз да попитам,пък току виж съм дошла.

# 186
Роси,не отлагай изпитите,с времето се губят позиции ,а понякога и желание.Ако във вторник си в Пловдив и ти остане време може да се видим за по кафе.
Сладурче,малко ти остава,скоро ще се дипломираш и ще имаш повече време за Ивче.
Гале,честит ви прощъпулник.Много ми хареса разказът ти за обичая.При нас се прави доста семпло и скромно,но така както ти си го описала,с присъствието на дечица наистина е много интересно и доста весело.
Канелка,честит ти БГ гражданин!
Медхен, да не звуча песимистично,но повръщане +разстройство не е много добра комбинация,може да е някакво вирусче.
Лейди,Ангел също повръщаше на фонтан първите 2м.,после минахме по съвет на педиатърката на фризовом(кърмих и дохранвах с него)до навършване на 1г.Според мен няма нищо обезпокоително при вас,но е най-добре да прецени лекарката ви.

Тези дни сме с ужасен интернет,затова нямам желание за писане.Иначе сме добре,от 2 дена Ангел е по-спокоен и си върна обедния сън за по час,час и половина,през което време аз също си подремвам.

Бързо оздравяване на всички болни дечица.

# 187
Добро утро!

Канелка, това с ограничението на лекарствата при вас ми звучи доста добре  Peace Дано и тук стане така, че много хора не са наясно със страничните "ефекти" на лекарствата и прилагат самолечение  ooooh! Аз лично съм обградена със страшно много такива и непрекъснато се опитвам да ги спра, ама не се получава  Rolling Eyes Да не говорим, че АБ в нашия град се смята за най-доброто решение за лекуване на всякакви болести. Говоря за пациентите , не за докторите  Peace Моят племенник си пие АБ вместо натурален сок, а и не само той  ooooh! Както и да е.
Картичката на Рони е страхотна  Heart Eyes. Аз от няколко дни се опитвам да направя нещо красиво с фотошопа, ама явно не ми се отдава  Confused Изглежда нямам такова виждане  Rolling Eyes
Ооо, забравям и още как  Crazy Вече толкова механично правя всичко, че забравям неща, които съм направила току-що  ooooh!

АрабелкаHug
Честито ви ново фото! Дано никога не го удариш, чукнеш, изпуснеш,... Crazy и да правиш най-красивите и най-милите снимки на двете госпожици  Heart Eyes

Катюшке, вас забравих вчера, бе  Crazy Зло да ви забрави! Викаш добре е Нинката след катурването с паяка  Hug Нацелувай и сладките бузки от мен  Heart Eyes
Браво за хубавото прекарване снощи! А лакче мацна ли си  Wink
Дано не се поватрят безсънните ви нощи!

Сонита, хайде , бе душицо  Hug Не си писала от цяла вечност  Naughty Мерги и тя се изгуби  Rolling Eyes

Весе, радвам се , че при Стела нещата са добре  Hug

Тианка, дано Гоно се размине без АБ  Hug
Кузмов ни преподава и по нещо друго свързано с ИИ и смятам, че няма да ме кара да правя педагогическо изследване  Rolling Eyes Общо взето това се налага , когато се пише дипломна работа за завършване на магистратура  Rolling Eyes Поне така съм разбрала  Rolling Eyes
Исках да пиша по Психологическа технология на играта, но преподавателката ми отказа, защото не и се занимавало с бакалаври  Confused Ако не беше ми отказала може би вече щях да съм завършила Магистратура, ама много зле и отчайващо ми действа един такъв отказ. Страшно съм нерешителна  Confused

Еличке, как е милата Лена  Sad Дано бързо пребори вируса  Praynig

Ели, да странен тип е  Mr. Green Как е станал доцент, като едва си отваря устата, не знам  Sick Всъщност, ако пиша при Кузмов, се водя, че пиша при Дамянов, защото гл.ас няма право да прима студенти за дипломна работа  Rolling Eyes

Лилчо, много е приятно, когато има елхичка вкъщи, нали  Heart Eyes Лилия я гледа с голям захлас и умиление  Heart Eyes

Деска, пиши какво каза педи  Hug

Гале, май малко Вит. Ц си дала на компа ми се струва  Thinking Никаква те няма  Hug

П.п; Бакси, точно от това се опасявам, че може би съм си изгубила позициите  Confused Дано да греша! Ще се опитам да навия Сашо за по едно кафе с теб и Юлето, дано не ми откаже, че напоследък е голямо вкиснато л***о  Sick  ooooh!

Мами, аз май си прецаках кръста отново  Confused Онзи ден реших за първи път, откакто съм се оправила, да почистя цялата къща сама и направих абсолютната глупост да преместя диваните, за да почистя и под тях, та се сецнах нещо  Confused Вчера като вадих юргана на терасата и си останах полуприведена  Confused В резултата днес пак съм цялата схваната и се движа като робот  Sad Дано да е моментно, че не ми се мисли инак  Tired

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:48 от Роси_

# 188
  • София
Здравейте, милички  Hug
Сега ще карам объркано и каквото се сетя, че поизостанах с писането  Mr. Green

Ванилия, дали ни се е случвало  newsm78, аз тотално съм оглупяла  Embarassed, преди няколко дни се обаждах на един колега и докато той вдигне, забравих кого набирам и си погледнах бързо на екранчето  Joy, не мога да се позная, мисълта ми върви по различен начин от устата и хората ме гледат странно понякога  Mr. Green.Една приятелка ме посъветва, щом вече не съм умна и чаровна, да наблягам повече на чар /ама и той зачезва, де  Mr. Green/
Картичката с Рони е страхотна, но къде Скреч вижда други снимки  newsm78.А не може ли да настояваш за двете А на Аарон, поне на мен ми харесва супер много така /аз съм ти го казвала и преди  Hug/ и се сменя основно името.Честито българче   love001

Галакси, измръзна ли, душице навън пред дупката  Hug.Хайде, излизам, ама скривай тия бонбони, а вади пържолките /нали съм на Дюкан  smile3534/.Пускай снимки на Ники с геврека и на теб с токчетата  lovekiss.Ох, няма търпение и ние да направим прощъпулника сега в неделя  Rolling Eyes

Арабелка, честито фото, много усмивки да снимаш с него и повече да ни ги показваш  Hug

Катюша, много сладка е тая Нинка   love001, не ти вярвам, че плаче, винаги е усмихната  Laughing

Целувки на всички болни бебоци, бързо да се оправят и мамите да се успокояват  Kissing Heart Kissing Heart

Вчера поръчах снимки, че не бях вадила от 5 месеца и се посъбраха доста.Много съм доволна, изпращат се в техния сайт, станаха за половин ден, а цената им е наполовина /това Ванилия и Арабела да не четат  Mr. Green/.Ето, ако някой друг реши: http://www.snimkitemi.com

Ще си дописвам после, че съм насъбрала  newsm47
Лек и много усмихнат ден  lovekiss

Охооо, Роската се е изказала, супер  newsm51

# 189
Охоооо,аз съм на линия вече, уж вирус имах в Компа, пък сега заредих и влезнах даже, хахахах, тЪП вирус!Дето вика  Мими вчера в Скайп- да съм му давала малко Вит.С и ще му мине, еми и без Витамини минава бе...?

Мацки к'о стааа? Липсвах ли ви, аз съм като конска муха и отърване нЕма!!!
 АлоУ абе гевреке е ужасно голям, тук се поръчват специални за прохождане и се нахлузва,че и за мен има място Simple Smile Не ми се смейнте...Simple Smile Арабелкееее!  hahaha
Ванилия - много красива картичка, муцунчо е супер.
Казах ли ви че Коледния ни подарък от баща ми е кола W Lupo/ и се кара много лесно.Сега е в гаража и от утре се качвам аз.И майка ми де..... Такааааа, какво друго беше, което трябваше да кажа.Изчетох набързо няколкото странички пропуск.
Срещнах че Роси си е уредила в-са с УНИ-то. Peace Hug  bouquet
Нинката е сладурана, и Ники адаша и той така подрежда много сръчно Simple Smile, имаме почти същия скрин.

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ВЕСЕЛО, ЛЕКО И РАЗТОВАРВАЩО ФИЛМЧЕ?

Днес украсих цялата къща, псоле специално искам да ви се изфукам с елхата, много красива става.Покатерих я в/у скрина,че да не я докопа Никич младши.

ооооо, стига плямпах, после пак, ако не е размислил вируса му с вирус.

П.П. РОСИ/ ТАШ - вие сте псиали докато аз пусна моя пост...  Joy hahaha hahaha hahaha, абе вадя пържолите аз....Дюкан а“??? Роси ей ме бе?

# 190
Ох, Таш, Роси, успокоихте ме, аз си мислех, че склерозата ме хваща рано-рано! Joy

Роси, титлите се дават по по-специална линия. Ние какъв професор имахме. ooooh! Такива глупости говореше и най-лошото - искаше да ги повтаряме. Преподаваше ни Управленско счетоводство, което не знам дали изобщо е съществувало някога в този си вид. Паралелно с това си учехме и нормално счетоводство с нормален преподавател и объркващото беше, че трябва да научим и абсолютно грешното и неприложимо счетоводство на "професора". Но нямаше как ... Confused Същевременно имахме един много начетен преподавател-доцент, който така и не можа да стане професор, защото нямаше лоби сред колегите си - масово го мразеха, защото имаше просперираща фирма, изпитваше с тестова форма през целия семестър и по време на сесия почиваше, защото вече имаше оценки. Laughing

Ами Таш, аз мисля да му сменя името по някое време, ще проуча дали майката може да се заеме с това или трябва да чакам Рони да стане 16 годишен и сам да реши. Ако дотогава не ни е минал мерака, де ... Joy Причината да държим на двойното А е и заради ударението - с 2 А на бг ударението ще е на А, а с едно - на О. Сега в Унгария ще е Аарон, а в България - AрОн и става каша. А като добавим и галените имена, съвсем ще се обърка детето.
Eто ги другите снимки: http://www.flickr.com/photos/33111100@N08/ - не са много, но от сърце...  Joy Тук има още, макар че не се котират много и не всички са с настоящия апарат: http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_IMAGES&U … DATE&offset=0 Най-много точки имаме за една много тъпа снимка. А тази ми е голяма гордост - Морската градина във Варна: http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=26342 Още спорим с мъжа ми кой е снимал, но съм 100% сигурна, че бях аз!  Joy

Галакси, браво на заралии за чудния обичай! Hug И честито за новата придобивка!

Отивам да се гримирам и тръгвам! Flutter

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 11:17 от Ванилия Канелска

# 191
Ванилия, скоро не съм виждала такива чудни снимки. Трябва усет, за да можеш не само да видиш, а и да предадеш това, което си видял. Снимката със стълбището-раковина е уникална.

# 192
За хората със "склероза" веднага се подреждам и аз Laughing Сега се чудя писах ли днес, не съм ли newsm78

Аз си изчистих къщата, а Васето още спинка Wink

Ели да оздравява бързо миличката Лена Praynig
Ванилия почвам да разгледжам снимките, само ги погледнах-изглеждат невероятни. Исках да те питам дали си доволна от този сайт, още няколко човека и все които не живеят тук ми пращаха снимки на него. Отдавна искам да сменя българския. За продажбата на лекарства с рецепти съм много за и отдавна чакам да стане и тук. Лошото е че според мен липсват диагностици и пак ще си изписват АБ за добро утро Sad
Галеее честита да ти е новата придобивка, искам и ааааз. Безаварийно каране  Hug
Катюш голяма помощница си имаш, невероятна е усмихнатата сладурана Heart Eyes.
Бакси аватара нов ли ви е? Чуден е този Ангел  Heart Eyes пу-пу
Маджурката   дано не се наложи изобщо да го ползвате Аугментина Peace
Сонче  Hug. Ще дойдеш ли в неделя?

До скоро сладурани  Kissing Heart

# 193
Момичета вчера не е повръщала.Не съм я водила на периатър защото мисля че е било наистина инцидентно а и в понеделник трябва да се чуем с педито за поредната консултация и ще и спомена че 2 пъти е повръщала така.Но се надявам да е било наистина инцидентно.

# 194
  • София
Лейдибейби, дано не ви се случва пак. Мисля, че при вас няма проблем и пичините  някоя от тези, които написах по-горе. А и малката беше доста време в болница под наблюдение, ако имаше ГЕР щяха да го диагностицират. Спокойно  Hug

ПП. Ако пък е алергия, то повръщането ще е съпроводено от още симптоми

Общи условия

Активация на акаунт