Отговори
# 165
Ели, Кузмов е гл.ас. на Дамянов мисля . Преподава Основи на Методиката на Изобразителното изкуство в ДГ  Peace . Може би затова не го знаеш  Rolling Eyes
Еее, ми защо не си ме поправила, като говоря за Америка  Hug

# 166
Привет, милички! Hug

Пак телеграфно включване от мен и пак по здравен въпрос. Ударих на камък с АБ. Tired Днес в 19 часа трябваше да е петия прием, обаче Симона глътна много малко, разрева се, аз се опитах да й тикна още малко и тя повърна. Confused После само дето на челна стойка не застанах и не и не. Звънях на педи и тя каза, ако не успея да го спирам, обаче, дали ще се е излекувала??? Confused Казвайте, ако има трикове или пък утре сутринта да пробвам ли пак??Какво да правя??  33uu  33uu

Иначе Симона е много добре, няма Т, весела, игрива  Heart Eyes, нещо ми прокашля  Thinking и утре педи ще дойде да я чуе.

Целувам ви и чакам съвети за АБ.   Kissing Heart

# 167
Деска, ако е добре Симонка, продължавай с лечебната хумана без АБ. Щом не му понася на детето, какво да го мъчиш  Peace Не знам. Аз така бих направила  Peace

# 168
Десита,аз бих пробавал пак и ако пак повърне вече не.А иначе със спринцовка ли и го даваш?НАшият си имаше такава и въпреки че беше доста гаден Хриска си го пиеше.Добре,че нашта педи ни дава само 3 дневни АБ-ци Simple Smile Аз доколкото съм чувала тези лекарства трябва да се дават винаги по указаната схема и брой дни.Абе каквото ти каже педито това.А най важното е че Симонка вече е добре,пребори го гадният вирус душицата Hug

# 169
За още някого си мислех, че забравям, ама  ooooh!
За мен, за мен  Flutter Flutter Flutter  Mr. Green

Здрасти на всички!

Ние сме горе-долу добре. Оздравяваме.
От вчера съм горд притежател на Канон 450Д  Flutter
Канела, отказаха ме в магазина от Никон Д60. Имаше мноооого хубава промоция на Д80 /пак с два обектива/, но бройките им свършили за отрицателно време. Обиколихме града и тъй като никъде не открихме, накрая грабнахме Канона /иначе бая се бях навила за Никон. Че и обективите им ми се виждат по-евтини, ама карай/. Във всеки случай прави много по-хубави снимки от старото апаратче  Crazy Ама как ги носите тези апарати, бееееееее? То много сложна работа, не е като да го навреш в чантата или джоба си. Размотавам се днес с една раница - извади, пъхни, махни капачката на обектива, сложи я - така през пет минути Joy  Страх ме е да не го фрасна или изтърва някъде, че съм много несръчна, мани, мани много му треперя още  Crazy
Канела, разкошна картичка  Grinning И честито българско гражданство. А какъв беше проблема да го запишат с двойно А?  Rolling Eyes
Тиана, бързо оздравяване!  Hug
Гале, Жу, Катюша, съчувствам ви! И Елица взе да спи неспокойно от известно време. С каката имах ужасни нощи докато навърши една годинка. От първата до втората - беше сравнително поносимо. След това вече взех да се наспивам като хората.
Този път тъкмо си мислех, че минахме безболезнено, Елица вече порасна, но тя май реши, че комфорта до сега ми е бил достатъчен и взе вече да спретва среднощни номерца  Mr. Green  
Катюшка, а как е Нинка днес? Плаши ли се от проходилката или е забравила вече случката?
Междудругото и Елица е със синина на челото. Падна преди две вечери, много плака, ама на момента не разбрах точно къде се е ударила. И понеже бретона и пада точно там, въобще не съм видяла. На другия ден, като я забелзах, лошо ми стана. Минути преди това беше и с една щипка в устата, добре, че й я взех, преди да падне.  Tired
Гале, много се смях за геврека  Laughing Ама наистина ли му го сложихте на кръста, как го провряхте  Laughing Не съм чувала за тази традиция, хем снаха ми е от Ст.Загора  Simple Smile
Жу, на голямата съм давала Бронховаксом, не съм видяла особена полза. И се разболваше също толкова често, и до антибиотик стигаше почти всеки път.
От две години не давам подобни имунустимуланти. От време навреме Осцилококцинум, клеева тинктура, витамини - ей, такива работи само и то за толкова кратък период, че едва ли има полза и от тях, но по-скоро за собствено успокоение, че правя и аз нещо.
А предния път,като бях болна, на мен доктора ми изписа някакъв нов, изцяло природен, препарат - Биозин. В интерес на истината, добре ми подейства. Но незнам дали става и за малки деца.
Кате, получих ти писмото, благодаря! Няма го в този списък нашето апаратче, но при мен и проблема не е толкова голям, какъвто е бил при вас.
Дита, ако смесиш с малко храна дали ще усети - примерно в кашата, или попарата. Със съвсем малко количество обаче, за да си сигурна, че ще можеш да й го дадеш цялото.  Аз Елица така  прилъгвам с калция, че хич не го пие, а покрай него взе да отказва и всякъкви други лекарства - сироп за кашлица, вит.Ц...
С пет приема, незнам дали се е излекувала. Това са два дни и половина само. Освен, ако не го е изписала само като презастраховка. А и винаги досега са ми препоръчвали поне пет дневен курс /естествено в случаите, когато ти понася/, за да не се получава после резистентност към него. Та не много отговорна ми се струва тази препоръка да го спреш.
А, да, има и такива за два или три дни - но те са с отложено действие и се излъчват в последствие в организма от седем до десет дни. Но Фромилид не е от тях.
Лека вечер на всички!

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 22:01 от арабела

# 170
Брей...арабелка,а ми тя Симона спи вече, как да й го дам?? Confused А ако не успея тази вечер, утре сутрин да й дам ли?? Confused Ами ако й сложа малко в млякото??

# 171
Дита мисля че не трябва да се дава утре след като днес е изпуснала доза.Според мен така все едно почваш ново лечение. Това е мое мнение , другите да се изкажат по точно , че аз съм още "боса" в тези неща (дано не ми се налага да се науча набързо).

# 172
Майчета, успях да й дам почти пълната доза! newsm44 Остана около 1 мл ( от 5) ама мисля, че е добре така, а?

# 173
 Добре е  Laughing Не й давай повече, да не вземеш пък да й превишиш дозата, нали все пак си й дала малко и преди, макар че е повърнала след това.
Пък утре пак се посъветвай с педито и ако настоява да го спирате, спирай го - може да си има основания за това  Rolling Eyes
Да оздравява бързо Симона!

# 174
  • някъде там
минавам само на бързо, за да пожелая на всички бебковци в неразположение бързо да ги напускат малките дяволчета заради които страдат и силно да ги нагушкаме с Ема

# 175
  • Pierrefonds, CA
Ели, Кузмов е гл.ас. на Дамянов мисля . Преподава Основи на Методиката на Изобразителното изкуство в ДГ  Peace . Може би затова не го знаеш  Rolling Eyes
Еее, ми защо не си ме поправила, като говоря за Америка  Hug

Дамянов ми е преподавал само.  Crazy Малко странен тип е Simple Smile

Ами тя Канада нали е пак в Америка - Северната  Laughing

# 176
Добра вечер мили момичета Grinning

Днес си украсихме елхичката и и се радваме цял ден с Васко Grinning

Ванилия честито ти българче и от мен Grinning Аз само една картичка видях с 3 Мразчета Рони-страхотен е Heart Eyes
Катюшка милата Нинка да я нацелуваш от мен Heart Eyes ама големи са любопитковци и без мама и 1 минутка не може и ние сме така Wink Дано да се успокои вече.
Мими айде дано му се размине на Боби.
Роска ама верно какво време си избрала да се занимаваш с тези дела, стискам ти палци да си свършиш всичко, така пък ще посрещнеш спокойна новата година.
Маджурката   много съжалявам, стискам палци бързо да оздравява Гогата Praynig
Дита  радвам се че е по-добре Симонка Hug
Арабелка да ти е честит новия фотоапарат, много хубави моменти да заснемете с него и да ни показваш снимки по-честичко  Grinning
Сега пък Цецето ми се губи Thinking

Лека и спокойна нощ и здрави дечица!

# 177
  • София
Здравейте!

Митко май го напънаха следващите зъби, защото плака истерично през нощта. Тъкмо бях позабравила какво е да плаче нощем  Sad

Продължава да спи до късно, а в събота трябва да станем по-рано и се чудя как ли ще реагира, ако го събудя  Thinking

Гале, Катюш напълно ви съчувствам! Митко не плака цяла нощ, но доволно си порева. Е, явно е било еднократно при Галето. Дано и при теб, Кате, да е  Praynig и при мен.
Маджурка(от де го измисли пък това  newsm78 Едва го произнасям) шия "Коне в реката"
Жу, при директен въпрос отговора ще е все същия. Няма да го гледа докато си пия кафенце с вас, но аз ще отида на друга среща в 11 часа, където ще съм с Митко.
Ванилия, честито БГ гражданство на Рони! Останалите снимки на вашия апарат ли са дело? Супер са!
Арабела, честито ти  photo ! Вземи си и чанта за апарата. Удобна е и повечето имат дъждобрани към тях.

# 178
  • София

Привет и от нас.
Нинка е добре. Дива и щастлива е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Днес не успяхме да се справим с изследванията , но все пак се чухме с педи. И той като мен мисли, че е била превъзбудена или впечатлена от нещо, затова беше цирка днес. Не си спомням  Tired казах ли ви че имахме кошмарна нощ. Спане от 7 до 8 сутринта и сумати часове пищене, реване е дране. Не можахме да я успокоим по никакъв начин. Когато беше спокойна всъщност искаше да си играем. Първо си помислих да не се е стреснала от падането, но нямаше никакви признаци. Цял ден си игра , закачаше се и беше доста весела. Циркът беше само през ноща. Днес успях да я приспя едва в 12. Минавам и аз на схемата - без приспиване - само ако тя поиска. Иначе си е чиста загуба на време и нерви  Naughty.

До сега бяхме на коледно парти на фирмата и си изкарахме супееееер. Ей от кога не съм танцувала така. Разбих ме се с моята приятелка  Laughing  За съжаление двете поредни безсънни нощи си оказаха думата и Ники едва не заспа, въпреки силната музика. Аз също съм гроги. Та банята и в леглото...

# 179
  • София
Лейдибейби, какво каза педито?

Дита, Павката повръща АБ. Всъщност, той повръща от всичко, лесно му се сгажда. АБ го давам с намачкан банан и вода. Стривам банана, добавям вода за да не е много гъсто и се получава една лигава смес, която е лесна за поглъщане. Гребвам малко от банана и по средата на лъжичката слагам малко АБ. И така с половин паничка изпива 5мл.
Не съм пробвала с мляко или каша, защото в ях по-лесно ще усети примеса. Simple Smile

Маджурката, бързо оздравяване. И вие зациклихте с тези АБ  Confused

Катюшка, съчуствам ти за безсънната нощ. И аз вчера не знаех къде съм. Любака стана в 0ч, после в 3ч и до 5.30 не заспа. А пък на сутринта Павлето си стана навреме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт