Отговори
# 150
Еххх бе Галеееее събуди ме!!! Развикала си се значи от сутринта....и ей на!!! пфуууу Laughing Laughing

Аз набързичко само да се поява.
Боян нещо се мъчи да се разболява-кашля....само това. Благодарение на Жу  bouquet бяхме при една лекарка (личната бегала някъде) и се лекуваме уж..дано се размине.
 Иначе нищо ново-толкова работа,че нямам сили даже да попиша тук малко!!!

Лейди-Галето е права всички са повръщали-Боян определено беше прехранен всеки път като връщаше...най-добре се посъветвай с някой лекар. Но за диагнозата, която давашмай трябва дооооста да връща. Стискам палци!!!

хайде събуди се дзверо....байй

# 151
Добро утро!

Гале, благодаря за кафенцето  Hug
Честита ви прощапулка  Heart Eyes Браво на Ники за добрия избор, а и за снощното спане  Peace Дано не се поватрят тези безсънни неспокойно нощи  Hug Аз съм ги преживявала с Ицко покрай зъбите  Twisted Evil Кошмарно е  ooooh!

Аз ви чета, ама нещо не ми остава време да пиша. А и нещо ми е напрегнато  Crossing Arms Иска ми се да се отдам на еуфорията покрай идните празници, ама не ми се отдава. Имам куп задачи на главата, които не ми остават мира  Rolling Eyes Нещо много късно стана да си оправям Университетските си истории и това ме вади извън релси  Confused Взех, че се грабнах точно на 09.12 да видя какво става в Университета, пък те решили тази година да почиват на 8 и 9  ooooh! Сега пак трябва да ходя, ама за другия Вторник съм го оставила. Хубаво, ама то направо си е в края на месеца и очаквам да ме нахокат здраво и да ме изгонят като мръсно коте  Rolling Eyes Не знам. Много ми е притеснено  Rolling Eyes Пък не мога повече да отлагам, че това ми е трета година и след това ще трябва да си платя за изпититите  Rolling Eyes На всичкото отгоре заради това отложих контролния преглед при доктора, че няма да имам време за всичко, а още веднъж да ходим до Пловдив  Whistling
Още не съм подала молба за детските, а май трябваше да го направя още през Ноември  Rolling Eyes Най-вероятно ще ме лишат от 50 или 100лв. Ама Сашо все е зает, а сама няма как да отида  Confused
Лилия пък не ни остави да напазураваме необходимите неща за празниците - подаръци, торбички, лакомства,...И сега и за тези неща трябва да мисля в последния момент, което за мен хич не е характерно  Rolling Eyes
Поне вече купихме елха  Party Украсихме я дори. Стана много красива  Flutter

Дрън-дрън! Чак се изнервих от мрънкането си  ooooh!

Деска,
радвам се, че при вас нещата вървят към подобрение  Hug

Марианка, и Дара бързичко да оздравява  Hug

Тианка, Гого също  Hug А Христо как е?

Лейди,
Лилия имаше физиологично повръщане. Повръщаше си през първите 4 месеца, но на фонтан рядко  Peace Консултирай се с педи. Най-вероятно ще смените млякото. Ние пиехме Фризовом  Peace И не се вкарвай в излишни филми, че от опит знам, че многото четене и получаване на излишна отрицателна информация не е за добре  Naughty Всичко с Мишка ще е наред  Hug

Весе, как е очето на Стела?

Жу, хайде сложете край на всички болести вече, че празници идват  Hug

Извинявам се, че не отразявам всички, ама ...

Хубав и спокоен ден за всички  Hug

П.п: Мими, струваш ми се по-добре  Hug Бързо оздравяване на Боянски  Hug

Сладурче, честито ти семестриално завършване  Hug

# 152
Здравейте милички!
Снощи Гогата спа неспокойно. По едно време го чух да кашля.  Sad Днес ще го водя на лекар. Определено няма да мине без АБ.  Sad
Вчера докато ,у преглеждах гърлото напипах два от кътниците .Доста са  избили ,напипах им ръбчетата.
Христо за сега бива PraynigДано вече се сложи край на неговите Антибиотични маратони.
Лейди, Христо ми повръщаше на фонтан.Гледката е доста страшна,не се притеснявай . Това се израства.И ние пиехме Фризовом/до 7 месец/.
Гале изобщо не се съмнявам ,че всичко е било перфектно Hug
Ели, как се справяте в такава ситуация? Тук до кокалчетата сняг да има и всичко замира...
Дита, хубаво е да даваш витамини. Аз на Гогата му давам вит.С.За да си по-спокойна вземи и звънни на доки.
Жу , Hugдано сте добре!Виждам,че сте се насочили към Бронховаксом,ако искаш попитай доки за Рибомунил.Това е нмуностимулатор от по-ново поколение ,действа на същия принцип като бронховаксома .Дава се 6 месеца .Малко трудно се намира обаче...Аз имах намерение да го давам,но според доки няма смисъл,защото сложих Пнеумото,а то предпазва организма от същите щамове бактерии.
Роси,не се притеснявай за следването!Ще видиш ,че всичко ще се нареди Hug
Катюшке,многоо гуш на Нинката!
Дес баницата стана един път и половина Hug  bouquetза рецептата bouquet
Цеце  bouquetДано ремонта свърши бързо Hug
Сладурче,браво!Как е Ивче?

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 09:39 от Маджурката

# 153
  • София
Галенце, честити ви ходещи крачета, вече съвсем официално  Hug А за какво беше нарочила метъра? Много е сладък на снимката Simple Smile

Сладурче, мъжа ми мина 2 на 2 и вече съвсем не ми остава време. Гледаме когато е почивка да отхвърлим куп работи или да заведем децата някъде на разнообразни места. Днес съм само с деата и гледам да отхърля несвършената домак.работа от тези дни. За щастие не е липса от болести  Hug

Лейдибейби, като начало виж по колко мляко изпива, за колко време и през колко часа. Ако даваш повече от предписаното мляко, на по-кратък интервал и го пие за по-малко от 10-15мин, значи стомахчето се претоварва. Нямам спомен да кърмиш  newsm78 Но ако кърмиш и дохранваш пак може да е от това. Гледай да ги оправиш тези неща за да не се претовари с белтъчини и да стане алергия. А е възможно и да не се оригва добре и от там да е проблема.

Дита, не давай много неща освен АБ, защото не е добре за бъбреците и черният дроб. След АБ може да даваш витаминки, но каквито каже педито. Не съм сигурна, че на толкова малко детенце се даваха, но може и да бъркам. На пазара има голям избор и  Леатон имаха най-високо съдържание на витамини от групата Б. На Любака давах от тях, но беше по-голям.

# 154
  • София
Добро утро,

Въпреки че едвам гледам - Гале, ние с теб се редувам - поне 10 пъти ставах да му давам на мойто диване да цока breastfeeding
Имам да чистя, да готвя, да гладя...в 12 и 30 сме на лекар - дано поне се подобрява Стефан.

Маджурката, ще питам за този Рибомунил, а за намирането мисля, че няма да имам проблем, едните ни кумци имат аптека. А вие дано се оправите без АБ и по-бързо.
Кате, аз мойта проходилка затова я прибрах вече, че един път го хванах Стефан почти в полет. Дано нищо и няма на Нинката и без такива изпълнения повече.
Майка пристига довечера и ще остане до неделя и мисля да я ползвам да гледа децата и ние да накупим кактвото трябва - подаръци, ала бала.
Ванилия, честито ви българче   bouquet
Лейди, не мога да ти помогна с информация, най-добре педиатър ще прецени, но наистина не гледай най-страшното, надявам се да не е ГЕР  Praynig Hug
Сладурка, кебапче, а  Mr. Green от малка се е ориентирала Ивче какво да хапва  Wink
Мими, радвам се, че си доволна от лекарката и дано Боянски се оправи по-бързо.
Дита, как е днес Моната?
Отивам да сложа Стефан да спи и да подхаващам работите, че мен чакат.

# 155
  • София
Привет мами. Ние имахме отново кошмарна нощ. След вчерашните премеждия не спахме цяла нощ. Само пищя, рева , тръшка се и не знам какво още. В момнта, в който и махнех чувалчето за спане  рипна и заподскача до таблата на спалнята. Направо не знам какво да си мисля вече. Урочасаха ли я вчера? Зъби ли са?  Thinking

# 156
Добро утро!
Уф, Катюша, Жу, тежка нощ сте имали! Confused Аз си мислех, че вече е свършил тоя кошмар с неспането, обаче като ви чета се плаша. Рони спи от 2 месеца нормално, аз си лягам в 21 най-късно и ставам в 7 най-рано, а все ми се спи. Явно много време ще ми трябва да компенсирам 11-те месеца неспане. ooooh!

Благодаря ви за поздравленията за БГ гражданството! Ели, да, през посолството действахме, уж за по-лесно, но в крайна сметка само ядове. Още като подавахме документите, спорихме как да бъде записано личното му име, лишиха го от едното А. На унгарски е с дълго А, което се транскрибира като Аа, но ...  ooooh! И на английски е с две А, но кой ти гледа. Братът на цар Самуил също е бил Аарон, не искаме нещо нечувано. А за бащиното име нямаше да ме е яд, ако не се бяхме настроили, че ще има. И в Унгария има само две имена, но не съм чула сред познатите ни за друг случай на искано и отказано бащино име при записване на детето в България. Като мине време ще свикнем. Wink

По болестните въпроси не мога да се изкажа. Бързо оздравяване на всички боледуващи! Hug

Роси, успех в университетските дела!

Днес съм си поставила за цел да избера 100-ина снимки на Рони, които да извадя на хартия, че от март месец не съм вадила. Освен сега малко коледни картички с Мразчо-Рони. Ето, който иска да види: http://www.flickr.com/photos/33111100@N08/3100207356/sizes/l/ Фонът е дело на мъжа ми, за мое съжаление, трябва да се бия за фотоапарата вече. ooooh!

Лек ден на всички! Heart Eyes

# 157
Ами ние сме на Аугументин Sad
Лек ден!

# 158
Тиана, какво е това чудо при вас...  Confused Айде догодина дано не видя повече пост в който да съобщаваш, че сте на антибиотик.  Hug

Канела, честито  bg

Марианка, как е Дара?

Ние сме си вкъщи заради ремонта. Ще пробваме да преборим "яслените" сополи, за да ваксинираме Лена. Изписаха ни капки, които ни "забъркаха" в аптеката - прозрачни едни такива.  newsm78 И сироп Флудитек.

Сладурка, почина ли си?

# 159
Благодаря момичета, ще видя днес дали ще повърне пак така и ако повърне ще звънкам на педито.

# 160
Лейди, според мен също е най-добре да се видиш с педито. Повръщане на фонтан може да е много неща, включително и най-обикновено прехранване. Мисля, че при ГЕР се повръща на фонтан почти при всяко хранене. За да изключиш коликите като опция, я уригвай на всеки 50-60 мл.
Дани е кърмен, но и той ми правеше едни номерца в началото - напраскваше се за 5 минути с колкото успее да поеме, после - понеже при това му се пълни тумбака с въздух, спираше да яде. След това повръщаше, но не на фонтан - просто преливаше. Непрекъснато беше наквасен и миришеше на вкиснато мляко. Нито уригване помагаше, нито нищо. Но в един момент просто го израстна  и спря. А, още нещо. При ГЕР децата не наддават добре. Ако детето повръща, но наддава добре, не е ГЕР. Това се нарича "щастливо повръщашо дете" и не е симптом на нещо болестно, а си се израства.

# 161
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Здравейте и от мен!
Чета, че има болни дечковци  Heart Eyes- да оздравяват бързо, че ги чакат голеееееми подаръци Hug
Аз ще дойда на срещата на 14. Само ще се върна да прочета в колко часа е организирана. Пак ще надничам във форума, та ако има промяна - да забележа Thinking
Канела, супер сладурска снимка на Ронитата Laughing
Хубава вечер ви желая и до скоро. Аз потеглям към къщи да си гушна Лильона,по-скоро тя да ми се качи по крАчола на панталона и така до ГЛАВАТА Sunglasses, а така също и да нагледам тийнейджЪРА  Sunglasses
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 162
  • Pierrefonds, CA
Здравейте и от мен !

Тиана, тук за 4истенето са много експедитивни. Минават и до 48 часа снегът е изринат, само в градинките и парковете остава  Simple Smile Да се оправя Гошко ! 

Гале, ако питаш за нас- наред сме  Laughing...Koконата щъка насам натам, но я е страх още да се пусне, с една ръка да се държи, но да се държи  Crazy Пък и от седмица нещо само в скайп стоя с приятели и не ми достига  време за форум  Blush  Embarassed

Лейди, Мария ми е повръщала на фонтан от преяждане, 2-3 пъти. Не мисля, че е нещо сериозно при Михаела. А ти не е хубаво да четеш диагнози, няма смисъл  Peace, само се тормозиш така.

Роси какво учиш в Плодив, НУП , ПУП, беше казвала но съм забравила ?!? Аз завърших НУП в ПУ, но преди 8 год..

Ванилия, тези посолства са  Close Ако знаеш как ме изработиха с таксите за заверка на  акта за раждане..Сума познати са платили една сума, на мен почти двойно ми излезе + 4 часа път отиване и връщане до там  Tired И едно обслужване  ooooh!  Sick

Сладурка, браво за изпитите !

# 163
Ели, ПНУП в ПУ - хибрид съм Peace Във Вторник ще ходя да търся Кузмов да пиша при него дипломна работа, защото  когато завършвах семестриално ми предложи като ми видя книжката, но аз отказах, защото си мислех, че ИИ ми е доста далече, а и заради бременността  Rolling Eyes Дано сега той не ми откаже  Mr. Green
Малко ме е срам, ама да си питам - вие всъщност в САЩ ли сте или в Канада  Rolling Eyes

В тази връзка, Канелка, извини ме, че пропуснах да ви честитя чисто новото българче  Party

За още някого си мислех, че забравям, ама  ooooh!

# 164
  • Pierrefonds, CA
Роси, в Канада сме. За Кузмов не се сещам, какво преподава  Rolling Eyes ?

Общи условия

Активация на акаунт