Отговори
# 135
Лиле,тук съм миличка Hug.И аз като Дианка все не сколасвам напоследък Rolling Eyes И реша ли да пиша нищо не ми идва Thinking

.Първо хвана едно пълно протмоне/т.е. не го хвана, ами го потупа и не го взе, после взе едни мед.слушалки и след това грабна един страшно модерен метър с елка и други джаджи... Mr. GreenЕ това не мога да го разтълкувам, наШто кво ще става.
Eeee абе мамо Галя,как да неможеш да разтълкуваш.Ми детето ще стане лекар-мултимилиардер с хоби дизайнерството,много просто CrazyМайтапа настрана ама една от тези професии да му се падне в живота добре ще е младежа.Да е жив и здрав и да върви смело напред!

Аз днес си уредих промени в програмата за да си заведа детето на ваксина.Тя все сестра ми я води по консултации от септември насам,ама сега за ваксината си казах "майната и на работата,ще си водя аз детенцето на боцкане".Всичко мина добре,аз очаквах ексцесии.Значи много ревахме от сестрата докато взема мерките (9.600кг,74см),от леля док докато ни преслуша и най-малко рев падна при боцването Shocked Само едно писване имаше след като почти беше извадена иглата и това си беше.Хубава работа свършихме днес и сега спинкаме блажено.
А иначе да ви кажа Християнка е голям чишит.На непознато място плаче от всеки и само в мен и в баща и се гуши.За мен това е толкова неестествено,че просто нямам думи.Вяра никога от никой не е плакала,всички приемаше с усмивка(сега вече ги преценява,кой с усмивка и кой не Mr. Green) А с тази малката направо ми е толкова странно това.Винаги съм се чувствала неудобно когато някое детенце се разплаче за това че съм непозната,а сега моето е същото и кара хората да се чувстват неудобно.Дано го израсте Praynig

Марианче,ако е само сополи за 2-3 дни ще я оправиш с прополисовите капки дето с Дита обсъждахме оня ден.Успех в борбата Hug
Сладурка,браво за успехите.Направо си за възхвала при положението ти в смисъл,че все някой те дразни,детенце неспокойно,свеки, мъжО и ти въпреки всичко успя.А аз.... ooooh! нямам никакви спънки от никакво естество(СЛава Богу) и незнам кое да изоставя за сметка на друго Outta Joint

Дита, как е бонбонката днес?

# 136
Леле мацки никакви ви няма, какво е това затишие?

Предизвиках ви Дес, Дианка Grinning радвам се, че се появихте  Hug! Дес чудни мерки на госпожицата, добре че сте отметнали ваксината.
Гале и аз така ги виждам нещата-доктор  ще да е  smile3521
Сладурче браво вижда му се края вече.
Тианка честит да ти е новия ник и бързо да минават сополите на Гогата Peace

Лека вечер и дано сте по активни утре да си ви чета Grinning

# 137
Хайде и другата предизвикана се появи, Лилчо! Laughing

Тъкмо реших да видя какво става тук.
Аз съм се позатрупала с работа и не ми остава време за писане.
Преди малко ми се обадиха от посолството - Рони е български гражданин вече, но няма да му дадат бащино име. Shocked Не можело според не знам си кой параграф, като взема документите ще видя, но едва ли ще проумея защо дете на двама родители - бг граждани и двамата с бащини имена, не може да получи такова.  newsm78

Галакси, браво на Ники, добре се е ориентирал за бъдещата си професия. Wink

Ще изчезвам, че Рони не се трае.

Лека вечер!  Heart Eyes

П.П. Галакси, сега прочетох по-назад какви ги е вършил Ники снощи - дано тази вечер да спи спокойно. Praynig Hug

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 20:45 от Ванилия Канелска

# 138
Ку-кууу, мацки издържах днес без сън, сега се озъртам и не ми се спи...., ще гледам Забранена любов, после ще се къпя и ако всичко е спокойно у дома Simple Smile ще се спи, ако ли не поне изкъпана ще се дундуркамееее....Днес с ножицата подстригах бретона на Ники и сега е много фешън, да взема една детска бейби фризьорка да стана Simple Smile хаа?
КАтенце,Маджурка,Жу,Ванилия, Дес,Лилчо,Марианка, Сладурче - благодаря че сте ме споменали с добро Simple Smile, да ви се връща добро 100-кратно.

Вечерта на Ники направих кисело мляко с мъничко каф.захар и топла водичка леко.Изпи си го всичко, понеже късно яде супата и си викам пак ще хвърляме АМ ,давай тук кисело,че да не ми е жал толкова, еми нали“?
Поръчах си храна, хапнах като прасе, не бях яла нищо съществено,освен от онзи геврек с мед.Днес си взех геврека, който е огромен и с една картонена поставка, която не влиза под количката и съм тикала количката, взимах храната от ДК и придържах огромния гевреко-питка Simple Smile Всички баби ме гледаха и викаха, ааааа еми колко пари си дала за това,аз щях да ти го направя за без пари....  hahaha Crazy, абе кой ви пита бе ...?Много странни ме гледаха всички, ама се справих, дори дотътрих количката на 4 ет и се приготвихме за празника ни....
ИИх мина и този важен ден, брейййй..... така ще споменаваме важните дати на децата си и ще отминават годинките, още малко и абитуренстки балове и сватби ще говорим че организираме.  Party Laughing Joy
Айде до скоро и утре се надявам да съм много бодра, готвя се за съннн.

# 139
Добър вечер от нас Simple Smile

Малко ми е по-ведро на сърцето днес, Симона цял ден е игрива и весела, нямаше Т, ама ей сега я измерих - пак 37.5, защо така, бе, пууу да му се не види  Tired Имаме и голям прОблъм със сополите, в този дух, Деска, не ме убивай, ама я ми пиши пак как да разреждам клеевата тинктура и в нослето ли трябваше да капя?  Embarassed Embarassed Hug Друг голям проблем е, че мойта ястолита (хихихи, чували ли сте тази дума Grinning) щерка категорично отказва да яде. Tired Цял ден кара на вода, чай и около 5-6 лъжички кисело мляко и един банан. Не ще и не ще - ни мляко, ни лечебна Хумана, ни каша, нито варено картофче, нито хляб, нито попара, нищо. Shocked Дано утре малко й се отвори апетита, че ще лудна. Зор виждам и с даването на АБ, пък той е толкова хубав, с вкус на банан, сладичък, ама като стисне устата, ужас. ooooh!
 Ей, майчета...как оценявам сега безгрижните ни дни до оня ден - ставаме си, е, малко рано ама какво от това, весела, игрива, хапва си, айде за кухня, малко игра в парка, сънче после, пак игра...че промрънкала, че се погевезила за нещо...Божееее, бели кахъри. Tired Днес беше значително по-добре, но вчера, милинкото, цял ден съм я носила и гушкала, само хленчеше, мамина душица.

Майчета, и още един въпрос - педи нищо не каза, ама необходимо ли е нещо да й давам заради това, че е на АБ, в смисъл, нещо като витамини, знам ли, нали все пак това трепе и добрите и лошите?  Grinning

Отивам да лягам, изчела съм ви, не мога да коментирам, но ви прегръщам всички - мами и дечковци! HugЛека и спокойна нощ. Heart Eyes

# 140
Деска - представям си какво ти е на главата, спокойно милчика, не губи куража, че детенцето ще се пребори с неразположението си.Т не  е висока, според  мен не давай нищо за момента. Погледни внимателно  това: http://pramed.com/le4enie_na_vis_t.html

Спокойна вечер маминки!

# 141
Деска, 10 капки физиологичен р-р и 5-6капки клеева тинктура.Давай и и през устата по 2-3 капки разредени с мляко,сок,вода каквото харесва тя,в лъжичка Peace Дано спрат тези сополи.РАдвам се че са по добре нещата Hug Според мен трябва някакви витамини да се дават след АБ.Аз вече се изтърках ама за тази възраст Имунобебето е перфектно.Аз постоянно им давам на моите.Много е приятно,абсолютно безвредно и много ефикасно.

# 142
  • София
Галенце, радвам се всичко вече е ОК.

При нас също. Следобяд направихме едно гости при едни роднини, та малко се разнообразихме. Поиграхме си малко като се прибрахме. За вечеря избихме рибата - яде пържени яйца със сирене и кисело мляко и за десерт осмука три резана портокал - като е гарга да е рошава  ooooh!. Не ми се мисли още за тази нощ. Вече сме къпани и спим. Да сенадяваме поне до 6 да го докараме.

Деска, радвам се че Симона вече е по добре. Малко по-малко ще се оправят нещата  Peace.

Ванилия, честито ти българче вече  bg

Дес, извинявай ако пак повтаряш, но това Имунобебе комплекс от витамини ли е? Аз съм пропуснала сигурно.

Отивам да си тегля  едни душ, докато Ники е буден и ще слушаНина, че после и с топ не можеш го събуди Crossing Arms . Пак ще ви нагледам за лека нощ  Laughing

# 143
  • Pierrefonds, CA
Ditta, бързо да се оправя Симона и ти да не се притесняваш повече ! Аз зная , 4е пробиотици се дават с АБ. Има доста теми из форума..

Ванилия, честито бг гражданство на Рони ! При нас можеше да се избира дали да има бащино име, но ние не искахме  Laughing. В канадските й документи е с 2 имена, искахме и с бг-ските да е така...Не разбирам защо така при вас се е получило, може би през посолството сте действали..

Галя, браво на Ники за избраните предмети  Simple Smile

Ей при нас има 25 см сняг, няма мърдане от вкъщи  Tired

# 144
Еййй радвам се,че Ники е по-спокоен,а Симонка е по-добре Praynig Hug
Дита според мен ще си прояде детето Peace,сега просто е изтощена и стомахчето и е разстроено.Мисля ви Hug
Дианче аз пък не разбрах ти защо се губиш напоследък? Казваш добре сте  Hug
Дес аз все забравям тая клеева тинктура как се дава и много сложна ми изглежда,но още пробвам това Имунобебе-профилактично дава ли се? Благодаря ти,че ми правиш комплимент,но истината е,че ако работех нямаше да се справя с ученето.
Гале пич върви малкия Ники,да е жив и здрав бая сърца ще разбива Mr. Green
Цеце искам сники от кухнята ти като я направиш Crazy Зелено и оранжево-страхотно!
Катюша верно добре си е хапнала Нинката Grinning Hug И аз вече не ограничавам Ива-каквото иска да яде и давам,даже тая вечер освен траханата и картофен огретен хапна малко с кебапче Mr. Greenи хляб Crazy
Ванилия честито гражданство на Рони Hug
Лилчо предизвиква нощната смяна тая вечер пък тя се скри Mr. Green

# 145
  • София
Пропуснах да ви се кажа - наша Нинка днес се захлюпи с проходилката. Както знаете малко е сложно с ходенето до банята. Та нашата я пускам с проходилката в коридора и стои до вратата и си говорим. Добре обаче имам мокро помещение ( малко, колкото за една пералня и рафчета ) точно преди банята - то е с плочки, а коридо с ламинат. По средата прагче. Е Нина решила да дойде при мен и хоп прекатурила се проходилката. Чумав едно цоп и рееееев. Изкарах си акъла  ooooh!, направо ме прескочи сърцето докато явидя как е. Порева 2-3 мин и и мина. сега има натъртено петънце на гърдичките и леко розово на скулата. Това не и попречи после да ме води за ръчичка пак в банята и на баща си да вика " цап -цап"

# 146
Момичета имам нужда от малко инфо.Много съм се притеснила. Cry
Бебка вчера и днес повърна по веднъж на фонтан и съм адски притеснена.Вчера не я видях и даже не се замислих как е повърнала, но днес се позамислих и направих асоциация с днес и ми стана ясно.Днес както си лежеше (малко след ядене) такава струя на два пъти излезна от устата и , дълга около 30 и повече см. Много ми е притеснено защото прочетох за ГЕР заболяване което е съпроводено с такова повръщане плюс често хълцане или оригване , синосово запушване или нещо такова (ние някой път имам чувството че толкова секрети има че не може да си поеме въздух).Още като симптом е болезнени спазми при ядене (и на това отговаряме), много плачка на почти всяко хранене , мислех че е от колики но вече не знам.Възможно ли е да е повръщала така заради носа?От няколко дни имам чувството че и е по "запушен" въпреки че пръскам Стеримар.Моля помогнете с мнение. Praynig

# 147
Лейди, хич не съм компетентна по въпроса, за да взимам отношение, сещам се само да не би да е алергия към АМ, единствено съм чела за повръщане на фонтан след ново АМ. Но според мен педиатър е най-добре да прецени. Сещам се също Васко като се разболя преди време (вирус с повръщане и разстройство) също повърна на фонтан. Недей сега да си харесваш симптоми и да се безпокоиш излишно. Ох дано по-опитните момичета да се включат с мнение и да те успокоят. Много  Hug и дано утре всичко да е наред.

Спокойна нощ на всички!

# 148
Клеевата аз я давам по 3-4 капки разтворена във вода или сиропчето.А Имунобебто може да го даваш профилактично 1 път на ден.Ако недай Боже е по сериозно даваш 3-4 пъти.Герисан е също много добро сиропче за имунната система - българско с екстракт от кръвен здравец Peace

# 149

ДОБРО УТРО-о-о-о-ооооооооооо!
КОй сега е номееер 1?????
Мацки, станала съм от 5,40ч и се озъртам  и ослушвам, сама съм де, Ники спи все още, не съм ставала и не съм ходила ни за вода, ни за биба, ни за носене... newsm44
Бях в бойна готовност снощи, легнах с един домашен екип и се завих с едно тънко одеало,че да не се разхвърлям много и обличам като ставам, но се събудих така на сутринта, еми ако трябва ще си спя така вече  newsm47 newsm03 Ходих да го видя кво прави, той се нагъзил и спи, завих го и си легнах пак, ама пусто като ми се пишка много, а не мога да ида, че ще го събудя, баш тази ни врата е прецакана и като понеча да я отварям и тя скърца-мърца и е до него точно и ще се събуди, нека спи,аз мога и напикана да ходя  smile3505 smile3532

Лейди - повръщането на фонтан се е случвало на повечето от нас, според мен детето понякога хапва повечко или и аз незнам как да тълкувам, но стомахчето му не го приема и връща всичко.На мен поне на 2-3-4 пъти ми се е случвало и после не иска да яде, поради това че се е оплашил.Пак говори с педи,ако искаш да не се тревожиш.
Ванилия - честито ви новина от Посолството  smile3501
Таш - кога ще излизаш от дупката? Има ли скорошни изгледи или да си зимувам пред нея?, Нали те чакам с огромен букет и шоколадови бонбонки Simple Smile
Катюш- разби ме с менюто на Нинаки? А за захлюпването едно голямо гуши имате от нас  Hug Hug Hug Peace
Сладурче - сега как си, вече детенцето си е при теб,изпитите са към края си?На душата ти е  едно готино, нали“?
Роска не ми бягай по тъч линията, следя те изкъсо и не ми харесва че те няма.Всичко наред ли е прекрасна?
Сонче/Дианче - душкиииии  smile3534 -еми липсвате ми.....Нещо много хангажименти,ама не ни забравяйте де..?
Ди се разписа вчера, но крайно недостатъчно за мен. Party
Ели - как сте в къщи, ти също не си така активна , всичко наред ли е?
 П“П и понеже съм много веща от прощъпулника Ники не хвана метър, а ролетка беееееееееееееееееее, ама понеже съм си малко ха-хууу и сега се сетих да доуточня.Нямам търпение да ми донесат снимките,че едни приятели снимаха с техния фото, че уж професионален бил Simple Smile Да видим, най-големия резил беше, че всички бяхме с децата и за да ги вардим да не пипат и да взимат от наредените предмети нямаме клипче как Ники върви по белия чаршаф и после прази избора си от предмети, всичко е на снимки..... Sad Пустоооо само за това ми е кофти.....

Кофти е нали„ аз ли съм виновна сега,че няма клипче“? еми...добре бе....

Ставайте дееее

Общи условия

Активация на акаунт