На мен ми се сринаха тотално плановете днес
Не ми се говори за това, пък и малко съм омаена от едно червено вино
Ама да си кажа, че за пореден път ме разреваха в тъпото Уни
То така си ми тръгна от записването, ама днес се бях подготвила и не сложих грам грим
Сядам Януари да разработвам въпроси, пък ако ми стигнат силите, ще се явя на изпити 
Имахме много приятна срещичка с Юлето и Баксиска
Сашо малко се разсърди в първия момент, че пак беше гладен, пък ние на едно голо кафе седнахме, ама в крайна сметка взе много правилно решение да ни остави и да отиде да се нахрани, докато ние се видим
Срещата естествено ми се стори много кратичка, ама то все бъбривки се събрахме и времето си отлетя
Надявам се, че и за тях е така
Юлето беше с Иво, който е невероятен сладур
Дай Боже живот и здраве след време пак да се видим 
После обиколихме всички големи магазини, в които има играчки и пак не успяхме да купим всичко
Сашо беше решил да им купим общ подарък от онези пластмасовите къщички, но в крайна сметка се отказахме, защото хем не ни се иска да е само един подарък за двамата и трябваше отделно да им купуваме други
, хем и за ДГ трябва да купуваме и щеше да стане прекалено много
Та в крайна сметка успяхме да изкумудрим два за Ицко и един за Лилия, а трябваше да вземем още един за Ицко и два за Лилия, че и от името на моите родители, трябваше да вземем нещо, ама ... Сега умът не ми побира откъде ще намеря нещо , което да ми хареса от нашия град
Дано са позаредили магазините за празниците 
Като се прибрахме , ходихме на местото за бостана, че баща ми оре на фарове, да не вземе да завали и да си остане не изорано и една такава ведрина ме обгърна
Много си обичам работата
То селянчето си е селянче, какво съм тръгнала да се изучавам
И до Била сколасахме да отидем. Сега това ни е новата чаршия
Добре, че я отвориха , та да се поразведряваме малко и ние, па и познати хора да срещаме
Срещнах си любимата дружка, която като я видя все едно ми влива доза адреналин - ужасно ведър човек
Утре се разчиствам и ще си я поканя на гости, че съм се затъжила , както за нея, така и за двете и хубави хлапета 
Ммм, че хубаво ми стана
В крайна сметка никак не ми е минал лошо деня
Даже напротив!Юле, Баксиска, много ви благодаря, че бяхте част от него
Лека вечер, мами! Аз утре ще ви чета, че виното......... мъжът...........

Много хубави снимки - и от сватбата, и от партито, и от гостито. А всъщност какво означава tg, отдавна ми е любопитно