Отговори
# 270
Роси,Юлче,на мен ми е удобно по всяко време,ще съм с мъжа ми,защото уредих баба да гледа Ангел,за мястото нямам претенции,но и идея не ми идва къде да се видим.Казвайте къде и в колко(часът ще го доуточняваме)и съм на линия.(единственото ,което ми хрумва е новият търговски център"Форум"в Тракия на 2 етаж  има кафенета,но досега не съм сядала и незнам как е )

# 271
...Марианче, аз гледах филмчето newsm44 Казаха, че бебета на половин годинка могат да смятат  Grinning ...

Ами да, естествено, че могат. Една цица, две цици, нито една цица, щото са скрити в на мама сутиена. Двоично също - има цица (1), няма цица (0) или другия случай - празна цица (0), пълна цица (1). Странно е, че точно ти не си забелязала.
Joy Joy Joy

# 272
Здравейте милички,

Срещата вчера беше много хубава, аз стоях малко, защото посрещах гости вкъщи след това, но важното е че се организираме и другият път се надявам да се съберем повечко Grinning

Юлче, Роси, Бакси хубаво да си изкарате и чакаме снимки.
Скреч как е Митко, ходихте ли до педи, свали ли Т?
Ванилия  мерси много за инфото за сайтовете  bouquet Аз обаче май най-много харесах първия, но ще ги пробвам и тогава ще избера.
Тотонто оздравявай бързо Hug.
Весе леле горкото детенце. Аз така съм ги дресила всички никой не смее да му даде нещо на Васко извън това което аз съм казала Mr. Green, верно че се вманиачавам прекалено, ама ми е по-добре като ми имат страх и ме питат. Пък и аз си го гледам непрекъснато, сигурно и това има значение че нямам баби наоколо и не върви като го виждат за мъничко да ни объркват развитието Mr. Green
Сладурче страхотна е Ивка Heart Eyes и е много порастнала. Успешен старт на теб Hug
Таш честит прощъпулник и честит Рожден Ден на Слави, много любов и усмивки за трима ви Heart Eyes Hug
Дита честит прощъпулник и на Симонка Grinning леле колко интересни неща сте сложили, сега си мисля, че бях предоставила много беден избор на Васи, даже забравих някои неща  ooooh!, ама  здраве да е (като порастне ще си избере.
Галенце  Hug ами вас ви делят само няколко стъпчици от съвместното съжителство няма страшно вече Hug
Роска абе четох, че някакви дивани вдигаш, местиш ooooh! спри се малко, ама хич не се пазиш.
Мими викаш и моноспектакъла супер и виното супер-няма да те мислим Laughing
Марианче супер е сайта  bouquet, а някой откри ли вчерашната серия някъде?

Оставям ви че зверчето ме дърпа за крачолите.

# 273
Чета,чета,чета.... ooooh! ама голяма каша ми стана,рових се в последните публикации на Роси и Галакси,да видя какво са ядосвали Роси и Галакси дали имат вече квартира...ми много объркано бе, Rolling Eyes постове,които са писани днес,ми излизат с дата 6-7 декември  newsm78 Видях терзанията на Роси,но Галакси не я разкрих,обаче попаднах на един пост в ,който ме пита за стойката за кукли  Grinning
Гале,това е коша от леглото на Габо  Crazy понеже тя не спи в него,се ядосах и го свалих,обърнах го с решетката нагоре и й направих къщичка  Laughing Но сега пак съм го нърнала на мястото му,защото възнамерявам да я гоня от спалнята  Mr. Green Иначе много си играеше в "къщичката" А сега кажи до къде стигнахте с квартирата,за да не ровя като изоглавена  Wink
Роси,като чета такива разкази,като слушам и гледам подобни ситуации,когато съм на гости или случайно бъда свидетел на улицата и меко казано полудявам.Няма място да се притесняваш дали ще се разсърдят и дали ще ти говорят.По тази тема със сигурност всяка една от нас може да пише многоооо,но опитай да им кажеш директно,че дали детето ще излиза до магазина или ще играе с баба си и дядо си,или ще яде,спи и т.н.,решаваш ти и ако кажеш,че сега тя няма да отиде с тях до магазина,то в това няма нищо обидно,ще отиде утре и след два дни  Peace
Може би ще ти е по-лесно вместо да ти даваме съвети какво да кажеш и направиш,да споделим личен опит.Знаете колко хора сме вкъщи,със сигурност не е лесно да угодиш на всички,не се караме,със сигурност всеки се е обиждал в даден момент и му е било криво,както на мен,така и на тях,но когато някой се опита да я вземе,първо ме пита дали може,ако пък не го направи,аз отивам и я вземам и казвам "Хайде,сега да довършим онова ,което започнахме с теб и после ще дойдеш да си играеш с баба/дядо/чичо...и повече не ме оставяй така да те чакам"  Peace Дала съм ясно да се разбере,че не бива да и бутат в устата каквото решат и винаги ме питат,дори последният път като я оставих за час-два,свеки ми се обади да ме пита дали можело да и даде еди какъв си сок от ябълка,защото не бил същата марка,която аз купувам.Уважавм това и се опитвам да се реванширам,казала съм,че когато мен ме няма и отговарят те за детето им давам право да преценяват ситуацията,но когато ни дели една врата,никой няма право да пренебрегва моето присъствие.Може би ще пиша още по темата,но за сега спирам.Бъди пряма и не се притеснявай от това кой какво ще каже,когато си сигурна в това което мислиш и чувстваш. Hug

Как така не сте разбрали,че няма да ме има  Rolling Eyes аз си мисля,че ви написах прощално писмо,но май не съм  ooooh!
Бяхме при мама и тати,високо в Родопите,починах си страхотно,сега искам пак да отида,но нека понатрупам малко нерви  Crazy и ще отида на терапия в иглолистната планина  Crazy
Габо е голяма скица,не ще да ходи още сама,но за сметка на това репертоара и расте с пълна сила  Laughing плези се като Вучков  Joy,имитира куче,крава,пиле и пате,прави театър на стената със сенки като свива пръстите с вдигнати ръце,кара се с пръст и хапе като ...кръвожадна мечка  ooooh! и все и напомням как ухапаха Лена и колко е грозно това.
Ще се опитам да снимам клип с маймунджулъците й ,но трбва да я набарам на кеф.

Спирам,че нямам възможност да пиша повече.
Чао за сега  Hug

# 274
Ама сме станали много оплетени всички  Crazy Мергино, помня, че каза, че ще ходите до Родопите, ама не помня да си ни казала "Чао!"  Crazy Избистри ли си мозъка там на високото  Hug Дай да го видим това Габо  Hug
Благодаря ти за съветите и личния пример  newsm51Ще се постарая вече да съм по-твърда, но определено засега не ми се отдава  Rolling Eyes Не говоря само за свекитата. С течението на времето и отлитането на годините все едно вятър отвява отронен лист, ставам все по-мекошава  Rolling Eyes Така бързо минава времето, че се замислям за толкова много неща,..., домъчнява ми, ..., все едно времето е отминало и... не знам  Tired Напоследък мисля много за смъртта, за хората, които обичаме и тези, които присъстват в живота ни, за това, че за един миг и всичко, което имаме или имат може да изчезне,... , не знам... иска ми се всички да сме щастливи. Искам да съм щастлива, но не искам да крада от щастието на другите. И наивно смятам, че всички мислят като мен  Tired Все пак щастието на тези хора се състои само във ведрия смях на тези невинни същества - децата ми. Засега успявам да поддържам някакъв баланс и мисля, че всички сме доволни.
Ох, стига съм мрънкала. Не ми е период  Tired

Юле, Бакси, аз пак да си кажа, че оставам решението къде ще сме да го вземете вие  Mr. Green Като тръгвам от Уни-то ще ви звънна  Peace А ако се появи някакво объркване , ще позвъня по-рано, за да знаете  Hug

Маминки, както казах не ми е период  Tired Чувствам се много напрегната, подтисната, депресирана,... , затова не ми се пише повече,...може би утре сутринта.

# 275
Здравейте мацки!  Hug

Вчера не успях да дойда, но и нямах силици. След този маратонен уикенд и аз и детенце сме супер изморени, а той превъзбуден мрънкащ, не знае какво иска, не спи по цял ден и ми се качва на главата. На мен ми иде не знам какво да направя вече ... Знам само че искам почивка!

В събота бяхме на сватба в Монтана. Пътувахме сутринта и вечерта се прибрахме обратно в София. "На Сватба" беше силно казано че сме били, защото и аз и мъжът ми постоянно бяхме по г*** на Мариян. Не ще и не ще никой друг, ни баба си, ни дядо си ... или за мен трябва да се е хванал или за баща си и има момент, в който се чуди къде му е по добре и не може да избере  Crazy . А бе не е за разправяне, в резултат днес сме без ръце и кръст. Вече отказвам категорично да го нося на ръце.  Naughty 

В неделя пък бяхме на детско коледно парти. Излишно е да ви казвам как мина. Огледално поведение от предния ден. Ни куклен театър видя, нито се впечатли от дядо Коледа, подаръкът си дори не иска да вземе, едва успяхме да го накараме да седне в него за секунда колкото за снимка.

След партито бях като парцал, а освен срещата с вас имахме още едно мероприятие в късният следобед. Еми нито с вас стана работата нито с другата среща. Мариян рева цяяяял ден  Shocked Към 19 вече едвам издържах  Confused

Нищо ми няма Wink не съм само аз така, нали!  Laughing Като си имаме деца ще си ги гледаме  Laughing

Не съм ви чела и не мога да ви отразявам. Чувствам, че свят ми се вие от въртележката , която ме е завъртяла последните една две седмици.

Хубавото е, че утре съм си уредила гости  Simple Smile Ще си пием сутрешното кафенце с Катето, Маруся, Митко и Нинка  Heart Eyes времето какво си мисли, че ще ни спре ли? Не!  Naughty Wink

Пожелавам ви приятна и спокойна вечер. До скоро!  Hug

п.п. Забравих да ви кажа, че аз возих детето и мъж ми на връщане от сватбата и снощи направих едно кръгче около София по околовръстното. Стаж да трупам, че няма време. Wink

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 14:58 от katiatg

# 276
Мацки, добър вечер!

Моето дете пак получи факс от Марс и се държи като оТкачено, реве, мрънка, пищи постоянно в кошарата//днес де/ и се държи адски странно!?
Изкъпахме се, хапна си добре и после се гушкахме, щом излезнах от стаята лелллле, проглуши ми ушите това детенце, отидох и до сега се разправяме,гушкаме и глезим, нещо или го мъчи или се глези.Нервак ми е днес.

Мерги -разби ме с тези разкази твои, дори не сгрях за каква решетка ми говориш, че съм те питала много отдавна, Simple Smile
А по въпроса с квартирата, още се работи по това, не смея да казвам срокове и подробности, работим в тази насока, да се натегна и аз да се правя на интересна Simple Smile
Роси стегни се, времето минавало, ами ти стой и дреми! Жена за пример, майка мечта, щастлива си с тези 2 деца и мъж слънце, Я горе главата, стига ме плаши с тези думи твои! ейййй келешка....  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Grinning
Таш - ко прайш бе?Пусна тук снимка на питки-митки и айде никва те няма?
Медхен "Имаме ли връзка,ало,ало"? Липсваш ми някак.ама няма да кажа как Simple Smile хахаха
Кате - натоварен уикенд, страхотни снимки, а утре приятно кафенце в комапнията.....!Поздрави.

За сега май толкоЗ, хммм  newsm78

# 277
Гале, изкъпах се, ама на другия ден. Присърбяваше ме оттук, оттам, карай да върви.
Като казах върви, да си пуфаля и аз детето. Цял ден си набелязва някоя цел и крачи смело, а после доволно си пляска. Ще проходи то преди първото зъбче.
А Еличка и тя на тийм билдинг. Айде, няма само мъжете да ходят  smile3534

# 278
  • София
добър вечер  Heart Eyes

Включвам се набързо да се извиня, че вчера не можах да се присъединя към срещичката. Кари спа до 4.30 (като никога  Crossing Arms), когато се прибра мъжо и силно се изпокарахме  Cry Ние рядко се караме така, ама не знам какво става от вчера. Тази вечер имахме втора серия и съм без настроение пак  Rolling Eyes Надявам се да мине тоя период.

Лека нощ от нас  Hug

# 279
  • София
Привет.

Съвсем телеграфно включване правя, че до 22ч. бях на "обекта"  Tired Боядисахме трапезарията, цветът се получи точно както съм го искала  Party Остава да съм улучила и другите два, дето са за стаята на Васето /за сведение на Галето - лимоненожълто и розово Whistling/. Бавно напредваме, но има още много неща да се свършат тепърва - акълът не ми го побира как ще стане тая работа до 23-ти  newsm78 Но аз съм инат голям и нищо чудно на Коледа наистина да сме в новата къщичка.   

Креми, жалко, че не можа да дойдеш, и Василия ми прави тоя номер със спането винаги, когато имам планове или уговорка с точен час. Здраве да е, пак ще се съберем  Hug Оправяйте се с мъжО, че празници идат, всяко семейство си има такива периоди, предполагам  Peace

Роси, ай стига с тез депресии и черни мисли. То и аз натам съм тръгнала предрожденно, но добре, че ремонтът ме държи на педал и нямам време да се отпускам.

За пръв път от толкова много години по това време къщата ми не е украсена  Sad Ами то тука няма за кога да украсявам, а на новото място ще сложа една елхичка и това ще е май....Пропуснах аз коледната еуфория тази година. Както се очертава, ще търча за подаръци в последния момент, и ще се лиша и от това удоволствие. Дано все пак да са ни хубави празниците, че при нас една върволица ще се завърви - Коледа, РД /мой/, Нова година и именния ден на Василия на 1-ви януари  ooooh! Дупе да ми е яко.

Оставям ви, че имам тепърва да поработя за утре...Или пък ще отида с половин час по-рано на работа, то където е 5, там е и 5 и 30 Confused

Лека нощ!

Таш, браво за питката! Hug

Сладурче, успех в работата! Hug

На пловдивчанки - приятна срещичка утре!  Hug

# 280
Хей,ама много пусто тука бе Shocked
То само няколко човека пишем,кой по тийм билдинги,кой по командировки Thinking
И нашата фирма организират купон на Пампорово,ама мъжо каза,че няма да ме пусне за нищо на света Shocked #Cussing outЩом било с преспиване не можело,заплашва ме,че ако съм отидела щял да тръгне и той където си ще,щял да си харчи парите за нови дрешки и купони вместо за нас...да съм видела тогава Confused Направо не знам с тоя манталитет докъде ще я докараме...ма то приказката за въжето,дето все го затягаш важи с пълна сила Confused
Роси да ти кажа,че много си приличаме с тебе като мислене Rolling Eyes И аз откак съм майка все мисля по разни такива житейски въпроси..как трябва да се радваме на всеки миг,хем ми е хубаво,че мишлето ми расте,хем ми е мъчно,че много бързо става тая работа,а аз не мога още да се нарадвам на тая беба, а тя станала човек вече.Много бързо лети времето и как лежерно го пилеем е битовизми Confused Абе и аз съм изпушила напоследък,пък май това напоследък е от доста време Thinking  Като цяло доста съм се променила,много отстъпчива съм станала,все се извинявам някому за нещо,бях доста силна и борбена и въобще....а сега съм само майка Thinking и май няма да си върна старото "Аз"....абе луда работа.
Гале дано малкия принц да се е успокоил Praynig Ама верно често изпада в такива невни периоди,то бива зъбки,ама все ли? Да ти кажа що не пробваш да му пренесеш кошарката при тебе,може да има нужда от мама Hug
Кате не ти вярвам,че Мариян е бил толкова нервен и непослушен,такъв сладък бузанко е Flutter И ти изглеждаш страхотно! Може би многото хора по тия събирания го нервят и плашат Thinking
Креми какви са сега тия кавги при вас пък? Хич не мога да си предстая причина при вас. Както и да е-дано са епизодични Praynig
Мерги и аз не разбрах,че си ходила някъде Blush,ама то сигурно защото все по-рядко пишеш Naughty
Лека нощ мацки отивам да си гуша бебата Heart Eyes,докато не се развъртяла пак,че гледам шести зъб има-отгоре.Идва ред на кучешките като гледам,а като чета при другите дечица акак ги вадят и направоооооо Tired
Айде лека Hug

# 281
Добро утро  Mr. Green

Учудващо тази вечер спах добре  Whistling Винаги когато ми предстои нещо важно съм като шугава цяла вечер  ooooh! За сметка на това пък сега ме тресна треската и съм като лист разтреперана, ама дано да е напразно и всичко да мине по мед и масло  Praynig Добре, че поне си имам срещичка с две страхотни мами  Heart Eyes , та да не си мисля, че ще ми отиде по дяволите и този ден  Crazy Пък и подаръци ще купуваме за Коледа, та викам ще ми се пооправи настроението  Rolling Eyes Сашо пак се е нахвърлил на големи подаръци, па да видим каква ще я къдрим на Пролет пак  Mr. Green Ама живи и здрави да сме и децата щастливи, пък м*****а му на всичко останало  Whistling

Араблека, хайде бе, не я ли украсихте вече тази къща  newsm78 Бая големичка ще да е  Whistling

Дес, верно учиш децата на домакинство  Thinking От рано си подготвяш помощнички ти, няма да те мислим, ама отделяй малко повече време и за нас  Hug Все те мисля и ей на снощи те сънувах  Heart Eyes
И все забравям да ти кажа, че май бързахме да се хвалим ние с послушни дечица  ooooh! Лилия май подочула нещо и откакто разказа какви ги върши Хриска и тя върви по нейните стъпки  Crazy

Брей, Деска, не разбрах аз Све взел ли си е червените боксерки  Thinking Ама ние не сме глупави  Naughty Пратили сме му шпионин Медхен  Wink Гледай сега майтап, той да се запознае с нея по-рано, отколкото ти  Crazy

Марианка, то и аз се посмях на историята ти със спрялата вода  Joy, ама сега направо се спуках от смях, като разбрах, че така и не си успяла да се доизкъпеш  Sick Joy Гадна работа  Hug

Мале, Кате, много хубаво джуджойче си имаш  Heart Eyes Пу-пу! Няма да се оплакваш  Naughty Страхотен уйкенд сте имали  Heart Eyes Много обичам да съм така натоварена и заета  Crazy
Приятно кайве днес! Искрено ви се радвам, че честичко се събирате с Катюшка и Маруся   Hug Поздрави Маруся от мен и и отправи забележка, че не пише  Naughty

Дианче, днес ли беше операцията на Любчо? Ако е така, всичко да мине успешно и да се свърши вече с тази мъка  Praynig

Ей, Гале, супер неприятно с тази количка  Confused Добре, че все още се намират добри хора. Дано ви я оправят бързичко  Hug
Ники май се страхува да не те изпусне  Thinking И ние го имаме този проблем и Сашо взе, че я научи да спи при нас  ooooh! Не знам как ще се оправяме  Confused Снощи преместих кошарата до леглото и я преместих, ама веднага се събуди и се дотътри до нас  ooooh! Седя и се чудя как може две деца толкова много да си приличат  Rolling Eyes Абсолютно копие на батко си е  Rolling Eyes Както визуално така и в действията си, движенията, сръдните,..., абе все едно гледам същото дете  Crazy

Сладурче, така си е  Tired Много бързо отминава това пусто време  Rolling Eyes Ей я Лили все ме търси и иска да се гуши в мен, а батко и все бяга...Притеснява се вече май. Хем му се иска, хем се чувства неудобно вече. А сякаш вчера беше същото фъстъче , което ми държеше ръката, докато спи  Heart Eyes Ама да не го мислим толкова  Peace Всяко нещо по реда си  Hug
Ми такива са май повечето мъже  Rolling Eyes Страх ги е да ни пуснат някъде сами. Сашо все ми вдигаше скандали, когато ходих на очни, та в името на здравата ни връзка и семейство се принудих да изкарвам очните с него  Rolling Eyes Ама не мога да кажа, че ми е било зле. Аз си имам малко по-различни възгледи и приоритети  Laughing

Лилчо, все се разминаваме с теб  Crazy Дай да те гушна  Hug

Цеце, то и на мен Коледната суетня ми се разминава тази година   Rolling Eyes Много съм дезорганизирана  Confused Винаги месец преди празниците съм знаела какви подаръци ще купя, какво ще гостя гостите, как ще украся дома,..., а сега все още се мотаят играчки и гирлянди по земята и чакат някой да се сети да им намери място  Rolling Eyes Дано с наближаването на празниците да се променят нещата! Ти поне си имаш други задачи  Hug И хубави мигове те очакват  Heart Eyes Вярвам, че ще успеете да се принесете до Коледа  Heart Eyes

Еее, друго си е като стане човек рано  Flutter

Хубав ден, мили мои  Hug

# 282
  • София
Да, Росинко...за днес беше.   bouquet Направо не мога да си намеря място от нерви! Сутринта заварих свеки как гледа Любака, докато яде солети  #Cussing out Отложиха операцията отново. М*** му с****!  Ми вика "само 1-2 солетки" Shocked Не мога просто...Към обяд трябва да звънна за да видя кога пак ще има свободна дата.

# 283
  • София
Здравейте, дружки  Hug

Дианка, не знам какво да кажа направо  Hug Hug Hug, кажи си "Всяко зло, за добро", то понякога не се знае.Целувки много за теб и за момчетата ти  Heart Eyes

Роска, приятно пътуване и срещички, вече чакам с нетърпение цветен разказ вечерта  newsm47.

Дита, какво стана с боксерките, че и аз не разбрах  Joy Joy, голям номер с Медхен, ако се запознаят, еееей, страшна работа сме  Mr. Green.А Слав днес е в Стара Загора и му казах там съвсем да внимава  newsm47.

Галакси, толкова се смях снощи на факса от Марс, че не можах 10 минути да го прочета на глас на другите.То и Александър май беше получил, защото маман се е побъркала вчера и се прибрах предсрочно от работа  Laughing, ама наистина такова мрънкане, тръшкане и реване не е било /, а няма температура, не го болят ушета, стомахче или поне не открих нищо тревожно  newsm78/, дано са здравички, де, пък да са само от зъбки  Mr. Green
Ти, миличка, днес хвърляй по някое око на Слави, така-за всеки случай  newsm03

# 284
Чакайте да се разпиша,че да си полегна малко.
Ние не сме спали много добре, Ники прекара половината нощ в количката, до 0:00ч беше кошмарно нервен и плачеше, какво му става на това дете, а лошото е че нито виждам зъби, нито има згледи да излизат, абе знам ли, колко вижда и аз, може да ги е наредил 4-5 Simple Smile

Ударих сега едно мляко с малко нес кафе, ама не ми е достатъчно да компенсира безсънието ми.

Разбира се щом имам планове за вечерта, предната не трябва да се спи,че да ми е гадно възможно най-много. С моите мацки тук си запазихме маса в едно заведение и ще се събиаме по женски, уредила съм майка да гледа Ники и аз да излезна, ще си подаряваме Коледните подаръци/за децата и за нас/ и съм много развълнувана, много обичам изненадите.

Снощи занесох количката и дано преди Коледа стане,че с тази не съм свикнала и ми е странно, но се пак имаме количка де, не е без хич.

*Цеце - поздравления за цвета, радвам се че е  това ,което си искала.

*Сладурче - мъжа ти кво иска?Да си вързана за него Ли?Страх го е да остане и да гледа Ивчето.Кажи му че шефовете ви задължават да сте на това парти и особено ти.  Laughing

*Дианче -  защо отлагат всъщност операцията ?Тези идиоти ли са или кво? #Cussing outХей,скапана държава бе///
Успокой се за свеки!Няма спасение....

*Креми - Има и такива скандални периоди, дано е отминало вече всичко .

*Ташhahaha Joy еми аз съм му хвърлила вече! Ей сега излизам да го намеря....
Иначе за "факса" хем че е смешно, хем че си е баш така, както си седят и са най-прекрасните ангелчета им се промива мозъка и стават дяволчета, а ма така не може, със сигурност има намеса на извънземни Simple Smile  #Crazy Sick hahaha Twisted Evil Stop Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт