Отговори
# 285
Привет от мен!

Дианче,  ooooh! ooooh!. Незнам какво да кажа, но пак добре, че си ги видяла. Ами, ако не беше счела за нужно да те уведоми и бхте отишли на оперция...Пък и действително, всяко зло за добро, можи и така да е трябвало да стане.
Роси, нищо не сме украсили още  Embarassed Чудя се как ли и да украсим, като всичко трябва да поставено на недостъпни места.
Черпя ви с домашни меденки, обаче  Laughing
Успех в университета, приятна среща и приятен шопинг! Да се похвалиш после с добри новини, хубави емоции от срещата и с подаръците
Дита, кажи намери ли боксерките  Joy честито ви дипломатче, на мен това тълкувание по-ми допадна  Laughing
Медхен и тя ли е във Велинград?
Опс, майка ми идва, а аз трябва да се стягам за очен преглед. Дано да не ми разширят зениците  Confused
Лек ден на всички!

# 286
  • от Луната
Искам да пожелая на всички, чиито празници пропуснах да честитя да са живи и здрави!

Здравейте и от мен. Аз съм доста настинала, та се наложи в петък вечерта да пращам малечка при свекърите. Беше там до понеделник сутринта, когато ми я докараха. Още не съм се оправила напълно и се моля да не я заразя, но няма кой да я гледа през седмицата. А като кпак в неделя и монитора ни изгоря, та в цялото безпаричие се наложи да ходим да купуваме нов Sick, И понеже нашето DVD го дадохме на племеницата да си гледа детето и сега не върви да си го вземем, та и такова си взехме Crazy
Срещата ви е била страхотна. Много сте готини.

Лучи, хич не си дебела, а си просто страхотна  bouquet
Роси, не искам да те отчайвам, но не мисля, че някога ще се справиш със свекърския проблем. С моята много се обичаме, защото се виждаме веднъж месечно, че и по-рядко Mr. Green

Дианче, наистина може да е за добро не се ядосвай Hug

Кате, Мариян е просто разкошен. Страхотен сладур е с тия очи и пухкави бузки. Направо ми идва да го нащафкам едно хубаво Mr. Green

Гале, Мисля че всички деца си имат такива периоди. Мишка например вчера ме би, защото бяхме на вън и пред един магазин бяха наредени много плюшки и все такива шарени и готини и понеже вече веднъж я върнахме от там, втория път като тръгна и аз ходя близо до нея, тя спира и ме удряше и с двете ръчички по няколко пъти, демек" Махай се, че ми пречиш"Mr. Green

# 287
  • София
Снощи си написах прилежно постчето и тъкмо да публикувам, токът спря  #2gunfire smile3516 smile3515 smile3511 smile3513 newsm11 doh #Puppy dog smile3514 newsm61 smile3512 tantrum Rage Rage Rage Rage #Sniper  comp03 и така на татък. Довечера ако имам нерви ще се опитам да разкажа каквото трябваше снощи

# 288
  • София
Така привет и от нас. Не знам утро ли е - ден ли е ??

Галенце, довечера в 3 среща на скайпа. Ние вече го караме на автопилот. Спи квото спи и най-късно в 2-3 е станала. Тая нощ си игра поне 3-4 часа между нас двамата. Само като рече да ни прескача някой я хваща за чувала и оратно. Леле как не се умори това дете.. Поне спря да пищи. Вече само си играе.

Дианче, наистина - всяко злро за добро. Имало е причина така да стане. Не се притеснявай - ще мине и това по реда си. Всичко ще е ОК  Peace .

Сладурче, твоят мъж определено има нужда да разбере в кой век живеем.  Не мога да си представя, че някой ще ми каже ( камо ли забрани ) да правя каквото и да било - не зависимо къде живеем. Човек има определени права в тоя .....свят.  / Личи ли , че съм яхнала метлата  Mr. Green

Как сте с подаръците? Имам за десетина ( все много близки) деца  да подаряваме, та вчера се Джъмбихме с едни приятелки. Но все още имам за двечки + Нина , а пък за НИки въобще да неговорим  ooooh!

Днес гостувахме на Мариянчо и Катето. Голяма игра му спретнах ме , но тия дето дивяха само дето не заспаха прави. Станахме едни кисели и се наложи да си ходим. Заспа още в колата - диването му с диване. Тия дни пак ще се видим. Нина определено има нужда да се вижда с други дечица, че с това държане за полата на мама...няма да се разберем

Арабелче, страхотни меденки си спретнала. И аз правих миналата седмица, но отдавна няма нито една. Моите не бяха украсени - не беше предвидено да дочакат Коледа   Laughing . Тия дни правихме с Нина мъфини с диви ягоди - може с тях да ви почерпим
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1305/1231673190.JPG

# 289
Ейй, какви са тези меденки, какви са тези мъфини! Naughty Кате, че и с диви ягоди, бива ли така?? Crossing Arms Моя мъж онзи ден, с много надежда, купи 3 тави за кекс и сладкиши, явно си е пожелал на дядо Коледа жена му да започне да прави сладки неща. Laughing Е, по Коледа стават чудеса... Joy

Ние сме добре, ходихме малко на разходка, Симона все така не ще да върви навън, ама ще свикне. Wink Сега се надявам майка ми да дойде и да изляза малко градска  Grinning

Целувки и до скоро! Hug

# 290
Хай  smile3506 smile3502
Тихо  smile3505, че Ники заспа.

Та така, Дитааааааааа- всички те питат за тез Червени биксерки, ама явно си ги е взел Све Simple Smile  smile3533
Таш - имаш много поздрави от Слави.Каза да не го чакате довечера, а аз нали съм на дамско парти,че се разбрахме нещо за по-късно   smile3534 newsm47 smile3532
Катюш - нямаш грижи, срещата си остава непроменена в 3ч....,стига да не закъснявам много довечера де.... Simple Smile
Ники изобщо не може да стои в нашето легло, което е страхотно.Но има моменти, в които ми с еиска да псопим всички и съм готова на всичко, но той си знае териториятаа! Просто не му е период....
Скреч кофти история това с тока, ама ми стана смешно като видях всички бесни емотиконки!

МНОГО СТЕ ЛОШИ С ТЕЗИ КУЛИНАРНИ ИЗКУШЕНИЯ!!!

# 291
Гале, тука са ,бе и червените и едни черни... Joy Спах спокойно. Laughing

# 292
  • София
Галееее, щом се заяждаш, ще викам, докато събудя Никчо  smile3534 smile3532 smile3511 /а пък и Слави толкова младички не обича  newsm78/

Арабелка, страхотни сладки-ама голяма си мераклийка  Hug.Аз много обичах да се въртя около мама като украсяваше сладкишите /ето, тя е виновна за проблемите с килограмите  Mr. Green/

Катюшка, ти ядеш ли въобще такива неща  Laughing /, ако ядеш и изглеждаш така, хич не си ми симпатична  smile3506/.Я не се карай на Нинката, ще им бяга малко на младежите, я  newsm47.Поздрави Катето и Маруся  newsm51

Ванилия тръгна на пазар преди 3 дни и никаква я няма от тогава, големи покупки са паднали  newsm53

Дали някой знае има ли в Джъмбо детски лампи? /не от тези най-бебешките, дето прожектират звездички, а обикновени, но с детски мотиви/

# 293
Еййй и мойто заспа най-сетне Wink.

Страхотен преди обед  Heart Eyes, тя Катето е споделила Wink Ще повтаряме, потертваме и т.н. то е ясно  Laughing нали и аз вече съм мобилна  Wink а децата определено имат нужда от разнообразие и да си играят с други дечица, и мамите също да пият кафе в приятна компания  smile3521
Митко е много сладък станал, много общителен и занимателен. Нинка и Мариян са обаче от партията на срамежливите  Thinking , но с времето и повече срещи ще ги отракаме  Wink.

Благодаря ви за хубавите думи и поздравите  Hug . На сватбата да ви кажа под секрет, вътрешно много се вълнувах и се радвах за младите че се обичат, толкова преливах от любов че освен за булката букет бях взела цветя и за свекървата и тъщата на младоженците и в потокът от пожелания, които отправях казах на моята свеки че я обичам  Blush  smile3502 стана тя каквато стана  newsm78 може пък наистина да го чувствам щом като така неволно и истински ми се изплъзна от устата. Понякога се изумявам какво се случва с мен smile3555

# 294
ОООО не, не ми харесва тази работа!

Тали - спри да викаш, още щом пусна поста си и Ники се събуди, мисията ти е успешна  smile3515 smile3514 newsm61, ама момичета това дете спа 20 мин и стана. К'о да го правя сега? Мъжо ме кани да отида за уикенда в София, ама аз няма на кой да оставя Ники, майка е заета, свеки на селото,че ще колят с другите пра-баба и дядо някви фитки.И аз си оставам пас.... не ми се полага София.
Божееее, от няколко дни съм супер нерва, скоро чакам да ми дойде и си има значение, хормони ли са, кво е , ама яко ме тресват понякога!
Катя/тг/ голям си ми образ, кажи че и мен обичаш, моля те Simple Smile  newsm51

# 295
Хм,Гале що така т`ва твойта хлапе Thinking Нещо не можеш ли да се ориентираш  от какво е така? Thinking А ти изтърва за малко промоцията-два дена по-ранко да беше щях да взема младежа да го гледам,щеше да ми го метнеш на път за Сф,без майтап щях да ти го гледам,тъкмо Ивата да има с кой да се занимава,че тя иска деца,а тука няма наборчета Rolling Eyes
Двете Катета-супер сбирки си правите,поне може да си гостувате,тоя форум,голяма работа Mr. Green
а пък и Слави толкова младички не обича  newsm78/
За първи път чувам някой да не ще агнешко Mr. Green
Арабела браво! Откъде нерви за тия красоти,ама страхотни са станали Peace
Верик тя още от сега щом те бие Мишката спукана ти е работата Mr. Green

Ох,аз пък се чувствам уморена Tired,вчера бях свежичка,ама почнах да си се изморявам,снощи до късно готвих,докато изчистя и приспа Ивчето(тя заспа пак в 23.30 Tired) днеска хранене един час,че нали бърка и тя с лъжицата и всичко става в каши и попари,после миене на дупета,гонене да я облека...после пък тя почва да мрънка,че иска навън и ми виси на крачола не ме оставя да се оправя,изобщо идилия и накрая нито за нея имах време да си поиграем,нито се оправихме както трябва и това при положение,че съм от обяд тая седмица,ами другата съм сутрин какво ще правим не знам,че и тя заспива късно и става в 8.00ч.,а аз от 8.45 съм на работа newsm78
Иначе пък с такъв интерес разглежд аедна книжка,отгръща си я съвсем внимателно,ще ви пусна клипче на мама ученолюбивата(дали?)
Айде после пак,ако имам време Hug

# 296
Здравейте дружина Grinning

Гале искам да ти кажа, че вашия факс се получи и в къщи Tired Ей така изведнъж както си играехме... дяволите и мен ме обладаха заедно с малкия Crazy Излязохме замалко навън ей така без количка пред блока да походи и се освежи, ама той иска сам да ходи, бута ми ръката и се сърди ако го хвана, добре няма проблеми да ходи, но той все иска да слиза и да се качва от тротоара, което още не успява да го направи съвсем сам, но нищо оставих го да пада, да става, да прави каквото иска. После пак буча, яде почти насила Tired сега спи.
Марианка броим го за прохождане newsm10 смело да крачи и само напред Дара Heart Eyes
Арабелка, Кате страхотни меденки и мъфини мммммм ще ме довършите ...... напоследък лакомията ми е потресаваща smile3511
Ditta всичко е наред значи Joy Joy Joy
Катета и Мими завиждам ви направо smile3521 ( Имаме същата играчка, която държи Мариянчо на едната снимка с фигурките, които се пъхват  Simple Smile)
Верик поне сте си купили разни неща Peace Оздравявай бързичко.
Скреч айде ще чакаме тази вечер, забелязах аз че не си се разписала снощи Wink
Сладурче тоя твоя мъж ще ме разбие, я не му се връзвай отиди ти пък той да ходи където иска да го видим, аааама ха. Ама винаги ли си е бил такъв или с годините се разглези толкова?
Креми да оправяте дребните неразбории вие Hug
Роска да все така става за съжаление, ама ще се улучим ние няма къде да ходим Hug

# 297
Ели welcome

Айде разказвай ние те разконспирирахме така или иначе smile3534

# 298
Гале искам да ти кажа, че вашия факс се получи и в къщи Tired
Ооо,значи изключвам факс-апарата да не получим и ние,че съм гроги Mr. Green
Лилчо,винаги е бил такъв Tired Просто не си заслужава толкова фирмения купон,че да се караме така кардинално Tired И то представи си,че сме 99%жени във фирмата ooooh! Но за мен си е разнообразие..
Ох,няма ли край тоя раб.ден,много бързо взе да ми писва,а пък вкъщи пък като се прибера пъккакво ще правя,пак чистене и готвене за утре,Ивче напоследък си ма нова игра-иска да я гоня,а
аз сили няма бе.Пък се радва,че чак пищи от кеф Heart Eyes     

# 299
Значи да затварям факс - линиите. Мариян само гледа как да докопа голямото копче на принтера  smile3506 сигурно и той факс чака  smile3508 , а не ! smile3513 Краят на работния ден настъпи  newsm62.

Галее , обичам тЪ бе   Kissing Heart Аз бях в 1-ви ден от МЦ, когато изпаднах в самопризнания пред свеки  Thinking викаш хормони, а  newsm78  smile3532

Сладурче, а ти викаш добре изглеждам да не се оплаквам  smile3506 , значи още мога да понеса, а ? Wink

Лило, тази играчка ни е от дядо Коледа, но Мариян е още далече от истината как да се забавлява с нея.

Общи условия

Активация на акаунт