Хайде кафето от мен, че дребния от 6ч е започнал да мрънка и се разсъних яко, пък той взе че заспа пак преди малко

Отивам да чета какво сте писали от вчера
И реших да не лягам повече. Като гледам май не съм сама. 

от три дена; аз просто пих сик от круша и чдох сушени сини сливи, храни, които разхлабват и имаше ефект.

!
.
. Косата ми видимо е много по-рядко, а имах много гъста и къдрава коса. Правя си тази маска с тривитаминол: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356533.0 и се мажа с ампули против косопад на Сери. Сега имам много нова косичка - "бебешка" дето и казват, ама докато порастне ще си ходя плешива. Не знам дали е от маската, но поне знам, че правя нещо и ако оплешивея няма да се обвинявам, че не съм пробвала поне да спра поцеса
/
. Ама искаме снимки в заглавната страница. Много оригинално ще стане
!
) Ще пробваме педагогическото 

Вчера надвечер ми дойде на гости колежка , с която оклюкарихме добре службата и се посмяхме за чужда сметка
; излезе и антибиограмата и почва от довечера 10 дни да пие АБ, пък после-"опашка" и т.н.
Най-кофтито е, че тези бактерии са резистентни и инфекцията хронифицира 
. Освен това от 3 дни, като яде в 00,00 ч и сутрин аз я събуждам към 7-8 , радвам се, че се наспивам, ама тя доста големи интервали май взе да прави
.Той милия си беше така плешив,а сега съвсем нищо не остана.Бил имал дълги косми на няколко места и за да не прилича на физик,го изравни навсякъде
.Мого ме беше яд!
направо как не ги е срам, и защо наистина нямаше някаква организация да ги сваляме-те трябваше сами да си подадат оставките, както се прави навсякъде, ама като не щат-та ги жяхме свалили ние! няма такива наглеци!
не знам какво ще правя като дойдат изборите..все гласувам за по-малкото зло ами сега..
а за медальона нямам идея какво да те посъветвам..