Декемврийска среща на РУСЕнски АПРИЛски коремчета 2009

• 11 064
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 ей момичета такава шматка като мен няма!!!!!толкова да искам да се видим и от онзи ден съм си навила аларми и.......... Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead много ме е яд!!!!!!!!!да се надяваме следващия път да не ме хване пак бременлийското слобоумие  newsm09
кажете как мина срещата,събрахте ли се всички(така де Crazy)снимки направихте ли?

# 76
Ех Ани4ка толкова се озъртахме за теб. Wink
Снимки вече качих в общият албум на априлките.Можеш да ни видиш. Следващият път няма дано всички сме добре пак ще се съберем. Времето беше прекрасно и бяхме седнали навън пред Пикадили.

# 77
Атлантика,много са хубави снимките smile3501 newsm10

# 78
Браво на малкия ни фотограф, много  хубави ни е направил.
Аничка имам леки угризения на съвеста, че за объркването ти съм виновна аз като писах за срещата все си мислих за неделя 24 януари УЖАС добре че Яника ми каза че съм в голяма грешка после се поправих, но явно съм объркала и теб.
Нищо ще се видим пак вчера пък какво време бешееее ......

# 79
Здравейте мами Heart Eyes
Аз пак задържах положението за сега Praynig дано да е така поне до март Peace
Аничка от къде пазарува? Много са сладки! Hug
Деси,радвам се че малкия е по-добре.И моето момче се мъчи да се разболее,но се надявам да го стопираме с хапчета и витамини.
Приятен ден в това слънчево време  bouquet

# 80
яника радвам се че нещата са по-добре Hug.дано се задържат така Praynig
шапката,костюмето и бодито са на стеда от кауфланд Mr. Green,а другите са на вис виталис от един сайт Беборани.вили беше казала да ти кажа за пелените-майка ми(тя по-разбира от мен  от пелени)каза че нищо общо нямали с едно време,но пък повечето неща нямат Rolling Eyes.
незнам дали сте забелязали,но само едната камизолка е бяла,всичко друго розово Crazyмъжо и майка вчера супер много ми се караха и казаха да спирам с това розово,имало и други цветове.ама аз нещо като съм се вманиачила #Crazyпо принцип страшно много обичам розово за мен,а сега за малка госпожица.......... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesнай-сладкото нещо.обаче ще трябва да се поогледам и за други цветове,че иначе ще ми спрат финансите Laughing
побутвам идеята за нова среща Whistling Mr. Green

# 81
Яника и аз стискам палци положението да се задържи така и естествено да се подобри. Hug
Току що си получих пратката от ЛаРедута, хвърлих по 1 око набързичко, но на работа нямаше как да ги разопаковам, така че ще снимам и ще кача в албумчето със снимки.

# 82
Аничка,много са ти сладки нещата,а такова боди розово с мечета и аз взех същото,само че с дълъг ръкав Laughing.И моите покупки са предимно розовеещи Blush,и на мене ми се карат,ама като не се сдържам Mr. Green.

atlantica ,нямам търпние да качиш снимчиците Party

qnika ,браво на теб,дръж здраво фронта до край Hug Praynig

Между другото Gaja писа нейде в началото на априлската темичка че уикенда ще идва в Русе,ако сте свободни пак да заформим нещо?Най-вече въпроса е към atlantica и Вили(като най-работни,ако нямат ангажименти).Яника Hug,разбира се и ти,но струва ми се в момента е по-удачно да пазиш леглото Hug Heart Eyes.Ани4ка,ти си ''за''на 100 процента предполагам Grinning?

# 83
.Ани4ка,ти си ''за''на 100 процента предполагам Grinning?
аха Mr. Green Joyсамо че този път ще кажа на мъжо да прочете за кога сме се уговорили за да ми напомни Mr. Greenтой отдавна се кани да ми купува гинко билоба Joy

# 84
Здравейте русенски коремчета Heart Eyes Heart Eyes Hug
Аничка,аз моят син го повивах до 40 дена почти-както казва майка ти тогава бяха други пелени наистина.А покупките ти са наистина сладки.Аз си отделих различни цветове и жълти и лилави и зелени бодита и по-малко розови Flowers Sunflower
Момичета няма да рискувам да идвам,колкото и да искам и да ми е приятно Hugно вие ще ми разкажете как е минало и пак ще се снимате.
Аничка,този път и аз ще ти напомня Peace
Утре сестра ми с децата ще дойдат за 4 дена и аз съм много щастлива че ще сме заедно  Heart Eyes
Деси,радвам се че бебка е добре и си имала приятна среща с нея 4470
Приятна вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 18:56 от qnika

# 85
Аз естествено съм твърдо за срещата.Пишете ме и мен.

# 86
Ами значи остава да се уговорим за кога и къде?Предложения?

Ако искате пак на ''Пикадили''(да ни запомнят хубаво Laughing)?
Събота(31.01)-11h,или.....?

Този път ще гледам да дойда без малкия,че да се наприказваме,без да се озъртам постоянно и да търча напред-назад Crazy

# 87
11ч на Пикадили в събота е добре. И аз ще се опитам да дойда без Криси.

# 88
яника по-добре си почивай,а ще наваксаме със срещите април-май Mr. Green
нямам търпение да се видим(вече казах на милото да ми напомня,а той ми каза че ако не забравя да си изпия гинко билобата ще успея дойда без да ми напомня:mrgreen:)

# 89
ДОБРО УТРО !!!

Днес чакам сестричката  и племенниците ми да дойдат за 3-4 дена и съм много щастлива,защото се виждаме рядко(освен по скайп) и ще гушкам децата Hug
Въпреки мрачното време ви желая приятен и много емоционален ден  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт