Отговори
# 195
  • Бургас
Ок Ани отмятам ботушите за майката Peace

# 196
Мадлена , ако можеш да разбереш и номера на дрехите, които носи майката - имам хубави и запазени дрехи, които мога да й дам Peace

# 197
  • Бургас
Чесно да ви кажа не мисля, че майката има нужда /заслужава/ на този етап от дрехи, може би като се преместят в общинско жилище. Належащи са децата защото както казах единия е на училище а другите двама ще тръгнат на градина и трябва да изглеждат прилично.-Освен това не разполагат с много място, живеят в мазе с една стаичка- майката трите деца и един мъж за който се предполага, че е бащата- припознал ги бил.
Аз имам и др. въпрос дали Комплеса имат нужда от бебешки дрехи - 0-6 месеца?

# 198
Мадлен, Честит Рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и обичана! Леко и безпроблемно раждане и едно живо и здраво бебче на финал ти желая!  bouquet
Имам дрешки за момченца на тази възраст тази възраст. Довечера ще ги прегледам и ще пиша. 
За дешки за бебе от 0-6м. ето една друга тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368678.0 . Майчето има нужда точно от дрешки за новородено. Аз повечето ги раздадох.
И ето това  http://www.pic.bg/index.php?id=16&product=CONFIGURATIONS& … &subcat2=PC15 ми се вижда на разумна цена - без монитор е ама нали така търсим. Но да уточня все пак , че не съм много запозната с цените на компютрите.
http://www.pic.bg/index.php?main_menu=christmas_computers&computer_id=2
http://www.pic.bg/index.php?main_menu=christmas_computers&computer_id=1

A ето с какво разполагам
за 3-4г. -комплект ватиран ( якенце и панталонче ,но не е много дебел),фанела, пижамка,поло блузки-3бр., тениска,потничета -3бр.
за 5-6г. - батирана блузка, блузка, ризки с къс ръкав -2бр., дънков комплект -панталонче и сафари
и комплект спално бельо
Как да се разберем да ти ги дам?

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 21:05 от alabalaxx

# 199
Madlen, Честит Рожден ден  newsm51
Да си жива и здрава, много щастие и късмет!

/сори за патериците, ще се реванширам/
Сега за това семейство - аз също имам от баткото дрешки
Освен това имам няколко торби, които още не съм занесла в ПУ. Мога да им направя една ревизия и да отделя за децата. Така или иначе нали за момента ПУ нямат нужда
Дали ще е удобно някакви р-ри на децата /поне ръст, че дрехите така вървят, а аз съм позабравила как вървят години-ръст/ Освен това ако е възможно и номера на обувки  Hug това 27 за кого е, за баткото ли  Embarassed

Мадлен, ти говорила ли си с майката? 

# 200
  • Бургас
№ 27 обувките е за детето на 3 год., на баткото аз му измерих крака стелка 18 см., други размери не мога да дам, аз чаках майката цял месец да ми каже размери ама на тя пак това ми даде  ooooh!, години и т.н., абе кво да ви кажа ...., Каквото преценити вие горе долу, това ще занеса, че тя мина зимата докато се наканят. Но да не ги затрупваме, че няма място. Мога да мина да обера каквото искате или др. вариант който е в района да ми ги носи на работа- на ъгъла на Цар Асен и Шейново, боядисано в зелено, вход от Цар Асен пише Адвокатско съдружие и изброени много имена.

# 201
  • По света и У нас
Мадлен, освен по телефона и тук  Hug

За съжаление  Rolling Eyes, на семейството нямам с какво да помогна към момента /все пак ще проверя отново  newsm78/, всичко изпораздадох на приятелки  Rolling Eyes

Сега последни новини от ДБМ:

- в София базар за Великден, няма да има .... но по останалите градове Базарите си остават  Peace, там където разбира се има желаещи  Wink ... Така че за Великден действаме  Peace
- относно компютрите, има добра вест /дарител на ДБМ е проявил желание да помогне  Peace/. От нас се иска име на институцията, лице и телефон за контакт, брой компютри  Grinning ... Вече взех инфото от Искра, Ками сега ти си на ход с ПУ  Wink ..... Човека директно ще си контактува с Домовете  Peace
уф, това означава, че трябва да се преориентираме относно дарението към нещо друго  Mr. Green
За Искра към момента помолиха за цифров фотоапарат /нямат такъв на дома и ползват лични/ и по едно DVD за занималните /общо бяха 4, но те имат едно ... така че ще ни трябват 3/ ... Има едни на ELITE около 50-60 лв. вършат работа ... А фотоапарат до към 150-200 лв. все може някакъв да им изберем  newsm78 ... Музикални уредби си имат  Peace

# 202
  • Бургас
Имам в къщи принтер Canon,който няма usb порт и не ми върши работа.Иначе работи.Ако трябва да го дам за някой от домовете,питайте ги.Кашона отдавна го няма,но диска с драйвърите е в наличност.

# 203
Говорих с ПУ, взех и адреси и телефони за контакт  Peace

Много се зарадваха за компютрите естествено  Hug В такъв случай с парите може да закупим компютърни маси и нещо друго  Peace

За дрехите - покрай акцията в София, наистина в ПУ са се понапълнили с дрехи, но за големите Peace за децата от 1-ви до 5-клас приемат дрешки и обувки  Peace

Belle Fleur    Hug
питах ПУ за Канона, те по принцип имали, така че ако Искра или Бата имат по-голяма необходимост, направо там да го занесем. Ще трябва да се чуем с тях    Peace

Люси, а последно Бата казаха ли какво ще купуваме? Ако трябва да звъня утре  Peace

# 204
  • Бургас
Както кажете,аз съм готова.

# 205
  • По света и У нас
Хайде да пораздвижа Малко Темичката  Mr. Green

Имаме официално разрешение от ДБМ за организиране на Базари по случай 1ви март и по случай Великден  Grinning
Така че запрятайте ръкави  Hug
мадлен /за което  smile3525/ днес подаде Писмото-молба до Общината за разрешение и на 2та базара  Peace

Мястото е известно: борим се за пл.Тройката /по възможност там, където бяхме позиционирани и миналия път  Peace/

А ето и датите:
- Първо Мартенския /2 дни/: 28.02. + 01.03. /падат се събота и неделя/
- Великденски /3 дни/: 10.04. - 12.04. вкл. /падат се петък, събота и неделя/

Спешно  Mr. Green се набират: Кандидат-Майстори/Творци  Heart Eyes , Кандидат-Продавачи  Hug  и Кандидат-Купувачи  Mr. Green

За Бата - последно останаха пластмасовите подноси за столовата .... въпреки че ми се струва, че парички ще останат .... но нека 1во ги купим  Peace ... Идеи от къде освен от Метро? ... някой ако ходи към Бриколажа, Практикер .... дали не може да провери какви са цените и там  newsm78
radinna - дали ще можеш да помогнеш с инфо от търговиите  newsm78
Трябват ни около 60 бр.  Thinking ... както винаги гоним бройка + цена, която да ни устройва  Peace

# 206
Страхотни новини   bouquet

Да се залавяме за работа   Hug

# 207
Браво момичета.  bouquet

# 208
Люска това е страхотна новина!

АЙДЕеее да запрятаме ръкави!

Момичета за мартеничките предлагам всяка, която прави да си качва творенията в албума Peace

# 209
Искам да ви Помагам ОТ Бургас съм.

Общи условия

Активация на акаунт