Отговори
# 180
  • Бургас
За срещата и аз мислех да дойда, но на 31-ви не мога. За всяка друга дата съм "за"

За мартениците - май нямаме време. Аз със сигурност няма да успея да направя количества Rolling Eyes , но мога да се пиша за продавач, ако се орагнизираме.  Simple Smile

# 181
Ми то на 31-ви никой не може!а на 30-ти как сте?Иска ми се да се съберем повече народ.
За мартениците нещо не съм много мотивирана,но ако взема да правя,тоя път без никакво плетене  Mr. Green.Направо си купувам шири ( или както там се казва) и ще станат бързо и много  Money
А за сергия как мислите?Или пак Амелия ще е подвижна сергия  Heart Eyes

# 182
за 30 съм на линия  Peace
наистина важно е да се съберем в деня, когато повечето ще имат възможност да присъстват  Peace
ще има ли някой възможност утре да запази места ???

Соня, ще ме умориш  Mr. Green

# 183
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=335602

Ето част от моите творения - малко са кофти, заради светкавицата, но утре ще накарам мъжо да я оправи и ще кача още и по-хубави ( че има и още видове за снимане) Аз съм пас за тази срещичка Blush

# 184
СРЕЩА - 30.01 /петък/, 19.00ч. в пицария ТРЕНТО

Мадлена е запазила местата за 18.30, ако някой след работа направо ще ходи там

дано повечето от вас успеят да дойдат  Praynig

# 185
  • Бургас
Къде се намира тази пицария  Embarassed

# 186

Значи като вървиш по Фердинандова нагоре към Краснодар на един ъгъл има кафе, което се казва Кристъл Палас /или поне в последните няколко години беше така, сега знам след последния му ремонт/ . Та завиваш покрай него в посока Стария Съд и пицарията се пада 2рата къща след кафето. Уличката е част от Партиарх Евтимий  Hug

# 187

Значи като вървиш по Фердинандова нагоре към Краснодар на един ъгъл има кафе, което се казва Кристъл Палас /или поне в последните няколко години беше така, сега знам след последния му ремонт/ . Та завиваш покрай него в посока Стария Съд и пицарията се пада 2рата къща след кафето. Уличката е част от Партиарх Евтимий  Hug

Добре че вече знам къде че тва обяснение ме разби  Mr. Green .Ама ще идвам де

# 188
За принтера, мастилено-струен ще им свърши ли работа?

# 189
ЧРД, Мадленка!

Здраве и късмет за "вас" Simple Smile и всички около "вас" !
Весел празник с много настроение!

bouquet   bouquet   bouquet

# 190
  • на правилното място, в точното време

Не мислете, че съм ви забравила Mr. Green Едно момиче днес пораства и празнува! Hug

Мадлен, бъди обичана, обожавана и ухажвана жена! Много здраве и топлина у дома ти желая!

# 191
Честито на рожденничката  Hug Heart Eyes 
Мадлен пожелавам ти много здраве и щастие ,да си все така добричка и весела както и много успехи навсякъде . Peace
 newsm59  party023 Gift  ura bdbaloni happy bd baloni

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 00:53 от [X] sisa g

# 192
  • Бургас
Много ме трогнахте благодаря за милите пожелания   bouquet, да ви се връща тъпкано на всички  Mr. Green

# 193
  • Бургас
Момичета малка молба за помощ от страна на една майка с 3 деца, в затруднено положение /поради една или др. причина/- няма да коментираме други помощи защото те ще бъдат поети от други хора и организации /наст. в общинско жилище, детски градини за децата и т.н. неща които не са по нашите сили в момент/- това което ние можем да помогнем е с дрехи и обивки-
децата са на 3,5 и 7 год.- две момчета и едно момиче на 5 г.- Якета зимни или по дебелички, панталонки, блузи и чорапогащници, обувки № 27 и обувки със стелка 18 см.
Майката моли и ако някой има излишни ботуши № 39
"Семейството" живее в едно мазе съвсем близо до кантората ми и аз мога да занеса събраните неща  Peace

# 194
мадлен, ботуши имам за майката.
дрешки нямам за тази детска възраст.
ще занеса нещата на теб.

Общи условия

Активация на акаунт