КГБ = Клуб на Готините Баби - 53

• 18 965
  • 441
  •   1
Отговори
# 105
  • София
     Зиче,кръвното нощес беше височко,но не го мерих-усетих си пулса в ушите.Сутринта си треснах илачите и сега ще се намести.
     Мастерче,колко дни ще почиваш по празниците?Твоите ученици може би са от друга черга и ще празнуват по чужбина,та да можеш хубаво да си починеш..Ха дано!
     Аз вече понатрупах задачи,чийто срок е 3 януари,та ще имам работа пак-но в умерени дози.
     Зиче,как е дупката,боли ли те постоянно и пиеш ли обезболяващи или вече се търпи без нищо?

Сискам палци и се моля за Вики,всичко да остане в миналото и да започне годината напълно здрава и възстановена,за да очакваме най-високите спортни постижения!

# 106
Зиче - имаш и моята подкрепа! Hug

# 107
Вики днес е на резонанс и ще се разбере парчето дали се е захванало .
ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД..Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ще стискам палци и искрено се надявам всичко да е наред!

# 108

Мастерче,това с освинването е много вярно. hahaha hahaha hahaha

Ахам Embarassed Embarassed Embarassed
Колко неща съм замислила да им приготвям на нашите  ooooh! .....Ама ще видим де....
Освинване ,че ще има-ЩЕ ИМА! hahaha hahaha hahaha

# 109

Добро утро и от мен!!! Аз отдавна съм се излюпила,но до сега тичам по Неда. Laughing И в момента трудно пиша защото ми е в  скута и само пита "кое това?" , а как се отговаря не е истина. #Crazy Слагам я на дивана да не ми пречи,а тя "иска гунчи" и се бори с мен.Пиша вече повече от 20 минути две думи! Laughing Колко ли отговора ще сте публикували? Joy Joy Joy Ей,сега слезе от коленете ми и е подхванала зимна песен " подаЙаци ще има за Сички от сърсе",а сега гледа Ну,погоди и пее "капитан,капитан,улыбнитес"  Joy Joy Joy Направо сме си подвижно шоу.......оооооо,НЕ сега ще танцуваме с вълка  Mr. Green
                       Лек ден и ще надничам,а сега на ....дансинга. Laughing

# 110
  • Пловдив
ЯЖКА дано да ти е паднало вече кръвното. Praynig
Нощес ме наболяваше пак но сега почти не го усещам ,то голяма яма бе няма заздравяване пущината. ooooh!Гледам да не пия вече обезболяващи че се натрових вече от тях. Mr. Green
ФУРИЙЧЕ,ЯГЕ,ГЪБКА,ДОБИ ,МАСТЕРЧЕ ДАНО СЕ СБЪДНАТ ПОЖЕЛАНИЯТА ВИ. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 111
                      Зичееееее,присъединявай и мен към пожеланията ВСИЧКО ДА Е НАРЕД С ВИКИТО! От Неда не можах да напиша ,но съм с вас мисленно и ви пращам всичката си положителна енергия.Ако правят в София резонанса ,в Пирогов аз съм най-близо и енергията ще стигне най-бързо. Laughing С вас съм и чакам добри вести.Да сте забравили това притеснение! Peace

# 112
Добро утро и от мен, момичета Hug!
Зиче, стискам палци Praynig за добри вести по обяд, Вики е герой, като теб, всичко ще бъде наред, ще видиш Peace!
Яжке, и ти си герой, да смъкнеш толкова килограми! Искрено ти се радвам, аз не мога и един да сваля, как ли не се заблуждавам, че ще си възвърна моне малко талията и ханша, но не би! 
Гъбче, благодаря и за кафенцето, и за закуската  bouquet. И за играта на табла, хей, бях я забравила, а толкова много играехме преди години! Ще я извадя и аз от шкафа!
Доби, ранобуднице, рано си успяла и да ошеташ, браво на теб Hug!
Дидка, щастлива си да се радваш на Недунка, пък макар и да пишеш с един пръст две думи половин час, няма по-голямо щастие от това малките съкровища да са около нас, гушни я от мен Hug!
Искрено се радвам, че заформяте  срещи в София и Във Варна, ще се видите, ще се наприказвате, ще ви е хубаво. А а ще бъда мислено с вас!
 При нас е паднала една мъгла, гъста и тежка, с нож да я режеш /така казваше баба ми/. На всички - весел и хубав ден!

# 113
  • София

МОМИЧЕТА ЗНАМ ЧЕ СТЕ МНОГО ПОЗИТИВНИ И ВИ МОЛЯ ДА СТИСКАТЕ МНОГО АМА МНОГО ПАЛЦИ ДНЕС ДО КЪМ 13ч .. Hug Hug Hug Вики днес е на резонанс и ще се разбере парчето дали се е захванало .
ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД..Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Добро утро и от мен!

Зиче, тук съм и аз.
Сега ще канализирам и енергийните потоци  Heart Eyes от кипърските момичета.
С вас сме всички, така, че всичко ще е наред с Вики!  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes

Весел ден на всички изпълнен само с прекрасни новини!!!!!! 
bouquet

# 114
Здравейте, поздрави от мрачна и дъждовна Варна!
Отказах се да ходя на гимнастика, ще се изпопръскам вървейки по улиците. Затова и аз със безкофеиновото при ваааас!
Дано до 13ч. за сбирката ни в Пенсионерския да спре да пръска, че там трябва да съм на линия, освен че имаме рожденничка и трябва да купя букета, имам да чета за празнуването на Нова година, друга ще прочете за Коледа и така си разнообразяваме срещите.
Габке, мерси за закуската и фреша!
Дидия, какви ги говориш - едно от нещата които ти харесвам е фигурата- бой, чатал, талия.....
Аз ако имам твоята фигура, гола ще тръгна и изобщо няма да пускам щорите като се събличам!
Марси, гушни Деси, нацелувай я от мен, изслушай я, дай и съвет и кураж, че милата хептен ще я стопят тия учителски дертове!
Стискам палци за Вики! Успех, красавице!
Варненки, Янче и Фурийче, датата я уточнихме- 22.12., остава часът и мястото.
Мел и Светлето да кажат в колко часа ще има кой да им гледа децата. Ако вали може да се чакаме под козирката до часовника, ако не вали може пак до шадравана пред съда- той е закрит и върху него има шейна, Дядо Коледа, еленчета, а зад съда ще видим докъде е стигнал строежа на паметника на цар Калоян, пише че през януари трябва да е готов.
Казвайте милички, аз съм съгласна, мога през целия ден.

# 115
  • Пловдив
ДИДИЯ,АРИТА,МУЦИ,ТАНИТА , ЗНАМ ЧЕ ВИНАГИ МОГА ДА РАЗЧИТАМ НА ВСЯКА ОТ  ВАС ,КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ . Hug Hug Hug
За това и си ви обичам толкова много. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 116
  • Видин
Привет и от мен! newsm51

Зиче, пращам ти цялата си позитивна енергия и от сърце желая на Викито всичко да е наред!

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Яге, 40кг!!! ShockedНапарво си за кокурс!Браво на теб! Hug Peace

Дидия, тъкмо с Неда ще поддържате форма и ще тренирате за празниците с тия танци. Grinning

Муци, поздрави на кипърските мами! HugНямам време да минавам и при вас, но ви поздравявам всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Мастерче, това с освинването е много вярно, но пък ще танцуваме повече да изразходваме енергията! Mr. Green Heart Eyes

За всички останали много прегръдки! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 10:39 от Жаклин

# 117
Ако знаете какво слънце  се показа при нас   Grinning
Абе обичам зимата,но друго си е  слънцето.На човек му става по-леко,по-спокойно.
И ако не бях на работа - вече щях да съм изхвръкнала някъде по разходки.Чак да не повярваш - напук на всички прогнози за дъжд и т.н.
Танче - пращам ти от нашето слънце за следобяд! Hug Hug

# 118
                         Ето ви моята прословута Барби! Laughing Колосах я,направих я и я занесох вчера вечерта на Мими да я снимат.Сутринта отивам да взема снимките и я намирам с омачкана рокля,ама не ми се колосва повече.Ето я каквато е ! Laughing Снимах я преди 5 минутки,че до вечерта не се зная каква ще е роклята! Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319989

# 119
Габче, благодаря за Слънчо!
Чакам го с нетърпение и мерак, че хич не обичам кашолигите по улиците!

За малко ви оставям, ще си лъсна ботите, ще си приготвя дрехите, ще мина през банята, после ще си навия едни ролки, че закъде без прическа, може пък да си вдигна цената, хи, хи, хи!

Дето ви писах, че кола блъсна съседката, единия и крак бил счупен на три места, а другия на едно, в корема и имало кръв, изпаднала в кома, но днес като изтупвах чаршафите на терасата, видях една съседка и тя каза, че от снощи е излязла от кома. Поискали от синовете й 2000лв. за да и поставят златен ли, платинен ли пирон. Тя е много пълна и тежка жена, плюс това била на 76г.незнам какви шансове има, но дано да се оправи, че от едно разхождане на кучето  да останеш инвалид, защото не те е видял някакъв пиян, нямам думи!

Мимито не пише, защо ли?

Общи условия

Активация на акаунт