1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 74 157
  • 443
  •   1
Отговори
# 315
Момичета вижте какво намерих в един от форумите:  Grinning
В http://www.bgshare.com ги има всички серии,които са излъчени в България.Най-хубавото е.че са цели сериите,а не както във VBOX na 100 части. Между другото Нова тв ще излъчи всички серии без прекъсване(поне така ми отговориха от на мейла от Нова).В момента били произведени 86-88 епизода
Дано инфото е правилно  Praynig Praynig  Praynig

Praynig Praynig Praynig Дано да е така!
Вярно е!Тази информация аз я писах.В събота пуснах мейл на Дора Николова,която отговаря за филмовата програма по Нова тв. Grinning.Между другото пак имаме БГ участие във филма.....Надиде(свекървата)е родена в България smile3501

Ама момичета това е голяма новина!!!Трябва да се напише с червени букви!!!
Как така я споменавате между другото,че ние тука тръпнем колко епизода са,че щели да пуснат само 20 серии #Cussing out,и вие сега Тряс-ще дават всичките досега снимани серии!!!Достоверна ли е наистина тази информация?Кой все пак е получил отговор от Нова не разбрах?Да се радваме ли наистина?? Praynig

# 316
Браво момичета, изчетах всичко до тук включително и първата тема, всички сте страхотни.
Шеф цветя за теб  bouquet и за звездичка разбирасе, че оформи темата   bouquet smile3525   
А къде се загуби Ла Бомба много ме забавлява.

# 317
Аз писах до Нова тв.Отговориха ми,че филма има голям успех и ще излъчат всички серии.До сега били снимани 86-88 епизода.Най-хубавото е,че ще ги дават без прекъсване.Така,че споко Онурчоще си го гледаме още дълго  Hug

# 318
Здравейте, изчетох всичко и се зарибих сега гледам втора серия, но почивните дни ще ви настигна, не можах само да намеря първа серия, ако някой знае от къде да я дръпна.

# 319
  • София
 Добър вечер  Мили Дами,

Снощи ви заинтригувах с тази снимка, нали?
 Само месец след завръщането си от Париж,  на 19.12. Халит и Берг са гости на най-голямото шоу в Турция – Беяз шоу. Поканени са „ двойките” от два хитови сериала на Канал D  на неговата 15-гидишнина: Бергюзар Корел и Халит Ергенч, Сейда Дювенчи и Тарду Флордун  от „ 1001 нощ”; Берен Саат и Киванч Татлитуж  ( хитов сериал „Гюмюш в арабския свят с вече над 100 серии) и звездата певец – Сердар Ортач.

Малко за Беяз ( Беязит Озтюрк)
Беязит Озтюрк е известен турски комедиант и шоумен. Той интервюира известни хора и забавлява своята публика. Неговият талант като актьор, сладкодумец и приятен хумор  го доближава до  Jay Leno, David Lettermen, и  Oprah Winfrey.
Беяз шоу -  популярно Толк Шоу на TV КаналD  от 1997 година. Шоуто е най- голям рейтинг. Във основата е интервюта с извесни личности в Турция и гости на страната  с уникален такт на хумор.  Започва в 23ч. , продължава 1 час, като през първите 30 мин. са първите гости/ гост, следващите 30 мин. – други. В края на предаването , Беяз им прави някакъв подарък.

Продължение ............

# 320
  • София
----------------------

В шуото влизат  Халит и Берг, хванати за ръка.Сейда  и Тарду закъсняват , имат представление в театъра и ще дойдат по-късно.
Но какво означава това мои мили дами,  НИЕ ( Халит и Берг) не се прикриваме и навсякъде ходиме заедно! Нека хората да си говорят какво искат!
 Халит води  Берг за ръка , а публиката скандира : Моля.... направете го и в Binbir gece !
http://video.yahoo.com/watch/4149202/11176798

Следва разгор с двете двойки , разговор и с TV зрители.
http://video.yahoo.com/watch/4149274/11176937

Идват Сейда  Тарду , пускат  колаж на музиката на Шехеразада , която слуша Онур , разговор – Шехи е притеснена, Онур – великолепен!
http://video.yahoo.com/watch/4149419/11177459

Халит  пее :

http://video.yahoo.com/watch/4149819/11178406

Продължение ---------

# 321
  • София
----------------
Специална изненада за вас – превода ( да ме извинят лингвистите , добре че  дъщеря ми прави докторат по лингвистика във Франция и е далече ...) на песента , която Халит пее прекрасно, а милата Берг  - е ...допълва ... Сейда като че ли най добре се включва !
 Така , от турски , през английски и какво се получи :
Песента е на Левент Юксел

Самота
 Може би ние се намерихме
но може би ти беше там през цялото време
Може би си била мълчаливо с мен, може би
сега аз разбирам че крачиш умело с мен 
и разпръсваш цялата моя любов, може би.

Моя самота  , аз трябва да те отхвърля
моя самота, ти си моя кръв, моя живот , моя безнадежност.
Моя самота , ти си моето утре, моето униние
Моя самота , ти си всичко , което ме разубеждава

Ти ме желаеше да бъда твой любим
Ти ме криеше през цялото време, може би
Ти израстна като фиданка, може би
за да споделиш леглото ми, може би

Моя самота  , аз трябва да те отхвърля
моя самота, ти си моя кръв, моя живот , моя безнадежност.
Моя самота , ти си моето утре, моето униние
Моя самота , ти си всичко , което ме разубеждава
Е , нашата Шехи получава своя подарък ,  великолепна  котка ; в публиката са нейни приятели с котки.  Байяз я моли да прочете поема за любимата си котка, написана от нея, но тя деликатно отказва. Е котката , все пак е изведена от студиото.
http://video.yahoo.com/watch/4149471/11177570

Е, аз малко да си почина, а пък вие ако не сте се уморили , може да погледате и останалите клипчета:

Певеца пее , разговор с Киванч.
http://video.yahoo.com/watch/4149779/11178362

И ако желаете , ще продължа с интервю - резюме на разговора с нашите любимци.
До скоро.

# 322
Шефче  smile3501  newsm51 блестяща както винаги

# 323
Е Шеф след това което написа вече съм обедена че Халит е влюбен одавна във Берг  Peace и просто е чакал удобен момент............  bouquet текста е страхотен много чувствен и истински..........еххх любовюбов Blush

# 324
  • sofia
шефче, много много Hug как ги намираш.
браво на теб

# 325
  • София

--------------------Интервю

Беяз:  Знам, че не сте дошли при мен. Сега празнуваме 15 годишнина на канала !( TV canal D)
Халит: Всъщност,дойдох, защото ти каза , че ще има пасти за ядене.
Беяз: Искам да те попитам за Бергюзар. Публиката ще бъде ли щастлива в следващия епизод? Молв те, кажи ни , какъв ще бъде следващия епизод?
Халит : Аз мога да ти разкажа  за епизодите, които предстоят, но не и за следващия !
 (след пускането на колажа от клипове между двете любовни двойки)
Беяз: Погледнете тези артисти , тяхната игра . Има ли съревнование между двата сериала?
Halit: Не, ние сме от един същ канал. Често пием заедно чай.
Беяз: Колко стар Ви изглеждам?
Берг:  Бих казала – доста стар...и ти ще се разсърдиш. 38? ( почти възраста на Халит???)
 Беяз: А ти ( към Киванч ) – колко?
Киванч: 39? 
Беяз : На колко си  ти ?( към Халит)
Халит: 23 !!
Беяз : На колко си Хазал ( младата актриса)
Хазал: 18 ???
Беяз:  Ой, Ой ... и ти си я довел тук ( към Киванч)
 ================
Беяз :Какво става със сериала ? Сериите ще приключат ли?
Халит: Да ще свършат !Halit: yes it will.
Берг: Ние туко що приключхме с следващия епизод ( 77 епизод) , но сценаристите са готови със следващите 3 епизода..
Халит : Другите персонажи във филма също имат своето развитие...
Беяз: Ще говориш ли Бергюзар?  Обикновено ти си много весела.
Берг: Ще говоря, но гласа ми е ....пресипнал. Нашите серии имат много други свои истории, може би затова сериала изглежда дълъг.
Беяз и прави страхотен комплимент  и казва , че стайлинга е зашеметяващ, косата е нещо като TRАDEMARK?????   Йес !
( Малка суматоха, Берг и Халит пак сядат един до друг.)
____________________________--
Тарду и Сейда пристигат от представление........
Беяз: Хали изглежда като DR. OETKER..
Халит:Упсс..това също е бранд, моля.Ще има глоба ( Халит преди е имал такава реклама, докато Берг е рекламирала Шампоана Пантен)
Беяз : ООО, не....
Халит: Ще  отидеш ли да гледаш представлението на Сейда следващата седмица ?
Беяз: : Да, обезателно...
_________

Беяз: У вас слушаш ли  музиката на BINBIR GECE .
Берг: Това е музиката на Шехерезада.
Беяз: Не  така , унижаваш ме , защото.... аз не знам
Беяз: Представи си , слагаш  CD , но вместо Шехеразада  ти слушаш Сердар Ортач

# 326
  • София

Халит: Почивката бе прекрасна . Все пак Тарду успя да дойде с нас ! ( ей, много е нашия ОНУР, видяхме на летището при завръщането го нямаше. Доста е деликатен).  Heart Eyes
Сейда : Ние бяхме 7 души .
______________-
Беяз : И все пак , каква е истината ?
Халит: Опитваме се да живеем своя живот. Пресата нека пишат пикантерии. Но наистина , ние сме много уморени. Те дори ме питат за историята отпреди 1,5 години !

Берг: Ние купихме билетите за нашата почивка преди сплетните.отдавна, и не можехме да отменим резервациите.  Очакахме пресата , защото пресата винаги е на летището за интересни хора....
Сейда :  Понякога  не излизаш с някой от дълго време , и те мислят че излизаш с партньора си от сериала . Аз дори не чета пресата , а Бергюзар  не – и тя се разстройва!

Беяз : Аз ще сложа край сега.  НО, АКО ЧУЯ ЧЕ ВИЕ СТЕ ЗАЕДНО ! ВЕДНАГА ЩЕ ВИ ПОВИКАМ  В ТАЗИ ПРОГРАМА! ......

Тъжна ли си ?
Берг: Малко.
Беяз: Ето ти малък подарък.
Берг: Ооо, не... това е моята слабост....ще избяга от публиката.
Беяз подава листчето с написаната поема за котката на Берг, но тя не иска да я прочете.
___________________-
 Беяз: Керем луд ли е в сериала, или доста плах.
Халит : Сейда е доста шумна и откачена малко... Joy
Сейда: Ние само си пеем и шегуваме.
Берг: Има и драматични сцени, тя играе  и плаче – спираме - Сейда  се смее , сщената продължава – тя пак плаче. Невероятно.....
Сейда: Тарду винаги е искал да се засмея по време на сцената, но аз никога не се смея
Берг: Тя е доста концентрирана.

Сейда говори за следващите епизоди и нейните емоции, но не бива да ви ги казвам.
Е , какво ще кажете, мили дами!
След това шоу , пресата вече 3-4 ден пишат за тях и са убедени , че там, където няма дим,  няма огън ! Приятели на Берг  казват, че Берг е казала на тях и роднини, че излиза с Халит  и : АЗ НАМЕРИХ  НАДЕЖДА И ЩАСТИЕ !  Praynig
 До утре вечер !
Утре  вечер  - едно интервю с Халит !
Лека нощ !

# 327
  • София
Шеф,страхотна си  bouquet
Наистина с нетърпение очаквам твоите приказки от 1001 нощ Hug

# 328
След това шоу , пресата вече 3-4 ден пишат за тях и са убедени , че там, където няма дим,  няма огън ! Приятели на Берг  казват, че Берг е казала на тях и роднини, че излиза с Халит  и : АЗ НАМЕРИХ  НАДЕЖДА И ЩАСТИЕ !  

Е знам си аз че шестото чувство не ме лъже......... Laughing така е да знаете момичета....1001 нощи е реалност а не приказка.............

# 329
Ейййййй, че и по МSAT са го спряли заради празниците, тайничко се надявах поне там да го дават, че и да ги задминат в сериите. Sad Weary

Общи условия

Активация на акаунт