Снежна буря вън бушува, а АПРИЛчето на топло си рисува

• 22 975
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Хайде пак да се разпиша ама какво ми става тези дни, много редовна го раздавам  Wink

Ламичке, честито   bouquet Леко и безаварийно!
Иве, да си призная и ние имаме ДВД-та с Къртичето, а линкчето с епизода, което пуснах снощи го изрових набързо от интернет и дори не съм го гледала  Embarassed Сега го видях и установих, че го няма в нашата колекция, може би защото 1 диск ни липсва  Thinking
Алекси, разбира й се на малката какво казва. Е има и ситуации, в които се чудим какво има предвид  Joy Например, когато ни "разказва" за приятелката й Джинджър. В началото ни трябваше малко време, за да разберем, какво е това "Джинджа"... Но сме далеч от уменията на Калина на Ларсен, Петърко на Мелодия, Дари на Поли и др. дечица, които отдавна общуват с изречения. 
Марини, благодаря  Hug Както и зазу вече е писала, може да започнете да казвате "чао, до скоро" на героите от филмчето. При нас работеше, Виктория дори им махаше и раздаваше въздушни целувки  Laughing  Напоследък обаче не гледа ТВ, за целия януари досега й се събират 10-тина мин.
Ларсен, коремчето е погалено и дори намазано с кремче  Wink

Спокойна вечер

# 286
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Моля гласувайте за националната среща. Има едва 18 гласа Embarassed излагация Embarassedhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364687.0

# 287
Опа, изпуснах за пленума... Вече съм там Simple Smile

# 288
Ламичке, в края на февруари ще идвам до София за 2-3 дена, но без дете и без мотор - не ме вкарвай в такъв екшън. hahaha С една приятелка и със сестра ми ще обикаляме по магазините мирно, спокойно и кротко. Blush

Ако ще имате време, дай знак - да се видим на наша територия

# 289
Момичета-кокичета, нека сериозното отношение към Априлския майско-юнски пленум, продължи в новата тема!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:39 от marini

Общи условия

Активация на акаунт