На море в Гърция

• 201 274
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
Току що се върнахме от Макриамос бунгалос, ако някой нещо го интересува, утре отговарям.

давай пълен отчет, иска ли питане  Mr. Green

Ние замалко да запазим там, така че също чакам отзиви.

# 571
  • В най - голямото село
Току що се върнахме от Макриамос бунгалос, ако някой нещо го интересува, утре отговарям.

Хайде казвай  Hug Ние в събота пътуваме... а този последният отзив от http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189482-d250727-r3158 … #CHECK_RATES_CONT нещо много ме хвърли в  newsm78
Но, така или иначе аз вече съм платила 25% капаро. Дано си струва.

# 572
Ето ме, казвам  всичко:
Плюсове:
Уникално красиво място. Невероятно съчетание на планина с хубав плаж /обикновено, там където има планина, плажовете са каменисти./ Тишина, спокойствие, ухания на бор, смокина, лавандула, море.. Огромна територия. Ресторанта е с прекрасна гледка към брега. Децата хапваха на две, на три и изчезваха на някъде - детска площадка, сърнички, пауни - където им душа иска. Не сме се притеснявали. комплекса е затворен. Плажа е с много фин пясък и плитко море. Очарователни калдаръмчета и дуварчета между бунгалата.
Храната беше вкусна.
Минуси:
На първо място хич не случихме на време.
Имаше някакви странни неща във водата, които морето изхвърляше на брега  newsm78
Първо мислехме, че са от шишарките нападали, но после като се загледахме, приличаха на люспи от риби ли.. Rolling Eyes.. незнам. Доста неприятни, всеки ден с десетки килограми ринеха от тях.
Гръка си е доста стиснат и цица пари от всичко,което може.
 Чадър и 2 шезлонга - 7 Е. Сейфа в бунгалото 2,50 Е на ден! Кърпи за плаж НЕ ДАВАТ! На вечеря викаш не викаш келнера, той идва с тефтер и химикал и чака да поръчаш алкохол. Басейна няма спасител! Морето не беше много по-топло от нашето, както очаквахме.
Забиха ни на последния ред бунгала, които са на около 500 м. изкачване нагоре. Доста изморително, за децата най-вече. То затова и няма фитнес сигурно  Laughing.
Анимацията хич я няма. За 9 дена престой имаше само един път детско клоун-шоу с дискотека и това е. В детския клуб - кой с каквото намери сам се забавява. За деца над 10-11 год. е доста скучно.
Ами това е което се сещам. Ако имате конкретни питания, насреща съм.
Иначе атмосферата е доста непринудена. Терасите са открити и можеш да си пиеш питието със съседите ти отляво и отдясно. Нашите деца се сприятелиха с едни сръбкинчета и си ходеха на гости. Накрая ходехме всички заедно на плаж. Идилия.

# 573
  • В най - голямото село
juli_ett  много благодаря за подробния разказ.
Аз да си питам: стаите доста ли са стари? (така прочетох в tripadvosor )Аз запазих от стаите superior, които се водят на 100 м. от плажа, но дали е така newsm78
На обяд къде може да се храни човек освен в ресторанта? Детският басейн колко е дълбок?
  bouquet

# 574
Оооо, супериорите са на много хубаво място, добре сте направили. За старички - да, старичка е базата, но има всичко необходимо в бунгалото и работещо. Т.е хладилника работи и дори може да замразява., климатика също работи /ние го пускахме само първия ден, да го изпробваме и един път на топло, че умряхме от студ  Embarassed/. Като цяло не отивайте с настройката за лукс! Малко са му множко 4 звезди на хотела, но заради местоположението се преглъща.
Най-хубави и с приказна гледка са големите супериори, които са близо до малкото островче, те са и по луксозни.
На обяд си купувахме от супермаркета. Като идвате ще го видите на около километър преди комплекса от дясната страна.  Ние взимахме суха храна - хляб, сирена шунка, пекат и пилета на грил, даже и манджички имаше, но не сме взимали. Кашкавала им /моцарела,гауда/ е по-евтин от тук, особено, ако случите промоция.. Сирене кремата е в пъти по хубаво от вносното,което се предлага тук,, особено Филаделфията. Има и домати,краставици,праскови,киви и др.
 В таверната не сме яли - "деряли кожа", по мнение на немски турист, а на обяд ресторанта не работи. Мисля, че предлагат сандвичи на бара на басейна.
Детския басейн е по-скоро бебешки - около 60 см. Големия е от 100 до 200см и не е много голям, както изглежда на сайта им.
Открихме в района на хотела и една къщичка "на Баба Яга', на която моите деца много се изкефиха.  bouquet

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 14:42 от juli_ett

# 575
  • София
Моля, за мнение, ако някой е бил тук http://www.chrousso.gr/ (Крузо Вилидж, Chrousso village) в Палиори, Касандра, Халкидики

# 576
За Крусо знам само, че е далече от плажа, но има добра ценова политика за семейства с две деца.

# 577
  • София
За Крусо знам само, че е далече от плажа, но има добра ценова политика за семейства с две деца.
пише 400-500 метра и се вървяло през горичка. за ценовата политика - в апартамент децата са безплатно.

# 578
Не мога да помогна, не съм била в Палиури.

# 579
  • София
Отзиви за  тук http://www.philippionbeach.gr/index_en.htm ако някой е бил?

# 580
Една колежка беше да го разгледа, понеже бил с изгодни цени.
Разочарована беше, бил остарял, с две думи - не беше очарована.

# 581
  • София
Една колежка беше да го разгледа, понеже бил с изгодни цени.
Разочарована беше, бил остарял, с две думи - не беше очарована.
   bouquet

# 582
Това се отнасяше за Филипион bibi, да не стане объркване Wink

# 583
  • София
Това се отнасяше за Филипион bibi, да не стане объркване Wink
ааааааааааааа, ясно. това е добра новина . добре, че писа   bouquet

# 584
  • с/у ОколоМръсТното
пише 400-500 метра и се вървяло през горичка. за ценовата политика - в апартамент децата са безплатно.

Бяхме се насочили към него м.г.
В последствие се отказахме. Така и не можах да придобия лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт