Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря туристически обувки в eBay UK?
Как мога да актуализирам статуса си в PayPal на проверен?
Как мога да отворя спор за артикул, който платих на 2.12 и все още не съм получил?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря туристически обувки в eBay UK?
-
Как мога да актуализирам статуса си в PayPal на проверен?
За да актуализирате статуса си в PayPal на „проверен“, влезте във вашия профил в PayPal и потвърдете вашата дебитна или кредитна карта. Това обикновено се прави чрез въвеждане на специфични кодове, които се появяват на банковия извлечение. След потвърждението вашият статус ще бъде променен на „проверен“.
-
Как мога да отворя спор за артикул, който платих на 2.12 и все още не съм получил?
Можете да отворите спор за артикул, който сте платили на 2.12 и все още не сте получили, като влезете в профила си в eBay, отидете в раздела „История на покупките“ и изберете опцията „Повече действия“ до съответната покупка. От там можете да изберете „Артикул не е получен“ и да започнете процеса за откриване на спор.
-
Какво да правя, ако продавачът иска допълнителни такси за доставка след края на търга?
-
Как мога да получа покупки от английския си адрес и колко ще струва доставката за 40-50 кг до мен?