Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 291
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Леле, з мислех че съм намерила мили и спокойни момичета, а то какво стана само за ден? Какво ви става бе мами ? АЗ ОТ КАКТО РОДИХ, няма по спокоен човек, а уж кърма. Какво точно трябва да се обсъжда в тази тема? Не е ли кой какво го вълнува? Един не кърмел,, друг ял АМ, трети прцкал, еми това са ни проблемите редно е да се съобрзваме една с друга. Първата тема на която попаднах от както съм регистрирана беше: "Режимът на Ори Хофмеклер", нищо общо не съм питала за режима, а за какви ли не странични работи и искам да ви кажа че срещнах невероятно отзивчиви дами. Това ако ми се беше случило тук Вие щяхте направо да ме линчувате. Спрете се и си пазете нервите имате да гледате дечица. Е сега е време да ме нападнете.  Wink И все пак вярвам в уроките.  WinkТова е за вас момичета. newsm51 smile3525 newsm51

# 301
Здравейте мамчета.
Вчера не можах да ви се похваля , но днес имам малко време  - роди ми се племенник Божидар прекрасен сладур .
Върнах се 4 месеца назад и много се вълнувам.
Лека  и спокойна нощ на всички.
Неди  Hug

# 302
Ако за кърмене и за АМ ви изглежда странно да обсъждаме в бебешки форум интересно кои теми са по-нормални
Ще уплашим новите момичета. Мили новодошли майчета, ние не сме такива по принцип, нещо ни е треснал хормона в момента (Гвендолин  newsm51). То не може хич без хър-мър, жени сме все пак  Mr. Green. Иначе си се обичаме  Laughing

Каран, когато изгубихме нашия кабел купихме кард-рийдър от магазин за телефони и компютърна техника. Би трябвало да има и в Технополис, Техномаркет. Оказа се дори по-добър вариант, защото можем да ползваме И само кабела на кардрийдъра за връзка на фотото към компа, а може и самия четец да ползваме за други памети освен тази на фотото.

Пепеник, честито ви момченце, специални поздрави на майката   bouquet!

Хайде сега начело с лъчезарни същества като Неди и Фийл (къде ли е Гуава  Flutter) да ходим в новата по-добра тема. Лека  Heart Eyes

# 303
Здравейте и от нас!
1. Вече е 21.01 и искам да ви се похваля, че моето слънчице днес е именник, днес всички Максимчета имали имен ден. Веднага да честитя на Фийлчето  нейния Максим да е жив и здрав и много да радва мама и тати.
2. Днес си направихме разкошна разходка, прибрахме се по -тъмно, чак хората ме гледаха странно - къде ли съм тръгнала с тая количка посред нощ  Joy
3. Благодаря на всички мами, които ми пратиха инфо за релактацията.  Hug  Стискайте ми палци.
4. Това може би трябваше да го сложа на 1-во място :
Искам да се извиня, че неволно с моя въпрос за уроките станах причина да се напишат недотам красиви думички. Аз уважавам мнението на всички ви, без значение вярвате или не в уроките ( или лошата енергия). В противен случай нямаше да съм тук. Искам да кажа и друго - аз чета всичко, което пишете, просто информацията, която не ме касае пряко не я запомням, а за проблемите, които вълнуват и мен чета с по-голям интерес, това е. Аз просто исках да споделя с вас и да ви попитам дали и вие сте имали подобни преживявания при много гости. Тези, които вярват в уроките и лошата енергия не са по-добри от тези, които не вярват и обратното. Зная, че ние си обсъждаме съвсем простички неща от сорта на това как пръцкали  бебенцата ни, но искам да кажа на всички ви едно нещо...Може би като извинение, че моя пост стана причина за такива кавги...нещо, което и преди съм казвала..допреди няколко месеца си носехме коремчетата и пъшкахме..но бяхме заедно ..сега сме щастливи и горди майки на синове и дъщери..и пак сме заедно..нека не позволяваме различните ни мнения по различните въпроси да водят до спорове..Помислете какво щастие е това, че сме майки..помислете за хилядите момичета, които нямат това щастие  Cry  ( веднага ще се сетите и за скорошните перипетии на момичетата с инвитрото и простака депутат..) ..Нека повече не допускаме лоши думички ..чувствам се мн неловко.. обичам ви всичките...Отново - извинявайте...

# 304
Честит празник! Да ти е живо и здраво Максимчето и много да те радва. 

Дано вчерашната страница е вече затворена. Нека всички са позитивни като теб. И нека бъдем по-добри.

Честит празник на всички Максимчета.

# 305
Абе, мамииии, бива ли така.....?  ooooh! Трябваше да се присъедините към днешната разходка на Дениславчо, Александра и Мимо, че да си изразходвате енергията и да не пълните темата с гневни словоизлияния. Ние вече сме МАМИ, и това е най-страхотното нещо на света!!!  Crazy Давайте го по спокойно и ведро и най-вече, не се затваряйте само у дома с дечковците, че влияе много лошо! Naughty

Айде и аз да се изкажа, ама няма как, нали сме жени=клюкарки...   hahaha

# 306
Колежки, поуляхме се малко.
Мисля, че Мимисофия нямаше нужда да скача срещу мама Барба за няма нищо, както и таковата, абе Капучино, нимой тъй псува бе кака  Laughing Stop...  Joy

С моето абсолютно пълно отрицание на бабините деветини, ей така за всеки случай поизмивах очите на баткото след разходки навън, като извинението пред здравия ми разум беше, че го правя от хигиенна гледна точка, ама с толкова ревящо дете (ох и досега си е такъв) всичко пробвах... включително го и кръстихме тук, в сръбската църква... на ходжа и на баячка не съм го водила  Laughing...

vetacheva, здравей мила,
позволих си да прегледам профила ти- стискам палци съвсем скоро всичко да ви е на 6, и да имаш време за раздумка с октомврийките, които обикновено не звучат така, както в последните няколко страници... ако искаш да те включат в списъка на първа страница, пиши лично съобщение на мамата, която пуска следващата тема.

# 307

Общи условия

Активация на акаунт