Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 295
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
Каран провери от където сте го купили newsm78
или се разрови из нета да видиш в кой магазини се предлагат подобни артикули.

Момичета подготвяте ли нова темичка,че сме на финала на тази.

Окепазихме я.... да се омажем докрай...

Неди, виждам аз, че се опитваш да разсейваш обстановката, ама е неизбежно...

# 286
  • Бургас
[Окепазихме я.... да се омажем докрай...

Неди, виждам аз, че се опитваш да разсейваш обстановката, ама е неизбежно...

Шшшшшшшшшт сакъм оправят се нещата Hug
  Ей ние сме като семейство бе.
А в едно семейство не е само любов и разбирателств,то има и малко Хъъъър-Мъъър Grinning

# 287
 Crazy ooooh!
Мързи ме да се лог-на, а тука става все по-яко мазало...

# 288
Каран, в Техномаркет сигурно има...

А за другото... мимисофия ти и преди така май... а ?! нещо проблеми  newsm78
И на мен ми говорят от време на време  #Silly .. ама им казвам поне да се изчакват, че иначе ще откача съвсем  #Crazy  Joy

# 289
Ей, почти спрях да пиша във форума. Само чета, но просто не мога да се въздържа. Т.е. ще се въздържа, за да не ме баннат, но Мими София, да знаеш, че се въздържам от много яки думички, научени по футболните стадиони. То бива, бива отношение, ама като твоето няма. И мен не ме интересуват много от нещата, които теб те вълнуват, но думичка не съм казала, защото сме се събрали тук именно за това. Всеки да си сподели и обсъди нещата, които го интересуват. Теб като не те интересува - майната ти. Упс. Теглих я все пак. Дерзайте!

Ама ти май верно си отраснала по стадионите, личи си по културата ти. Явно и интелекта ти е толкова и затова не се учудвам, че поткрепяш тезата за урочасването.
Стига ooooh!
Достатъчно негативизми се изляха тук, не е необходимо да се сипят обиди и за интелекта на този и онзи. Мимисофиа възможно е да обидиш и други, не се ли замисляш #Crazy
Давайте новата тема

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:51 от Bebo4ka

# 290
Пускайте новата тема, че тази вече здраво смърди...
И там обещавам да не пиша...много Mr. Green

# 291
Стигаааааааааааааа, мир да има.
Дайте да забравим последните няколко страници, не си заслужава. Айде да пускат новата тема и там никакви караници вече.

# 292
  • Бургас
Милчки аз ще се хоризонтирам вече да позяпам Закон и ред по Нова.

Пожелавам ви лека и спокойна нощ smile3524 newsm46

И да не зачезнете след леките разногласия ЕЙ Naughty

Хубави,лоши,умни или не тука сме си най-добре!!!!

# 293
Абе на всяка манджа мерудийка и аз да кацна, дайте си поскубеме и косиците малко, те и без туй ни падат след раждането  hahaha  Joy То и аз нямам време да ви изчитам, ама последните постове със захлас ги минах Crazy Ей луди сме верно и туй-то си)))))

Мацки я давайте верно нова темичка и да забравим старото.

Ама да си кажа и аз за уроките, че и мен ме ловят много, но и аз съм като
Каран с много сини очи и аз като нея пускам уроки ккии, тъй че внимавайте кой кво пише оттук нататък  Shocked  Shocked   Laughing  Mr. Green

# 294
 smile3532 smile3533 smile3534
Ще пусна нова тема, но утре, сега детето ме вика! Ако некой има още да се излива сега е момента!

# 295
Абе на всяка манджа мерудийка и аз да кацна, дайте си поскубеме и косиците малко, те и без туй ни падат след раждането  hahaha  Joy То и аз нямам време да ви изчитам, ама последните постове със захлас ги минах Crazy Ей луди сме верно и туй-то си)))))

Мацки я давайте верно нова темичка и да забравим старото.

Ама да си кажа и аз за уроките, че и мен ме ловят много, но и аз съм като
Каран с много сини очи и аз като нея пускам уроки ккии, тъй че внимавайте кой кво пише оттук нататък  Shocked  Shocked   Laughing  Mr. Green
Въъх Инче, уби ма, ще внимавам много отсега нататък #Crazy Joy Joy Joy Joy newsm53 smile3534

# 296
Я, как се напълни темата! Що не спите бе хора? БИГ БРАДЪР още не е почнал  Wink

# 297
Ей, мамчета лягаме си с Крисо, че и той почна да са смее вече )))))))))

В другата тема ще ви питам вече по сюрозну за некой нещица, че тук ще разваля хубавия дух))))

# 298
  • Бургас
Аз туку що се сетих,че днес е Иванов ден по стар стил.
Та по тоя случай много много  Hug за сладките ни именници и техните мами Heart Eyes

А сега верно си лягам Wink

# 299
zdr.mami i nie sme oktomvrii4eta

Общи условия

Активация на акаунт