Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 296
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Аз да се поФаля ,че вече сме изкъпани и Апнахме малко-микс кърмица+АМ-че.
Сега се приспиваме и при добра воля на Неино Височество Никол,
ще спим поне до 4ч/а дано,ма на дали Joy/

Ренинце не се притеснявай ще се оправите и ще ви боцнат крачето
и дано каката да се размине само с Т.

Радкакака че не е най-малко наддало детенце,добре е мишока.

Хеленко с наште мерки се движите Hug
само че от тоя месец мисля че бая ще ви изпреварваме вече,
че нещо се разядохме на АМ и правим бузиииии.

# 271
Капучинке и Госпойца Димитрова, голям съм ви фен, напълнихте ми душицата newsm51

# 272
# 273
Отдавна не ми е било така забавно в тоя форум.  Mr. Green

# 274
Малеее, какво става тук бе, хора?!

Не случайно вчера ви предложих да се изсипем ДРУЖНО в темата на бъдещите ОКТОМВРИЙКИ, тъй като вече почти година сме заедно и макар и да сме се похапвали от време на време, никой никого не мрази и всеки е простил, забравил, игнорирал лошото.... Ама сега какво станаааа  ooooh!

За вярването.... човек не може да повярва в нещо, докато не го изпита сам... Смейте се, ама съм ходила да ми "баят" точно като бях бременна първия път, защото ме "урочасаха" на Нова година и 4 дни бе боля глава, която не минаваше от течен аналгин дори (пила съм го бременна). Е, 10 минути след "сеанса" започна да ме отпуска и заспах като се прибрах вкъщи. Просто споделям... дотогава не вярвах, че някой може да ти помогне по този начин  Naughty

Какво щях да пиша.... вече не знам...

Мама Барба, голямо благодаря, че ме светна какви домашни пантофки да спретна на количката!   bouquet Само да разбера къде се продават тия калцуни...  newsm78

# 275
  • Варна
Днес обикаляхме квартала , а сега ви чета и ми се реве. Абе толкова време сме заедно, засрамете се. Не визирам  Мими и Барба, а всички,които после  вместо да облекчите конфликта, го подпалвате още повече. Аз не мога да взема страна , дори да вярвам или да не вярвам в тия неща, защото съм била еднакво време тука и с Мими и с Барба. Ако взема страна, значи да нараня другата. А ги обичам еднакво. Вие като вземате страна,не ви ли тежи после за другия? newsm78

Ето, и Тони чела за Хъгиси и АМ без да я вълнува, ама пък мене ме вълнуваше. Както и обратното.Мене хич, ама хич не ме интересува ващо кърмене и като отворите тая тема, направо прескачам по 5 страници.Вчера нарочно отговорих на момичето как да си върне кърмата, само и само да не чета пак 100 идеи за кърменето. Да се изтрепем ли сега и за това, а? Много често се дразня от някой мнения и особено забележки,както и вие сигурно от мои, но трябва да премълчаваме.Иначе една по една разсърдени ще напуснем темата, докато останат 3 кърмачки тука да си чешат езиците и да направят нов кърмачески форум. Или такива с АМ. Wink

Пиша си аз така, ама скоро и Тони щеше да яде една майна от мене hahaha
Айде направете правилник за какво да се пише в темата и да се придържаме към него, а?

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 21:59 от *Pukanka*

# 276
Не мога да повярвам, че се карате и то за глупости. То е ясно, че всеки има различно мнение по различните въпроси, никой не трябва да насажда мнение. И на мен не ми е приятно да говорите за кърменето, по колко време, колко пъти. Е аз какво да правя, като детето ми беше в кувьоз 10 дни и след това даже и да имах кърма ми беше забранено да го кърмя. Мислите ли че ми е било приятно, ама премълчавам и пропускам. Нали тук сме се събрали да обменяме идеи и впечатления. Кой на каквото му е интересно, хора всякакви.
За уроките да кажа и аз. Мен като малка са ме урочасали, била съм зле по думите на майка ми. Интересното е че от тогава аз урочасвам. Не искам, ама не зависи от мен. Имам много сини очи, понякога съм се усещала как очите ми залепват по някой. Вече знам и избягвам да се заглеждам особенно по бебета. Това е от години, рядко си признавам, неудобно ми е. Даже някои мои приятелки са се обиждали, че не се радвам на техните деца, това преди да родя аз. Как да им обясня, не мога, но това е за тяхно добро. Е сигурно не всеки ще ми повярва, а и не всички ги интересува ама длъжна бях да кажа.
И още един път ви моля не се карайте

# 277
И аз много хващам очи така почва да боли глава че страшна работа значи Simple SmileАз съм кърмеща пък и на мен не ми е интересно темата за кърменето LaughingНие днес ходихме с бебка да вземем бати от ясла и той милия умря от кеф JoyКаза че не я давал на лелките тя си е неговата Деа

# 278
  • Бургас
Гери ми нали е батко ,ще я пази.

Ето малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307350&pid=10119695

Каран сладка на снимка ни гледай нЕма а ни урчасаш Hug

ПС.Предлагам да не коментираме повече Praynig
Аз вече трети пост се опитвам да тръгнем в друга посока -ПОМАГАЙТЕ
.

# 279
Айде спрете се вече. Кой каквото имал да казва, казал. Кой каквото разбрал, разбрал. Не се занимавайте повече с "глупости" Grinning

Мама Барба, голямо благодаря, че ме светна какви домашни пантофки да спретна на количката!   bouquet Само да разбера къде се продават тия калцуни...  newsm78

В Майчин дом пускаха посетители само с такива... Замислям се дали да не намина натам за едно бързо посещенийце  Mr. Green
А сега сериозно, спретнах си калцуни с подръчни средства - найлонови торбички. Тъпо, ама върши работа.

# 280
Айде направете правилник за какво да се пише в темата и да се придържаме към него, а?
Пуканка шегуваш се нали?

# 281
Пффф вижте тея ваш`те излияния как ме вдъхновиха  hahaha Нова тема, нов късмет и за Октомврийчето радости безчет!

Калцуни може да има по аптеките.

# 282

Каран сладка на снимка ни гледай нЕма а ни урчасаш Hug

От снимка не мога даже и да искам  Laughing Няма страшно, вече съм "голяма" и знам как да се държа
Бърз въпрос, изгубили сме кабела на фотото ни, от къде мога да си купя нов.

# 283
Ей, почти спрях да пиша във форума. Само чета, но просто не мога да се въздържа. Т.е. ще се въздържа, за да не ме баннат, но Мими София, да знаеш, че се въздържам от много яки думички, научени по футболните стадиони. То бива, бива отношение, ама като твоето няма. И мен не ме интересуват много от нещата, които теб те вълнуват, но думичка не съм казала, защото сме се събрали тук именно за това. Всеки да си сподели и обсъди нещата, които го интересуват. Теб като не те интересува - майната ти. Упс. Теглих я все пак. Дерзайте!

Ама ти май верно си отраснала по стадионите, личи си по културата ти. Явно и интелекта ти е толкова и затова не се учудвам, че поткрепяш тезата за урочасването.

# 284
  • Бургас
Каран провери от където сте го купили newsm78
или се разрови из нета да видиш в кой магазини се предлагат подобни артикули.

Момичета подготвяте ли нова темичка,че сме на финала на тази.

Общи условия

Активация на акаунт