Усмивка, според мен спокойно можеш да изчакаш за количката, и аз нали взех лятна и ме сърбят ръцете вече, но още си е хладно, поне до началото на април, поне при нас е така.

Много се надявам да загърбите всички спречквания и да си изкарате супер на срещата. А за лятото ще се виждаме тук-там, забелязвам, че се търсим, кой където пътува и когато може и се завързват много хубави приятелства.

Ние днес изкарахме един страхотен ден, ваксината и кръвната проба се приеха мъжки, повече се разсърди малчо , че го държим, отколкот го заболя. После тичхме с едно шишенце пишано, малкия с такъв замах си махан колектора от пишата, че за малко да изгубя и 10-те капки, които ми беше отпуснал. След обед го гледа дядо му пък аз на прическа, много добре ми дойде, така се отпуснах, аз скор си смених фризьорката, преди не знаех какво ще правя без моя фризьор, но той нещо много през пръсти го подкара и вече не ходя, тази жена е толкова внимателна, мие ме, масажи на главата, работи спокойно и с много голяма прецизност, направо се почувствах като на почивка. После намерих баща и малкия по центъра и се доразходихме, времето беше разкош. Нямам търпение да се стопли съвсем и да се наслаждавам на най-хубавите моменти с малчо.