Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 880
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Наде, с теб сме всички, сигурна съм, че финалът на тази история ще е добър, дръж се и дано ни зарадваш с хубави новини. Hug
Усмивка, според мен спокойно можеш да изчакаш за количката, и аз нали взех лятна и ме сърбят ръцете вече, но още си е хладно, поне до началото на април, поне при нас е така.  HugДано не съм била рязка с поста, извинявай, ако съм те наскърбила, и аз така като пийна и изпадам в подобни настроения, пък снощи гледахме с мъжа ми The Curious Case of Benjamin Button и нещо много философски ми дойде.
Много се надявам да загърбите всички спречквания и да си изкарате супер на срещата. А за лятото ще се виждаме тук-там, забелязвам, че се търсим, кой където пътува и когато може и се завързват много хубави приятелства. Hug
Ние днес изкарахме един страхотен ден, ваксината и кръвната проба се приеха мъжки, повече се разсърди малчо , че го държим, отколкот го заболя. После тичхме с едно шишенце пишано, малкия с такъв замах си махан колектора от пишата, че за малко да изгубя и 10-те капки, които ми беше отпуснал. След обед го гледа дядо му пък аз на прическа, много добре ми дойде, така се отпуснах, аз скор си смених фризьорката, преди не знаех какво ще правя без моя фризьор, но той нещо много през пръсти го подкара и вече не ходя, тази жена е толкова внимателна, мие ме, масажи на главата, работи спокойно и с много голяма прецизност, направо се почувствах като на почивка. После намерих баща и малкия по центъра и се доразходихме, времето беше разкош. Нямам търпение да се стопли съвсем и да се наслаждавам на най-хубавите моменти с малчо.

# 301
  • София
микки много е неприятно това което сте преживяли,а Марти как е нищо не казваш за нея Simple Smile
Наде стискам палци изследванията на малчо да са добри и да нямаш притеснения
 Peace

Ирка много сте сладки!

За изследванията Лъчезара не плака докато и взимаха кръв,а с урината се справих като пъхнах памук в памперса,дано резултатите са в норма Praynig

Усмивка количката е супер,сега се замислям дали да не се обзаведем и ние с такава.

# 302
Наде, дано всички притеснения са напразни и всички резултати да са наред, стискам палци Praynig
Микки, бързо оздравяване ви желая Praynig
Ирка, големи сте сладури Hug
Мирка, благодаря ти, че си се сетила за нас Hug.  Т все още варира, давам нурофен и я сваля и след няколко часа я вдига. От вчера се появи и разстройство и газове.  Давам лечебна Хумана, ентерол и еспумизан. Днес ходихме до педи - гърдички и гърло са добре, каза че се съмнява за "следкърмаческа стачка", характерна с 3-дневна висока Т и после се появява обрив, но това са само предположения. Каза, да давам нурофен до събота, дано да я свали до тогава и да не вдига повече Praynig
За общонационалната среща не мога да разчитам на нашия тати, че няма да е на работа, а сама с детето не се наемам да тръгна на толкова път!
Лека нощ от нас Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:28 от matza83

# 303
Крайно време е някой да пусне новата темичка...
Хайде, милички...
Wink

П.С. :

Няма заглавие, Слънчи...
А и нищо не ми ражда главата...
  Embarassed

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 22:13 от Джуличка

# 304
  • София
хайде Джули ... Simple Smile

# 305

Общи условия