Отговори
# 285
Много благодаря на тази от вас, която даде линк към книгата "Как се възпитават момчета"  Hug
Много приятно и интересно четиво се оказа..
"След като се роди, малкият Джейми ще има в кръвта си толкова тестостерон, колкото има едно дванайсетгодишно момче!Цялото това количество му е било нужно, за да стимулира тялото му да развие мъжки характеристики навреме за раждането. Този "тестостеронов махмурлук" ще стане причина като новородено да получава малки ерекцийки от време на време."  Grinning

# 286
  • София
Джиджи - да изпрати ми координатите на лични на този спциалист, че да отидем когато се наканим. Мерси!  bouquet

радкакака - страхотно творчество си проявила. Моите поздравления. Едва ли ще имаш време да ни измайсториш и на нас по едно такова одеалце за щуреене. Аз също съм с хоби шиене, но в момента нямам шевна машина, иначе щях да те питам за размери и материи. В кварталният ни бебешки магазин има два модела такива одеалца, но ми малеят в сравнение с твоето, а пък и друго си е да ти излезе от ръцете!

Никози - ако си права, то тогава Олег изостава в развитието си с цели 4 месеца?! Когато беше на дни слагах го по корем и едва едва си повдигаше главицата и пак я клюмваше на матрачето. За такъв тип лазене не можеше и дума да става! А имайки предвид, че свръхнадарените се развиват със закъснение, може пък да е дете генийче?! Хахаха, ще питам Педи на следващата консултация!

Мимисф, поставяш предположение, сама си отговаряш с директна язвителна нападка и е съвсем естествено да получиш подобаващ отговор от Параходката! Не познавам човек, който да е неодушевен предмет; цитирам те: "...маловажни неща като теб например", ааа единствено мъртвецът, просто защото животът го е напуснал.  Тук няма маловажни и многоважни според мен.
От всяка една можем да извлечем пркатически опит, а и наготово поднесено споделено инфо, акто си спестяваме нуждата  времето от ровене насам натам в интернет!

за матраците - ние си купихме матрак от биосерията. Много е добър, стабилен, твърдостта му е 7-8 по скалата 0-10. Бях се загледала и аз по френските легла, но те се предлагат единствено с матраци с пружини, а това не е добър вариант.  Магнифлекс  не предлагат матраци с пружини, а и от споделено от приятели разбрах, че бързо се "издънват". Купихме си и възглавници с две лица (зима, лято) тип memory foam, eeee такова удобство не съм изпитвала при спане с никоя друга до сега.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 17:08 от shivani

# 287
Може ли пак да пуснете линка към книгата "Как се възпитават момчета"?

# 288
Новата тема

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 17:30 от Параход

Общи условия

Активация на акаунт