Възглавница не ползваме по същите причини както и ЛУРДЕС

Та значи, една доцентка там ми обясни, че не е хубаво детенцето на такава малка възраст да спи с възглавничка, защото му се повдига главиката, по този начин дишането се променя и горната част на белите дробчета остават някакси с по-малко приток на въздух. Абе думите не бяха точно такива, ама по смисъл толкова съм запомнила. та така - аз си направих извода, че не е хубаво все още да слагам на Бобата - може би след годинката ще започнем с много иска възглавничка (сега много моля без изказвания от сорта - кви са тия тъпи доктори)

Аз правя така: Пасирам едно киви и шайба ананас и получената смес я сгъстявам с 1-2 лъжици бисквитена каша или 7 зърна но Милупа. То всъщност се получава с всякакви плодове, ако са по-сухи, изстисквам сока на един портокал или лимон вместо вода, за да се пасират по-лесно.

)

НЕ бива да се отказвам значи, но ще давам хляб поне докато се усети за кво става дума (хЕлънче
)
Само трябва да се стегна и да не се шашкам толкоз очевидно 
И аз имах подобен на твоя случай. Прибирам се от разходка и влизам във входа, гледам на земята до вратата все едно е избухнала бомба от хлебарки...имаше поне 100, всякакви, черни, кафеви, малки, големии огромни. В следващия миг точно като на филм осъзнавам че навсякъде около мен гъмжи от хлебарки- на пода, по стените, на тавана...щях да припадна казвам ти. Като насън изкачих стъпалата с количката и после се къпах у нас, да не би да е влязла някоя по косата или незнам и аз къде. Беше неуписуем ужас!
Чакаме ви да станете и вие Дюканчета
А за възглавничката и аз съм чувала подобни неща, за които са ти говорили и в болницата и съм напълно съгласна с тях, че е още рано за това
И браво че си въвела цитрусите- лимоните и портокала, как ги въведе, изведнъж ли и на сокче ли?