Отговори
# 210
  • Добрич
Ивейн,браво на тебе щом вече си в трета фаза Peace
Иначе спим в чувалче без проблем,ама като видях снимката ми се сви сърчицето от тези боси краченца Simple Smile

# 211
Ивейн, никога не съм ползвала чувалче в леглото - нито Теди, нито Стефчо търпят да са опаковани. А чувалчето го ползвам в количката за завиване  Crazy
Сиска, ако е меко времето и пече слънчице - да, излизаме на разходка независимо, че е настинал.  Peace
От тая сутрин и при Стефчо сополите се завърнаха, а при последното сополивене направо му сложих възглавничка. В тая връзка да попитам - Спят на възглавници мъничетата ви?  Rolling Eyes
Айде стига съм се включвала, че станах досадна вече  Blush

# 212
Ето ни пак!
Ивейн определено спим в чувалче и не ползваме никакви други завивки! Peace
Сиске,Акварелче и Миленчето си го отваряше,ама аз измислих цака-зашиваш едно копченце под ципа и от другата страна нещо,в което да влиза копчето и оттогава никакво излизане няма! Peace
Хиксита-някъде от 3 седмици и слагам възглавничка,но очевидно тя не се кефи на идеята-сама си я маха и я хвърля Hug

# 213
Ивейн, ползваме чувалче.

Хикси, , не ползваме възглавница и не смятам скоро да го пробвам.

# 214
  • София
Честит рожден ден на всички рожденици!  newsm51  bigdance2

# 215
  • Разпиляна във въображението
Не съм ползвала чувалче, така и си стои в опаковката. Пробвах няколко пъти, но след ревове и нещастни физиономии се откадах от идеята Whistling

Димана има възглавничка и не я долюбва, не я и насилвам де Wink

# 216
Ех, много съжалявам, но с мааалко закъснение ви черпя от името на нашата рожденничка ANELI!!!

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БИБОБИБО И АНЕЛИ!!!
Да сте живи и здрави, много щастие и любов!!!

smile3525 newsm59  bigdance2 nbirthday  Gift Tada smile3525 newsm59  bigdance2 nbirthday  Gift Tada

# 218
Ласси, моля те да споделиш - беше давала инфо преди време за закуските, които даваш на Ема. Специално правеше нещо плодово, дай рецептата моля ти се! Praynig

Чувалче - спи в чувалче и вкъщи и в яслата. Party Много съм доволна, никога не е отвита, вътре е по боди и босичка. Peace

Не слагам възглавничка, защото спи основно по корем и някакси не ми се ще да я забождам във възглавница. newsm78 Rolling Eyes Плюс това обикаля спейки цялото си креватче и ми е чудно тази възглавничка къде ще се озове накрая. Laughing

Сиска, извеждала съм Лидия само за малко и на балкона като беше болна. Ма тука беше много студено точно тогава и 2 дена си стояхме вкъщи. Rolling Eyes

# 219
Чувалчето  го махнах преди 2 седмици, Айа отказваше да заспи преди да го махне Shocked (а нашето беше и с  копчета и с цип)

# 220
  • София
Честит рожден ден на Bibobibo и aneli  bdbaloni

Да сте живи и здрави, момичета, и поне по една мечта да ви се сбъдне през следващата година   ura

Велин си спи в чувалче, от което не може да излиза, защото е с цип и съм страшно доволна. Ако не успея да го сложа в чувала задължително спи отвит  Crazy

Възглавница няма, но и мен ме интересува кога трябва да му сложа и ще следя темата  Peace
Вчера за първи път му дадох овесени ядки за закуска и взе, че се подриска  Laughing

Айде бягам, че трябва да го преспивам  ooooh!

# 221
  • Варна
Сиска то баш като е хремаво е добре да е навън, че да му се отпуши нослето. Е, стига времето да е подходящо Peace

# 222
Здрасти   bouquet

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ!  smile3525
Да сте живи и здрави, момичета!

Наистина темата ни нараства с шеметна скорост.

Ако имах избор, бих оставила Марта до 3 г. вкъщи с детегледачка, а след това държавна детска градина. Познавам деца, посещаващи частна детска градина, които боледуват също немалко. А и смятам, че е въпрос на време, за да изгради детето имунитет. Нормално е първите няколко месеца, когато попада в среда с повече деца, да боледува по-често.

Марта е дисциплиниран войник и си спи в креватя (засега, пу-пу), залепен за спалнята. Спи в торба, инак си е все отвита. Теди също спи отвит, но ако имаше торба гигант, бих го сложила, защото е в другата стая и ми е трудно да го наглеждам.

Вие излизате ли когато децата са настинали?
Стига детето да няма Т, сме навън  Peace.

Хикси, Марта спи на възглавница от доста време вече, тя е съвсем плоска, но все пак я има.

ШЕфиорка съм от около 7 години. Изкарах курсовете, когато се роди Теди, защото с бебо беше невъзможно за всяко нещо да разчитам на татито. Мразя да шофирам в София, но, за жалост, ми се налага да го правя почти всекидневно. Инак не ми пречи. Обичам и да се возя. Не съм любител на високите скорости, ама 2 пъти са ме спирали за превишена скорост  Mr. Green Карах със 70 при разрешени 60, не бях видяла табелите.

Много съжалявам, че и тоЙзи път няма да можем да се включим в срещата, а и на танците бих дошла. Но в 13 ч. Теди трябва да бъде закаран на училище...  Sad

Да добавя и за РД, че забравих - ще имаме бебе-парти у нас (пардон, исках да кажа детски клуб "Тедорино") с аниматор ТЕДИ, който вече пише покани и се труди над сценария - игри за бебетата и майките им Wink

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 14:15 от Тодоран

# 223
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ МАМИЧКИ - ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА МНОГО УСМИХНАТИ И КРАСИВИ

Дано всяка от вас получи мечтания подарък, а това е от мен - подчертавам, че камъните са диаманти, нали били най-добрия приятел на жената - да са ни живи и здрави мъжете  Mr. Green

# 224
честит рожден ден на рождениците!
 newsm59
Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Ивейн, Симон още го поизлъгвам да спи с чувалчето, незнам до кога, но за сега успявам.
Сиска, излизали сме с течащо носле, но в слънчево време, а в краен случай с колата, колкото да му се разнообрази денят.
Hiksita, възглавница ползваме, но тя по-скоро е синволична - много е нисичка.

Общи условия

Активация на акаунт