Отговори
# 195
Честит Рожден Ден  на Bibobibo и Анели newsm59 nbirthday Tada
Желаяви много здраве ,любов и нека всичко каквото си пожелаете стане реалност

# 196
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден на Анели и БибоБибо! Много здраве и щастие  bouquet

# 197
  • Добрич
Честито на рожденничките!Много усмивки ви желая!

# 198
Добро утро , мацки!

Честити рождени дни на Aneli и Bibobibo!Бъдете здрави и много щастливи!

Ехмея, аз четох тази тема за частните ясли.Ако някой знае друга, нека плс даде инфо.

Момичета (Хриси, Реяна, Верчо), споделете за тази музика за бебешори - къде е концертната зала, каква е музиката (Шабан Шаулич? Драгана? Андреа Бочели? Моцарт?)
Че да взема и аз да намърдам Ема - Ма(га)рия при културата, няма да си седи просто детето я Laughing
За НОИто - на първо четене сестра ми каза, че превеждат сумата до 315 дни, а после ще допълват, но пак ще провери точно при колежките си.
КАли, и на мен не ми се вярва постфактум да се появят симптомите на зъбоникненето. Както е казала Naana, би трябвало да отзвучат. Помислете за инфекция по скоро newsm78

И да ви споделя един готин лаф, дето го чух тая сутрин по Нова - може и вие да сте го чули, ама нищо Laughing
Къде се намира G точката при жените?  - На края на думата shoppinG Joy

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 10:31 от Lassi

# 199
Lassi , музиката е в петък от 9.30, 10.30 или 11.30, продължава 1 час и е за дечица от 6 месеца до към 3 години. Има истинско пиано, готина педагожка, която свири, а всичките песнички са или традиционни, или английски, но с български думички и задължително на песните майките пеят и танцуват, а децата само гледат. Идеята е да не насилваш децата да правят каквото и да е, а те просто да слушат хубава музика, да се радват как се кълчат лудите им майки, да свикват с ритъма, да си въртят дупетата и такива. По средата на занятието се пуска и класическа музика за около 5 минути. Струва 7 лв. и се провежда в помещение на църквичката зад хотел Родина (няма нищо и грам релизгиозно). Ако имаш още въпроси, питай, Верчо може да се сети нещо да ме допълни Peace

Верчо, и аз се оглежддам за детски клуб за рождения ден. Иска ми се там да се съберем с майки и бебчета, защото вкъщи няма как.

Сис, как спахте? Помогнаха ли бисквитите? Разказвай плс за да черпим ной-хау  Hug

# 200
Hrisi-pisi, звучи страхотно! То явно  има двоен ефект - хем забавление за дечурлигата, хем повод психясалите майки да изкарат малко енергия и да се презаредят. Със сигурност ще се присъединим ако ни искате, само не знам дали ще е този петък, че сме реконвалесцентни още Grinning

# 201
Хихи, когато тогава, ще ви пазим местенце   Hug Бързо да се оправяте   bouquet

# 202
Благодаря ви момичета!
Аз влизам да ви почерпя, и какво да видя, тя aneli ме изпреварила.

Ето една скромна почерпка от мен.

Ани, още един път и тук ЧРД! Да си много здрава, щастлива, обичана и само на хубави емоции да се радваш. Весело изкарване на празника!

# 203
 Tada Честит Рожден Ден  на Bibobibo и Анели    Tada
  party023 Много здраве ,щастие и любов. newsm67

# 204
Честит рожден ден на Съни, Бъни, Нана, Анели, Бибо! Да сте живи и здрави, много щастие и любов да изпълват дните ви!!!   bouquet  newsm59 Tada

Ха добро утро и от нас!  Grinning Момичета благодаря ви, много сте мили!   omm Hug Heart Eyes Нека всяка от вас изпита това щастие, което нас ни завладя през последните дни- наистина е невероятно!   love001 Единственото, което сега си пожелавам е да сме живи и здрави, за да реализираме докрай започнатото.  Praynig
А да взема да похваля и детенцето, че то си го заслужи....  Party Вече трети ден заспива в неговото си легло без ц*** .    Hands Clap   Естествено това е за дневните порции сън, а вечер и нощем сукателния процес е нон-стоп  Mr. Green
А като гледам как подхванахте темата за яслите се замислих, че е време наистина и аз да се ориентирам към това начинание- да подавам документи.  newsm78  Ама как хич не ми се занимава ooooh! Tired
За парите от НОИ- и аз НЕ съм получила още ... Докога ще ми се мотат незная, ама не ми харесва тая работа  af  Днес може и да отида да ги проверя на място каква я мислят Twisted Evil

И аз да попитам като Хриси:
  Rolling Eyes
Сис, как спахте? Помогнаха ли бисквитите? Разказвай плс за да черпим ной-хау  Hug

# 205
Честит рожден ден на Бибобибо и на Анели! Да сте много щастливи,много обичани и още поне по едно детенце Hug
Шофьор съм от 5 години(веднага щом навърших 18) и обожавам да карам! Чувствам се точно така,както Галиво описва!
Столчето за кола ни е Макси Кози Тоби и аз съм изключително доволна-много е удобно,има 5 позиции,има индикатор,който показвадали е закрепено правилно и беето се поставя изключително лесно! Седи отдясно,за да имам видимост от шоф мястото! Peace
Миленчето никога не е спала при мен,даже щом я сложа в леглото и знае,че ще спинка! Спи от 10 вечерта до 11-12 сутрин Embarassed
Ласси другите са ти обяснили вече-ние също не сме ходили още,но ми се струва страхотно,пък и нали споделих,че Миленчето бая танцува,та си мисля,че ще и хареса много!
Акварелче,според мен не е проблем! Аз не съм за фанатичното спазване на диети! Например си ядях всеки ден по 5 лъжици трици #Crazy Доколкото схванах и самия Дюкан и неговата идея е да не се чувства човек ,че е на диета! И въпреки това свалих 30 кг Peace

# 206
Добро и хубаво утро!  Hug
По повод списъчето за зъбките - Габриела има 2 зъбчета. Но сега май пробиват 2 горни и е голяма мъка.
Aquariel, сирене Ескуиза 0,2% от къде го купуваш? А пуешката шунка коя марка е, също от де?  newsm78 Сори за кръстосания разпит  Sad, но през уикенда само ходя на основен пазар и искам да се заредя от всичко за седмица напред!  Peace
А за червеното вино - не, под никаква форма!  Naughty
Танче отговарям ти веднага Simple Smile Ескуизата 0,2% я има в магазини Европа Wink А пуешката шунка беше на "Браво" от Била, наразяна, готова, но мисля следващия път да си взема направо от топлата витрина Wink
Аз мога да се похваля с първия си "минус"  newsm44

Честито на всичките ни рожденнички днес,  да са живи, здрави и много обичани  newsm59

За винцето- беше само 10 гр на 5 големи парчета пилешко Sad Пък и нали Дюкан позволява бяло вино в готвенето през ударната фаза Simple Smile Както и да е повече няма да слагам  Hug

# 207

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНЕЛИ И БИБОБИБО! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Ясмина, пак ме изненада приятно с изобретателността си относно списъците!  Peace

Нана, аз съм с граха, но си карам от началото на трета фаза.

Сиска, отново ме погъделичка. Wink

Я да ви питам на свой ред: още ли ползвате чувалчетата за спане? Аз на моя това нещо отдавна не мога да му го сложа. И съответно напоследък спи почти непрекъснато отвит. Колкото и опити да правя да го завивам, той изритва завиката и това е... Баща му ни е нащракал серия от снимки, дето аз завита до уши, а малкото разперено голо върху завивката. Ами явно му е добре така... Grinning Embarassed
http://media.snimka.bg/2128/010510841-big.jpg

# 208
Честит рожден ден мили момичета!Бъдете винаги усмихнати  bouquet

Ивейн,знам аз...нарочно го правя Grinning спи с чувал,но от известно време насам се научи да го откопчава /като си протяга ръцете нагоре и си изпъва гръбнака/ и да се измъква от него!На сутринта чувала е в краката ни!
Хриси,хикси,незнам дали действат плазмонките Tired натроших 2 в млякото,но той изобщо не го пи!Цяла нощ ми търси гърдите и аз незнам от къде,ама имаше млекце в тях!
Даниел е хремав,що кофи сополи издърпах с невероятната,магичекса помпа за прахосмуча ooooh!
Незнам ако я нямахме как щяхм да се справим със запушения нос и давенето в сополи!
Сега спи,вече 2 часа!Надигнах му горния край на матрака за да не могат гадните сополи да се стичат по гърлото му!Поне да си отспи спокойно Praynig
Чуда се дали да излизаме в това състояние ThinkingВие излизате ли когато децата са настинали?

Миленчето никога не е спала при мен,даже щом я сложа в леглото и знае,че ще спинка! Спи от 10 вечерта до 11-12 сутрин Embarassed
Ухааааа Shocked

Цитат
Баща му ни е нащракал серия от снимки, дето аз завита до уши, а малкото разперено голо върху завивката. Ами явно му е добре така... 
http://media.snimka.bg/2128/010510841-big.jpg
Joy много сладка снимка!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:56 от *Сиска*

# 209
И Габито така се е научила да си сваля чувала и в чудо се виждаме. Когато реши просто сяда, човърка ципа докато застане така че тя като дръпне от двете страни чувалчето и той сам се разтваря и тогава почва да се смее и да рита с крака и го сваля за секунди- абе истински Худини си имаме у нас  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт