За брюнетките във форума - 2

• 61 491
  • 378
  •   1
Отговори
# 255
Аз вчера се направих с боя на Виталити и съм адски доволна.... Hug

# 256
Идвам да се похваля - тъкмо пробвах новата боя на Шварцкопф - Perfect Mousse. По принцип се боядисвам сама (нямам доверие на местните фризьорки, а като се прибера в Бг не ми остава много време). Боята се нанася изключително лесно - по-лесно дори и от Кастинг! Цветът е наситен, с много хубав блясък и нюанс. Боядисвам се в тъмно лилаво (патладжан, боровинка), но в каталога няма такъв цвят. Взех си тъмно червено-кафяв (388). Покри много добре белите косми (е, и такива имам за съжаление). Боята е безамонячна, но се води 3-та степен - трайно боядисване. Ще пиша по-нататък дали и колко трае Simple Smile

Здравейте, дали я има вече в магазинната мрежа в БГ тази боя? Или пък ако знаете от чужбина как да се сдобия с нея (в смисъл да си купя от чужд сайт)?
Благодаря   bouquet

# 257
професионална е нали няма я в търговската мрежа

# 258
Здравейте, реших тук да си споделя проблема. Sad Боядисвам косата си черна при фризьор с професионална боя на Шварцкопф, но последните пъти нищо не се получава. Косата ми остава кафява. Смених фризьорката, но резултата беше още по-лош. Сега съм решила да се боядисам сама, защото косата ми е доста дълга и не си струва да давам много пари и да няма резултат. Можете ли да ми препоръчате някоя наистина добра боя в черно или синьо-черно. Без значение дали е професионална или не. Искам косата ми пак да е черна. Cry

# 259
  • Italia
Dqvolicata, коментирахме на предишните страници, че syoss докарват добър цвят, ако се говори за тъмните. Че дори става и по-тъмен от очакваното.Това ти го давам само като идeя, никога не съм се боядисвала черна и не мога да се включа. На Л'Oреал Рецитал или Екселенс имат добра покривност и трайност, но не съм сигурна дали ще помогне и в твоя случай.

# 260
професионална е нали няма я в търговската мрежа

Дам, но има едно магазинче ди съдебната палата.  Simple Smile

# 261
момичета взех си на лонда цвят мока дали ще стане Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 262
  • Italia
Някой питаше за безамонячната пяна на Шварцкопф - миналата седмица я видях в dm в Стара Загора, трябва да са я пуснали и по други магазини

# 263
Някой питаше за безамонячната пяна на Шварцкопф - миналата седмица я видях в dm в Стара Загора, трябва да са я пуснали и по други магазини

Мерси NikolForAll, ще я потърся.   bouquet

# 264
  • Silistra
Dqvolicata, аз също дълго време се боядисвах с черна боя, но от всички изпробвани най-доволна бях от MM Beauty, българска е, изключително евтина и учудващо много хубав цвят прави, а и специално на мен много ми освежава косата Simple Smile

# 265
Понеже ми заключиха темата (незнайно защо), пействам директно:

Цитат
Момичета, какво мислите за тази боя? Блясък, мекота, трайност?? Последно се мацах с новия Мус и хич не съм доволна. Или пък препоръчайте друго на Лореал от трайните. Интересуват ме черните нюанси и като цяло съм хвърлила око на тази и тази

... целта ми е черен цвят с много блясък.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 20:02 от doby80

# 266
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug

Бърз въпрос: боя - много тъмно кестенява /но не черно/, която да не разказва играта на косата и по възможност да не се отмива за 2 седмици? Mr. Green

# 267
Здравейте, момичета Hug Simple Smile
Приемате ли нови попълнения Praynig Simple Smile
Моля ви, дайте ми съвет с каква боя да постигна тъмно-лилав цвят.....какви ли  бои не пробвах, ами все червенее, розовее, с две думи получава се някакъв кафяв цвят само с оттенък. А искам да постигна нещо с цвета на касис.

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 01:21 от Lirena

# 268
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug

Бърз въпрос: боя - много тъмно кестенява /но не черно/, която да не разказва играта на косата и по възможност да не се отмива за 2 седмици? Mr. Green
Кюн-4ка

# 269
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug

Кюн-4ка
Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт