И з р а е л 27 - маскирани за Пурим

• 16 772
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ч.Р.Д  ЕСПА
Бъди жива и здрава ,любов  и
много приятни преживявания
  bouquet

# 151
Сега искам да запитам нещо извън поздравителният пост . 
Наистина има дати дето доста майка все едно са се уговорили да раждат  hahaha Joy
Има и такива които са няколко една след друга....  Laughing
То няма лошо де ... но докато всички кажем "честит рожден ден "  3,4 страници  отиват , после на другия ...  Joy

Примерно на 21.04 сме:

21. ІV. – рожден ден Hand

21. ІV. – рожден ден *hard defence*

21. ІV. – рожден ден snejana haj

21. ІV. – рожден ден на съпруга на Mentha

hahaha Joy Joy Joy

Ще има грандиозен форумски купон  усещам аз  Laughing

Но мисълта ми е как хем да е весело  , хем пък по-голямата част от темата да  не само с поздравителни постове   Thinking  (особено като се натрупат все хубави дати една след друга )  Laughing

Мента
  Защо не я поръчаш тази торта, или е важно ти да си е направила?  ( пък и вярвам ,че на празнуващия ще му е по-вкусно от теб  Heart Eyes Но ми изглежда трудна , пък и сигурно трябва да я направиш 1,2 пъти преди това за да изпипаш нещата...  Hug )

# 152
Най-сърдечни пожелания за Боряна, Еспа и Ели !!!

Леле колко много рожденици сме на 21 Април  Crazy

Ето малко снимки от рожденият ден на Нати. Научих се най-после да качвам снимки. Слагам няколко засега.

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=352076

# 153
Май не се отварят? Как да сложа линка ?  newsm78

# 154
Цани,Тигър го е казал много точно!НИкога не сме готови,а като дойдат децата се оказва ,че може и да сме готови.Даммм,Тигре ,знам какво е да родиш на 20 и 25,правя разлика... Mr. GreenА и колкото е по-млад човек по бързо се възстановява.Абе друго нещо си е младостта! Grinning

# 155
bliznacite2004, Espa, честит празник на патерица! Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ви много щастие и здраве! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Татянка-бърборанка, tigar-migar, заставам зад вашето мнение.  Peace
Прекрасен ден на всички, които четат и пишат в темата!  Hug

# 156
ОМГ,аз сега разбирам за този списък. Embarassed
Как се записвате в него?

Ханд,аз намерих албума по потребителското ти име и го разгледах. Sunglasses
И двете с малката дама сте много чаровни. Hug
за съжаление,нямам никакъв опит със Снимка.бг и не мога да помогна Sad

Приятен ден!

# 157
Меченце   Hug

Прати датите си на  Мента на лична , ако искаш и ти да си в списъка  Hug

# 158
  • Някъде там...
Плюшка,изпрати си датата на Ментичка и тя ще те включи при нас  Hug
Ханд,като качиш снимките си излизаш от паролата си намираш си албума и даваш него линк  Peace Дано да си ме разбрала,че съм с едни куци обясненияяя  Hug
Хайде ако някой знае как да помогне по-добре на Ханд да изпива по-бързо кафето и да се мята   bouquet
А за бебоците....аз съм готова,но живота ме спира засега  Sad Даже и Хари ме знае искам момиченце къдраво като нейното Simple Smile

# 159
  • T"A
И аз успях да видя малката рожденичка  Party Hand, страхотна е Нати с рокличка и изглежда толкова учудена от ставащото около нея  Grinning И все така прилича на баща си  Flutter Боже, колко е пораснала само....! Вие може и да не го усещате, но ние я виждаме веднъж на няколко месеца и просто изглежда друго дете... И е с много нежно излъчване, това от бебешка възраст го е запазила  Hug
Аз също пробвах с потребителското ти име - www.hand.snimka.bg - и така излизат публичните ти албуми, но ако за директен линк, трябва да отвориш албума на някоя снимка (т.е. натискаш оченцето) и тогава копираш линка, иначе ни даваш линк към мястото, което е за организация на албума, а там само ти можеш да влизаш  Wink

Анди, не е толкова страшно няколко дни в годината да посвещаваме темата на рожденици  Hug Иначе има отчетен подфорум за поздрави, но кой влиза там? Пък и като знаеш, че има няколко РД в този ден, честитиш в един пост  Peace Въпрос на личен избор е дали да го правиш с 3 картинки, или да избереш нещо по-малко  Wink
Никога не сме поръчвали торта да ни я направят по наши изисквания, оставям настрана, че ефектът няма да е същият... Веднъж мъжът ми поръча за подарък на приятелка и аз след това за рождения си ден поръчах от това място: http://delapaix.co.il/ - ако натиснете червения бутон горе в дясно, ще видите част от тортите им...

Аз съм на мнението на Тигър за децата, но мъжът ми беше на мнението на Цани  Peace Тигър, не бъди толкова строг, те са съвсем млади  Hug Но по принцип съм "за" планирана бременност, защото съм виждала неподготвени родители, които не са щастливи с раждането на дете и не бих го пожелала никому.... Бубе, ама и таткото трябва да е къдрав, за да има на кого да приличат децата  Grinning

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:10 от Mentha

# 160
  • Някъде там...
Ментичка,нашия кандидат татко е като кралски пудел ако пусне по-дълга коса  Joy за това и сме винаги късо постригани а като почне да му израства косата покрай ушите му се заформят къдрички като на раби  Joy много го бъзикам по темата  hahahaСъщо е и кестеняв,но веждите му са мноооогоооооооо руси и разбира се понеже нащо гардже е най-хубаво не мога да не спомена и очите му  Heart Eyes Абе с 2 думи мнооооогооо искам да си имам момиченце и да прилича на баща си  Peace даже и име съм намислила вече  Embarassed

# 161
Добро утро!

Мента, страхотни торти има в този сайт.
Сигурна съм, че ще се справиш с тази Рубик торта. Да не забравиш да снимаш и да се похвалиш после

Да Тигре, в София сме. Много ти е мило предложението за семчицата. Лошото е, че съм много зле с отглеждането на растения и ме е страх, че ще го уморя, а ти ще си положил усилия да поникне.

За децата си мисля, че човек никога не е готов на 100%, поне ние не бяхме, все си мсилехме, че може и еди какво се да направим преди това /да имаме еди какво си жилище, да спестим еди какви си пари, да намерим еди каква си работа и т.н/, просто отговорността е огромна. Обаче в един момент осъзнаваш, че момента със 100% готовност никога няма да дойде и се мяташ с главата на пред. А като се роди детето ти е едно прекрасно и съжаляваш, че си отлагал и че не си изпитал това щастие по-рано. Е вярно има го и недоспиването и умората и въпросите дали правиш нещата правилно и какъв човек ще излезе накрая от това малко човече и дали ще си се справил с възпитанието, но всичко това е придружено с огромно щастие 

Хубав и усмихнат ден от мен   bouquet , че малкото ми щастие ме вика за манджа mamma

# 162
  • T"A
Ментичка,нашия кандидат татко е като кралски пудел ако пусне по-дълга коса  Joy

Не просто пудел, а кралски, а  Joy

такъв би трябвало да е мъжът ти  Mr. Green

И Ментов е имал къдрички, но в момента нищо не е останало от тях  Sad Иначе, като се запознахме, все още имаше коса...

Espa, непременно ще се похваля със снимка, ако излезе нещо от този проект  Crazy

# 163
Еспа, честито !!!

ХАНД , каква си хубава с пусната коса , все с вързана те виждах в Израел .... И с леко гримче , червило ...а , така ! Браво !  Малката е кукла с бялата рокля  Grinning ....Ех, щастливи мигове ...!

Ние до сега скитахме из градините , измори се коконата и сега спи ....Саги е на градинка - след 3 дена ваканция сега чак бързаше да иде ...Чуди се човек как да ги облича - на слънце жега , мор  ................на сянка - студено ....Оф ...мамини вълнения  Mr. Green

# 164
  • T"A
Вчера имало изложение на млади изобретатели в службата на мъжа ми и той донесе най-странното нещо, което е носил вкъщи до сега, като се има предвид, че не е рядкост да носи разни непотребни неща  Joy

На вашето внимание: сгъваема ваза

т.е. "пликче" от нещо като PVC (надявам се, че не е ПВЦ), което се пълни с вода и се ползва за... ваза  newsm78

Бил го купил, за да стимулира младите изобретатели  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт