Май-чета и Май-ки (5)

• 13 263
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро Laughing

Ние вчера открихме сезона на любимата ни река. Малко подухваше, но това не ни попречи да се развихрим максимално. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247625&pid=11449300. След като се надивя Мила си заспа като пич върху надуваем дюшек и се разпра от ядене. Ееееех, откога го чакам това време.

# 286
  • България
Привет, не сте се се разписвали много събота и неделя, сигурно и вие се хойкали като нас, за което прилагам снимков материал: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361629 - в албумчето има снимки и от първия ден в яслата, РД на наши приятелчета и др.
Ходихме събота на Мадарския коник и на Плиска - много съм доволна, а пък за Коко да ни ви разказвам - така се налюдя на воля..., а вчера ходи с баща си за риба - и  хванал две карасчета - ще има кой да ме храни .... Laughing
Днес Коко ще стои и за обяд на яслата - ще видим как ще стане тоя номер с яденето, щото в къщи това занимание се оказва кошмарно, не ще да яде това дете и това е..... #Crazy
Приятна седмица!

# 287
Аууу как ви завиждам за хубавите разходки, мамамила и супермама. Много хубави снимки и много сладки дечица. А от Мадара какви спомени имам от един студентски празник,  какво пиене беше   Embarassed.
Вкъщи настана малка лудница. Габи събуди Ники, а тя спа само 1 час, набързо накърмих Габи,после пак отидох да приспивам Ники и сега е тишина.

# 288
 Hug за болничките
mamamilla, supermama, много са сладки дечицата.
Аз мога да се похваля, че откакто се затопли и Ник стои навън по блузка, обривът му почти изчезна. Ако продължава така съвсем скоро ще можем да му сложим ваксината Simple Smile

# 289
 КСИ това е супер Hug и Явор така се оправи миналата пролет.Питам се Ася къде се изгуби newsm78дано рпи тях всичко е наред Praynig
  Мамила,Супермама страхотни снимки Peace

# 290
Супер са децата Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНИНА НА една_mama! HugДа расте здраво и усмихнато дете!Почна се...... Heart Eyes Grinning bowuu

# 291
Еее почна се верно!
Честито на Ванина:)

# 292
mamamilla Много сладка малката  Heart Eyes
supermama Малкият е голям Пич  Peace,а там до играчките в магазина е страшно щастлив  Crazy Heart Eyes
за болничките Бързо оздравяване  Hug Heart Eyes, и ние сега сме малко тай дано и мине скоро  Praynig,че днес щяхме да почваме да ходим на ясла а тя...... ooooh!,дано към сряда да и мине и да почваме яслата.Офффффф как ли ще е  ooooh! Rolling Eyes
SvetlaK Дано не е нищо сериозно,давай там витамин С да го пресече ако има нещо и най добре до доки ако има нещо да го хванете навреме да няма АБ  Sad
silvi@ Миличка как сте със спането вече,заради бибата ли не ще да спи  Rolling Eyes
Срещичка направихте ли си  Rolling Eyes,дайте снимки ако е така  Peace Heart Eyes
Да ви се похваля почнах диетка Crazy,дано се така да си свалям  Praynig
Честит Рожден ден и от нас на Ванина на една_mama Hug Heart Eyes,да ти е жива и Здрава  Heart Eyes,и за мама един голям Букет   bouquet

# 293
Честит рожден ден на Ванина!  Hug
Питам се Ася къде се изгуби newsm78
Вярно отдавна не е писала. Дано скоро се разпише.

# 294
  • София
Честит Рожден ден и от нас на Ванина на една_mama, да е жива и здрава и весел празник  Hug

Аз от три дена издирвам клубче за празнуване на р.ден и всичките са запазени месец и половина по рано късните часове, и днес се принудих да запазя час за 12 на обяд в работен ден   #Cussing out добре, че дечицата поканени майките не са на работа  Peace

# 295
silvi@ Миличка как сте със спането вече,заради бибата ли не ще да спи  Rolling Eyes
да,заради бибата не спеше.ира е от децата,които бяха непрекьснато с биберон в устата,та заради това си мислех,че много трудно ще я откаже.за мое щастие почти не се сеща за нея.пьрвата вечер беше най-тежка,следващите нощи,като се буди и ми казва в просьница,че тайли /кучето на братовчедка ми/ е изял бибата.

в сряда ще ходя до яслата да пусна молба за септември.вече сьм на рьба на нервна криза.много е лошо,като няма кой да ти помага поне за малко.а и ира е станала ужасна лигла  Naughty днес я ударих по дупето...и нали е без памперс  Confused

честит рожден ден на пьрвата ни рожденничка ванина!да е здрава и послушна.

# 296
Привет на всички мами.Ние също от събота сме по разходки и днес вече се прибрахме.на всички болни скорошно оздравяване че в това прекрасно време не е за седене вкъщи,ние утре сме на имунизация и като знам какъв рев ще има ама трябва да я направим.
Честит рожден ден на Ванина на една_mama!
мамамила и супермама много хубави снимки колеми са сладури.

# 297

Общи условия

Активация на акаунт