Май-чета и Май-ки (5)

• 13 264
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас! Станела, не се притеснявай сега как ще се справиш с две малки бебета, няма да е лесно, но ще се справиш, сигурна съм, а и Любо все пак ще е по-голям тогава Hug Аз не смея да излизам сама с двамата, винаги имам помощник, бебето е в количката, а Алекс върви пеша за ръчичка. Така се спира на всяка шахта или счупена плочка, подскача, смее се и т.н. придвижването ни е мн забавно Simple Smile  Нашият квартал е с отвратителни тротоари, добре че количката ни се оказа доста здрава и засега, да чукна на дърво, не се е счупила. Иначе Алекс свикна вече с братчето си, гушка, го, целува го, много са сладки в такива моменти, направо ти пълнят сърцето от умиление:)

# 241
ЧРД на Звездичка. Радост и щастие и да се разпише при нас.

Станела, сама ги гледам. Много е хубаво и да знаеш, че хич не е страшно. Габи все още само спи и яде и се занимавам с Ники. Като почне да се върти, да сяда и да иска грижи, Ники ще е на ясла след 4,5 месеца. През нощта спят и двете, така че през деня съм добре и ги гледам. Ники не ревнуваше и прие много добре сестричката си, но една приятелка като разказва в какви нервни кризи изпадало нейното голямо дете.....не би могла да се справи сама с двете.
Ходим в парка, който е много близо. Ники я научихме да върви, забрави си количката. Габи е в нея и като е навън само спи, ако изгладнее, я кърмя навън( не се притеснявам). Ники много ме слуша, върви до мен(винаги трябва да бута нещо- патето си, количка с кукла), като пресичаме я хващам за ръка, с другата бутам количката. Много е послушна и никога няма да се разбяга нанякъде. Като гледам какво правят другите приятелчета, не се спират за секунда, аз съм късметлийка или съм си тренирала добре детето, незнам кое от двете  Laughing.
Баща ми дойде от далечна Силистра, за да мога да си свърша работата с болнични, разправии с НОИ(защото ми превеждат минимална заплата за Габи). Но успях с бюрократщината вчера.
Супермама- и Ники сме в Х. Димитър, т.е. отреща до Герена. Миналата година кандидатствах със записване по интернет и приеха Ники на едно от последните класирания. Щях да я пускам на ясла, но забременях и реших да не се връщам на работа.....но почти всички майки тук казват, че винаги ставало с малко парички или с някое подаръче(аз не мога да правя такива неща, пък и не искам де). Казвам, за да знаеш...
Мамамила- много е готина твойта щерка, голяма художничка  Mr. Green
За обувките и ние вземаме геокс и КК.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 13:47 от Qnush

# 242
Ние му взехме едни маратонки-кецове на Адидас. Позвам ги и за официални и за игра Mr. GreenСтрахотни са!47лева.

# 243
Честит Рожден Ден на Звездичка!    bouquet

Станела, лека бременност на теб и здраво и пухкаво бебче на финала!

# 244
  • Перник
Mamamila, страхотна работа е свършила Мила - как се е татуирала  Mr. Green С розовата рокля е страхотна - сладка малка фея  Heart Eyes

Крисис, взе ми думите за обувките - и ние трябва да купуваме и се чудя какви. В нашия град отвориха магазин на КиК, ще ида да видя какво има там. Иначе изкарахме зимата с едни ботушки Примиджи - доволна съм, като за 65 лв. добре се представиха. Калоян не е бил със студени и мокри крака. От Денди баче не съм доволна. Верно, че са по-евтини, но...  Confused в момента Калоян е с есенните такива - изкуствени са и хем запаряват, хем на по-студено време краката му са ледени. У дома е с гуменки на същата фирма и те също запаряват.

# 245
 newsm59Ч.Р.Д Звездичка, много здарве и късмет! newsm59За обувките:ние купихме вече пролетни, ама есента бях взела на geox маратонки и той все си иска ПОНКИТЕ, та май няма да минем и без маратонки.
Имам въпросче:Алек от 3-4 дни сутрин се събужда с мокро коремче/пропуснал памперс, само отпред/ смених памперсите,ама същата работа та да питам мамите на момченца имат ли такъв проблем newsm78
Да ви кажа вчера бях за 1 ден на работа/приемахме молби за 1 клас/ама то голяма паника, родителите са чакали от ранни зори да отвори у-щето врати Shocked

# 246
  • София
Преди малко взех на Денди едни гуменки много сладки, за 9лв.  Shocked засилих се да взема още два чифта, ама нямаше разцветки.

# 247
ina_ana и ние сме се събуждали с мокро коремче, но рядко, това става, ако много е пишкал в памперса. Пробвай да вземеш следващия номер памперси, да не би тия да са му малки вече. Ние сме с Памперс 6 и нямам проблеми с пропускането.

# 248
  • Перник
Ние сме с Памперс 5 и нямаме проблеми. Отдавна не му е пропускал памперс, но когато се е случвало е било отстрани.

# 249
Ние сме с Молфикс 4+. Мнооого по големи от същия р-р Памперс, пък бройката е същата Rolling Eyes Не пропускат, добри са. Сега са пуснали с ластични лепки. И ги взимам за 22лв. 64бр.

# 250
Ами аз смених HUGGIES i Libero 5 Blush ама Алек е 14 кг.може да са му малки 5 да взема за през нощта 6 newsm78

# 251
Със сигурност трябва да вземеш по-голям номер. И ние сме със памперс 6

# 252
http://images21.snimka.bg/004221700.jpg
Честит Рожден Ден на Звездичка да е жива,здрава много щастлива,много обичана и много усмивки.
Ние през деня сме без памперс но когато спи слагам гащи памперс те също са широки,някой път като излизаме на разходка също и слагам,но ми е по лесно с гащи памперс като каже но някой път докато играе и забравя та затова някой път като сме на вън също слагам много съм доволна от гащите памперс на памперс не са ми пропускали до сега.

# 253
Какви памперси 5 и 6?! Ник е на 4ката(от 9 до 20кг) Rolling Eyes Thinking Не му е пропускал памперс до сега.
Ина, вчера и аз записвах дъщерята в първи клас и при усповие че подадохме молба в първият възможен ден и час(с още 3-4 родители) нейният входящ номер е 3948-855 ooooh!

# 254
мале, мале, какво ли ни чака и нас по-натам  ooooh!

звездичка да свети силно и ярко и в другата година   bouquet

и да се пофаля тихичко - ние като че ли имаме билети за ю2 за загреб. т.е. билетите са платени, но реално ги няма налични. като додат, ще пиша с големи червени букви и ще се фръцкам да ми завиждате Wink

Общи условия

Активация на акаунт