ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 157
  • 445
  •   1
Отговори
# 435
А на мен ми е жал за Емилия  Sad
Тя е доста самотна жена.Стара мома,без деца...Много е тъжно Tired
И все пак е тип боржуа...и е благородна-отдадена е изцяло на Явор и Софи.
Днес си помислих,че може би Марто и Софи ще тръгнат по нощите да се прибират.По пътя ще се скарат и ще катастрофират.
Направи ми и друго нещо впечатление.Матро пиеше вино( поне имаше бутилка) ,което навежда на идеята,че е леко безотговорен,ако смята да шофира пил...
Схващате ли ми мисълта или само аз си знам какво обяснявам newsm78 Crazy

# 436
А на мен ми е жал за Емилия  Sad
Тя е доста самотна жена.Стара мома,без деца...Много е тъжно Tired
И все пак е тип боржуа...и е благородна-отдадена е изцяло на Явор и Софи.
Днес си помислих,че може би Марто и Софи ще тръгнат по нощите да се прибират.По пътя ще се скарат и ще катастрофират.
Направи ми и друго нещо впечатление.Матро пишеш вино( поне имаше бутилка) ,което навежда на идеята,че е леко безотговорен,ако смята да шофира пил...
Схващате ли ми мисълта или само аз си знам какво обяснявам newsm78 Crazy
Ами те едва ли ще тръгнат по нощите. или да го направят като в стар български филм- Софче да се хукне гола из полето.
Според мен тя малко преиграва: хем я боли- хем я сърби. Много добре й беше ясно какво иска Марто и за кво я води във вилата. Според мен всичките й тези стойки са да му се направи съъъвсем на интересна и той да хлътне съъъвсем ( а не че е толкова ядосана колко подъл е Марто)  Mr. Green

# 437
  • in the back seat of my car
Ardea alba разбирам за Мартин, ама той една чаша е преценил човекът, може би ако беше пил повече Софи щеше да попита как ще се прибират сега Peace
а за Емилия, да може би е самотна, ама все всичко знае, все дава съвети на всички, прекалено обгрижваща е, чак задушаващо според мен Peace

# 438
Ardea alba разбирам за Мартин, ама той една чаша е преценил човекът, може би ако беше пил повече Софи щеше да попита как ще се прибират сега Peace
а за Емилия, да може би е самотна, ама все всичко знае, все дава съвети на всички, прекалено обгрижваща е, чак задушаващо според мен Peace
Имам чувството, че от омраза към Анастейша е готова да обърка съдбите на много хора.
Някой знае ли как да започнем новата тема, че дойде 30-та страница?

# 439
Да опитам ли да пусна тема?
Не че съм правила до сега newsm78
Ако някой е вещ моля..да пусне... Praynig
Ако не ще се пробвам Whistling

# 440
  • Луната ни пази
НОВА ТЕМА
Заповядайте новата тема!

# 441
Да опитам ли да пусна тема?
Не че съм правила до сега newsm78
Ако някой е вещ моля..да пусне... Praynig
Ако не ще се пробвам Whistling
ардеа, тъкмо тва се мъча и аз и пот капе от челото ми  Laughing

# 442

Значи с  Вмъкни връзка се слагат линковете към старата тема...ама е играчка
 Знаеш ли как да слагаш линкове?
ако не ще се помъча...

# 443

Значи с  Вмъкни връзка се слагат линковете към старата тема...ама е играчка
 Знаеш ли как да слагаш линкове?
ако не ще се помъча...

[X]megelinka ни изпревари вече.   Laughing

# 444
Тази вечер 09.04.2009  пак няма да гледаме забранена любов . . . заради този тъп брадър ние ще страдаме и заради тъпата им кауза от която ще откраднат хиляди. Писах им сумати имейли обаче ефект - "Бол" . . . бясен съм !  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 445
  • Луната ни пази
Има нова тема

Общи условия

Активация на акаунт