ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 169
  • 445
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Сега ще кажеш,че имаш и сестра...
Да , Елица -това си ти !
  Whistling
И готово ! Не мога да ги чакам още 50 серии .  Mr. Green

# 421
София ме изкефи.
Маймуната с тези 'схеми" ме разби Joy
Предполагам,че Целувката ще е другата седмица.Утре по навик серия няма да  има Tired
А в петъчната няма да остане време за Валери и Крис.
Във Вторник е вероятно да излъчат дългоочакваният момент,така ще свърши серията,а в сряда ще е продължемието...

# 422
  • in the back seat of my car
за мен сцената е рязана или е монтаж (все пак и Кънчев каза  -и от не излъчвани епизоди), защото в началото е тази, в която Валери слага ръка върху крака на Крис (Слаш, ти я имаше в подписа) и след това продължава как стават и вече целувката...или е трябвало да бъде тази, но са решили, че е твърде рано, ох дано ме разбрахте какво имам предвид Laughing Peace

# 423
ох дано ме разбрахте какво имам предвид Laughing Peace

Дано не те разберат, че................ще се превърнеш в сърцеразбивачка. Grinning

Ама Диана Любенова е просто...... Embarassed Embarassed Embarassed

# 424
  • Варна
Софи, Софи, Софи   newsm44 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18 newsm20

# 425
QN4O, и аз същото си помислих. Това с ръката на крака са го давали вече  Whistling

Ама Софито как го подреди Марто  Mr. Green Аз за миг помислих, че ще намери нещо, което ще и подскаже че вилата е на Юри.
Да видим утре къде ще пренощува Мартин  Wink

# 426
Софи е просто ОГЪН .............. newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48

# 427
ох дано ме разбрахте какво имам предвид Laughing Peace

Дано не те разберат, че................ще се превърнеш в сърцеразбивачка. Grinning

Ама Диана Любенова е просто...... Embarassed Embarassed Embarassed
Разбрахме, ама в двете сцени- тази, на която Валери пуска ръка на Kрис и сцената с Целувката Валери е с Различни дрехи, batiqol  smile3534

# 428
Не гледам Брадъра, няма и да го гледам. Следя вас, като кажете, че е започнало по-рано и го гледам. Понякога го свалям, защото съм заплес и забравям да гледам.  Blush Ето, пак интересен епизод, след малко ще го гледам. Ох, много е хубав сериала.

# 429
София ме изкефи.
Маймуната с тези 'схеми" ме разби Joy
Предполагам,че Целувката ще е другата седмица.Утре по навик серия няма да  има Tired
А в петъчната няма да остане време за Валери и Крис.
Във Вторник е вероятно да излъчат дългоочакваният момент,така ще свърши серията,а в сряда ще е продължемието...

Ardea alba, ама ти ще познаеш за срядата.  Mr. Green Laughing
И аз си направих твойта сметка.
 А днес беше Шестата серия без Валери. Това никога не е било! Надявам се, че го правят, защото всички епизоди, предстоящи занапред, Валери ще е във всеки от тях!  Heart Eyes

# 430
Слаш гледа ли целувката Крис/Валери ? Heart Eyes

# 431
  • in the back seat of my car
batigol Peace, ще я излъчат, просто на по-късен етап Wink
коки това е логичното обяснение Peace
за всичките епизоди само едно не ми се е променило - много ме дразни леля Еми и това си е Mr. Green
а Маймунов е страхотен, нищо че в 8ми клас си е останал

...Слаш, ще гледам пак, може би е монтаж...

# 432
Слаш гледа ли целувката Крис/Валери ? Heart Eyes
не, разкажи. Наистина ли Крис го отблъсна?

# 433

Разбрахме, ама в двете сцени- тази, на която Валери пуска ръка на Kрис и сцената с Целувката Валери е с Различни дрехи, batiqol  smile3534

Това не променя факта, че Диана Любенова е hot. Heart Eyes Heart Eyes Laughing

И все пак, кога ли се очаква прословутата сцена. Не искам да съм на мястото на чакащите. Ако Анастейша предстоеше да се целува с някоя друга готина мацка и така се бавеха нещата, направо щях да ги съдя и то в Брюксел. Grinning

# 434

Това не променя факта, че Диана Любенова е hot. Heart Eyes Heart Eyes Laughing

И все пак, кога ли се очаква прословутата сцена. Не искам да съм на мястото на чакащите. Ако Анастейша предстоеше да се целува с някоя друга готина мацка и така се бавеха нещата, направо щях да ги съдя и то в Брюксел. Grinning
да се бавят, колкото искат. Но искам Валери поне през епизод!  newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт