РУСЕНСКИ пролетен карнавал

• 17 071
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Привет! Благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат!  Hug
Вчера видях,  че съм ви подвела за Гормитите...вече ги няма в Кауфланд!  Thinking
Аз също посетих Норд, през почивните дни! Добре се е получило! Само под тентата все още мирише на боя... Laughing

# 286
Привет мили майчета от Русе! Налага ми се да избера училище и учителка за детето ми ! Моля ,дайте ми съвети за училища и съответно персонал?

Благодаря ви предварително   bouquet

# 287
Здравейте!
Искам да сменя педиатъра на детето-насочете ме към някой в рйона на Окр.болница  Praynig

# 288
Здравейте!
Искам да сменя педиатъра на детето-насочете ме към някой в рйона на Окр.болница  Praynig
При кого си сега?
Моята е д-р Желязкова в ДКЦ1 на 3 тия, на първия пък моя приятелка ходи при Димитрова мисля се казваше, а има една която в бл на Борците, за нея съм чувала добри отзиви, но й забарвих името  newsm78 Embarassed

# 289
Здравейте!

д-р Матева, ДКЦ 1, етаж 1

# 290
Сега съм при Декова в ДКЦ-3.Малкия е много стресиран от нея,защото при най-леката настинка тя му предписва инжекции  Sad
Последният път така щеше да ни обърка,че......Малкия имаше ужасна тютюнджийска кашлица. Отивам при нея да го прегледа и след прегледа тя ми казва,че детето има ЛЕК БРОНХИТ.Изписа му инжекции за ПНЕВМОНИЯ,които се разделят на 2 и се бият сутрин и вечер.Тя веднага му би едната половинка,а за другата аз си намерих наш познат доктор,който да му я сложи.Той като видя какви са инжекциите,изпадна в УЖАС  Shocked.Разясни ми,че са за големи хора /не за 3-годишно/ в много тежко състояние на ПНЕВМОНИЯ.Инжекциите трябваше да се бият 3 дни,но по негов съвет аз ги спрях.Още на сл.ден заведох детето при д-р Дачев,който само като му погледна в гърлото,установи,че има ЗАДЕН РИНИТ.Изписа му ХИДРОКОРТИЗОН /през носа/,АЦЦ КИД и ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ КАПКИ.За 3-4 дни дитито спря да кашля  Peace

# 291

Общи условия

Активация на акаунт