Отговори
# 285
hubavoto_f-4e, със сигурност правят в Happy photo  Simple Smile Знаеш ли го?

благодаря   bouquet  Peace  Heart Eyes още утре ще отида да проверя! дано да е там.
еййй много ме зарадва  Hug Hug Hug

# 286
hubavoto_f-4e , сега и теб да подхвана  Mr. Green че изпуснах в предния пост

Можеш навсякъде да си направиш такъв ключодаржател. Даже можеш да си харесаш някой ключодаржател - примерно от някой магазин за сувенири, или от някой каталог, да им занесеш - във всяко фото (би) трябва да има такава услуга и си готова.
Може разбира се да си харесаш и от асортимента на фотото, но според мен ще е твърде беден...  Peace

alex99 , аз съм на Евроком и съм супер доволна - ползвам 3в1 - кабелна, цифрова и интернет. Мога много да ги похваля!  Peace
Да не би някой твой комшия да краде от нета ти??? Защото има и такава опция  Thinking Не мога даже и да си помисля, че нета на Евроком е бавен  Peace

това е вече - спирам  Whistling

# 287
 Laughing благодаря polinita, все пак реших да питам, че ако и вие тук сте на това мненеие... много стават  негативните мнения.
Благодаря ти за бързия отговор.

# 288
И аз да се включа, относно д-р Паньова...С две ръце съм ЗА!!!   newsm74 Раждах през ноември при нея, а консултациите ми ги водеше от  3-я месец.
Колко бях наплашена и от д-рите в Горна, и от тези тук, в Търново, само аз си знам. Дълго е за разказване. С нея бях много спокойна. Предварително се уговорих с нея, че тя ще ме изражда и въпреки че беше почивка дойде, когато се наложи. Беше плътно до мен през цялото време! Горещо ти я препоръчвам bialkova. Но имай едно наум - където и да раждаш, всичко си е Божа работа. Стискам ти палци за лесно и безпроблемно раждане, и живо и здраво бебенце!  Hug

# 289
Няколко приятелки също ги препратих при нея и са много доволни. При следващото живот и здраве пак ще я потърся newsm63 newsm62

# 290
  • Велико Търново
Мацки,спешно търся жена,която да ми помага за Божидара и животи здраве за бебето.Това е почасово,ако имате някой в предвид моля пишете.Спешно ми е много.
Сега за цвят,мирис и аромат май Божа ще се "ошари",а аз в четвъртък трябва да пътувам за Плевен,а баща и има дела и няма кой да я гледа,ако се разболее.Да се таковам в късмета ooooh!

# 291
Здравейте момичета.
И аз малко да се включа
За интернета ползваме на БТК.Доволна съм,не мога да се оплача.
за Ключодържателитекакто Надето е казала в Хепи фото ги има.Струват 3 лв ако е с една снимка и 3,50 ако снимките са две.Аз лично си направих такъв.Предлагат обаче само един вид.Прозрачен стъклен ромб и вътре са снимките.Много е ефектно.
За ЛекаритеАз ходех при Маринова на консултация.Но живот и здраве за второто ще се запиша при Паньова.1 път съм ходила при нея по време на бремеността но много ми допадна.
Това е засега от мен.
Момичета темата ни привършва.аз утре може и да замина извън Търново,някой ако иска може да я направи.Ако не -като се върна вечерта ще я направя.
Приятна вечер.

# 292
  • Велико Търново
Сиска, честит празник на патерици  bouquet
За съжаление не мога да ти препоръчам човек, който да ти помага с децата, но съм убедена че ще намериш. Искам да те питам не е ли опасно за теб и бебчо, ако Божидара се "ошари"?
Лесно раждане ти пожелавам Hug

# 293
Здравейте момичета,
Опитвам се да ви чета и даже ще успея да пиа в тази тема  Mr. Green Много е забавно да си мама на породени.  Mr. Green

С Тори ходихме на море за 4 дни на Св. св. Константин и Елена. Този път не съм къпала дребчо в басеин, но аз добре си поплувах и покиснах в горещите термални води. Обикаляхме морскта градина, центъра, Екопарка. Много, много обичам и Варна  Heart Eyes
Тъжната новина е, че баба ми почина днес. Та с Тори ходихме на погребение следобед  Cry Мъчно ми е, но в същото време се опитвам да блокирам тъгата, защото бабчо ми е изключително кърмено бебе все още и такива тъжни събития силно влияят на лактацията при мен. (Три месеца след като се роди Рада, почина другият ми дядо и си спомням от тогава) Баба  Веси беше много интересен човек, трезвомислеща до края, разтропана,прекрасна градинарка, с най-изумително сивите очи на бяло лице с черна на младини коса, но рака е коварно заболяване, за 8 месеца си замина.  Cry

Сисе, честит рожден ден на патерица. Ще се опитам да потърся отговор на твоя въпрос. Ако искаш пиши ми на лични за това по-конкретно какво търсиш. Simple Smile

# 294
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Egisihora, много съжалявам за загубата ти!

Ние ползваме интернет услугите на Маги. Имала съм главоболия 1-2 пъти, но като цяло са ОК.

# 295
Добро утро   bouquet

Iman, защо ми бягаш по тъча  Mr. Green Искааам кафеееее  Crazy че моето взе да свършва Wink

Egisihora, съжалявам за баба ти  Sad Страшно е като чуя тая болест колко много хора покрай мен или се борят с нея или са си отишли заради нея  Sad

Desire^ , все едно за мен пишеш като разказваш за Паньова, с изключение на факта, че не ща второ  Crossing Arms

Сис, не моим ти помогна, но ще нададем гласност, за да помогат в търсенето повече хора... Имах една позната....ама айде като разбера ще ти пиша  Peace

Щастлива мама , чакаме те - вечер не вечер - пускаш тема и това е  Hug

# 296
Момичета продавам си количката.Тъй като взехме лятна и тая вече не ми трябва.Моделът е Бертони Меркурий.
ето такава

Има към нея чанта и покривало.Ползвана е само 6 месеца.Цена 90лв.Ако някой се интересува да ми пише на лични.

# 297
Ето и новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394321.new#new

Ще я доизкусурявам като се прибера довечера.

# 298
  • Велико Търново
Добро утро!Момичета благодаря ви за съпричастността към моите нужди Crazy

Iman,трябва да е в Бургас и затова не сервира кафета Grinning

За съжаление не мога да ти препоръчам човек, който да ти помага с децата, но съм убедена че ще намериш. Искам да те питам не е ли опасно за теб и бебчо, ако Божидара се "ошари"?
Лесно раждане ти пожелавам Hug

За мен не е опасно,защото аз съм карала варицела и няма как да ме повтори.Дори и при бременност не е опасна,ама не помня преди и след кои г.с. беше.Ама няма значение това.Аз се притеснявам,защото ще я гледа една приятелка,а пък нейното не е карало варицела.

Весе,моите съболезнования CryЩе ти пиша на лични.

# 299
Веси, моите съболезнования! Flowers Rose Тази болест наистина е коварна и не прощава...виждам, че си запазила хубави и мили спомени за баба си. Hug Нека те ти дават сили, защото с малкия Тори и кака Рада имаш нужда от тях.

Сисе, ама и ти си ги наредила...Дано не се ошари Божа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт