Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 315
  • 569
  •   1
Отговори
# 555
 smile3525 smile3525 smile3525Да сте живи и здрави с малко закъснение!Отслабващ ден на всички!Гушки и кунки!! smile3534

# 556
Честит празник на всички цветя и от мен!Бъдете живи и здрави. smile3525 newsm51

# 557
Мерси,Кали!Пишете ме и мене после. Flutter

# 558
Кали,честит имен ден. Hug Hug Hug
Калинка,Сани,Нелка,Ди100 ,Тони бг,Радаа,Вал,Дари68,Кали благодаря момичета за добрите пожелания Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тумба Лумба изглеждаш много добре и свалените килограми личат много.Успех в свалянето на останалите килограми.

# 559
Леле момичета, аз направих цял месец с вас бе. Кво съм се заблудила че почнах на 16 и аз незнам. Трябва ли да си сложа М-то отпред?

Снежка - принципно нали знаеш че момичетата които имат 'М' пред ника си, са го сложили за да им се сбъдне така мечтаното бебче което искат - ти нямаше ли три сладурчета  Laughing Hug или искаш още едно мъниче

# 560
 smile3532 Сори ама ме напуши .

# 561
  • близо под тепетата
mmmshushy80 , май така ще е най-добре. И без това по принцип обичайният ми начин на хранене е както в 3та фаза... само протеиновия четвъртък ще включа.

Наистина пробвах,момичета...но според мен тези +/-5кг не са ми били толкова фатални, щом не съм амбицирана достатъчно, за да устоя на изкушенията. Всичко в диетката е много вкусно, но аз не успявам да си разпределя времето, за да мога и да готвя  Cry ама като огладнея на университета-само кисело мляко! не мога от 9 до 5 да карам само с това  Sad
Много искам да продължа и да сваля и другите 5, но с някой друг режим  newsm78 ... уууффф.... много ми е объркано и напрегнато. Каквото стане пък!

Благодаря ви на всички!!!  Hug  bouquet  Вие ще се справите много по-добре от мен Simple Smile Пожелавам ви много стопени килца и ангелско търпение при случай на задържане!!!аз явно нямам такова Simple Smile

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!

# 562
 newsm09Успех и на теб,magito1986! Hug

# 563
              МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА които носят името
на цвете - желая ви да сте винаги ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ и УСМИХНАТИ!
              Специални поздрави на ГАРДЕНИЯ, ЦВЕТИ - немско, ЦВЕТИ РУСИМОВА - поне тия зная по име, макар че първата може и да не е с име на цвете.
              Не съм чела 3-4 дни, затова ще ходя да чета и утре вечер ще пиша, но използвам да честитя на всички месечинки и да кажа добре дошли на новичките, ако има такива!
              ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ И МНОГО ФИЛЮДКИ!!!

# 564
  • Пловдив
Честит Имен ден на всички цветенца, дръвченца, тревички и пчелички и от мен!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 565
Филюдка, не съм с име на цвете, но си ги вземам поздравите, че ми е много празнично днес. Още рано сутринта ми метнаха един венец от върбова клонка за здраве
Гелинда,   Hug Аз преди се харесвах на 53-55кг, но сега някак се прибирам равномерно и може и на 60 да се харесам (висока съм 166см). Ще кажа, като ги стигна.
Чочосан, честит рожден ден  hbdtu Много здраве ти желая и много успехи (в работа, в семейството, в борбата с килата и във всички борби, които водиш)
Честит да е празника, на всички, които го празнуваха Flowers Bouquet

# 566
Днес ми е трети ден накрая вече. Чувстам се по-добре от първите два дни. Поне спря да ме боли главата. Няма я и тази адска умора от първия и втория ден. Всичко е добро НО има едно нещо което може да ме откаже - готвенето. Днес половин ден пекох и варих няколко вида меса и риби за да имам за утре на обяд и вечерта като се върна от работа. Това направо ме побърка. Вместо да се изтягам на дивана и да си гледам неделния филм аз готвя. Отврат ... Sick  Не мога да повярвам че на дърти години ми се налага да готвя.
Мисля да се разведа с жената скоро време ако не почне да ми готви. Аз като се науча да си готвя сам тя за какво ми е.  newsm78 Много се замислям над този въпрос.
И какво се получава в края на краищата - през деня цял ден на работа а вечер докато приятелите ми пият бира аз трябва да се завра в кухнята да готвя за другия ден нещо което може да се яде. Баси и несправидливостта... Все съм чувал за диети но диета с толкова много готвене още не бях чувал. Ей сега попаднах точно на диетата с най-много готвене нещо което ми е най-омразно на света - да вися в кухнята...

# 567
Вместо да се изтягам на дивана и да си гледам неделния филм аз готвя. Отврат ...   Не мога да повярвам че на дърти години ми се налага да готвя.

Мисля да се разведа с жената скоро време ако не почне да ми готви. Аз като се науча да си готвя сам тя за какво ми е.
А, да видиш на жените какво им е.  smile3560 Не стига, че всеки ден готвят (или почти всеки), ами и в почивните обикновено се хващат в метлата и парцала. Съветвам те да си я запазиш поне за чистенето, че съвсем няма да ти остане време за филми  Mr. Green

# 568
Честит празник на всички, носещи име на цветенца, дръвчета и тревички!

Чочосан, честит рожден ден!

Аз изчаквам да стане 12,30 да хващам влака за Варна, че си направих ексресно пътуване до Мъглиж  и сега обратно към Варна. Надявам се да "спечеля" някой минус, макар че знам че недоспиването не води до нищо добро.

Лека нощ на всички, а аз ще тракам с влака Simple Smile

# 569

Общи условия

Активация на акаунт