Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 334
  • 569
  •   1
Отговори
# 540
sanny3,как забранен?Доколкото знам е разрешено 1 чаша бяло вино на седмица. newsm78 Като най-диетично или бъркам? newsm78

# 541
tonnny_bg бъркаш се . Бяло вино може само по малко за готвене  Hug

# 542
  • Ispania
Val , отиди в готварския, в темата "ти какво сготви, снимай и покажи",
въоръжи се с търпение за солидно слюноотделяне и търси, вчера ги мернах там кифтета, с рецепта.
Мерси,мерси Hug
Отивам да ги тьрся,4е само за тях мисля Joy

Тумбичка ,просто ме остави без думи Shocked.как го направи "бе"жена Peace.Ти си моят герой Peace.Продьлжавай така  bouquet

Tumba_lumba ,мерси за рецептата Hug,страхотни са

Чочосан     ,4естит рожден ден  bouquet,вси4ко най_хубаво ти желая и скоро да се похвалиШ с желаните резултати. Peace.

kalina63 ,4естит имен ден Wink,забелязах те Wink

tqna ,като те 4етях какво пиШеШ за крем4ето и сев навих и аз да си го направя Crazy,така де......глад ме гони Embarassed.

Snow4eva   bouquet

музичка ,котката в аватара ти е страхотна Laughing,цял ден я гледам и немога да и се нарадвам.  bouquet

честит празник на всички които имат поводи  bouquet

tonnny_bg ,и аз имах проблеми с .......посеЩенията в банята Crazy......Парафиновото олио много хубав ефект има Wink.
Аз като отидох в аптеката да си го купувам ,моми4ето ми казва" какьв размер го искате",а аз мислейки за диетата и казвам"Ами най_голямият който имате" hahaha Joy JoyТя ме погледна странно и завьртайки се ухили Crazy.

Ами и аз да кажа за моите "прекрасни" кг.
Май цял живот се боря с тях Confused.В пьрвата фаза свалих около 8_9 кг за 10 дни,което за мен си беШе цяло постижение Party,оба4е после ка4их 3кг Rolling Eyes,сега сьм се "закотвила" на едни кг от две седмици и не мьрдам.Охххх,да по4ва ве4е да мьрда кантара ,4е полудявам.

# 543
Здравейте! Честит празник на всички момичета - цветенца!
Бижу, браво на теб - само така!
Tumba Lumba - специални поздрави и от мен за постижението. ИЗглеждаш повече от прекрасно, успех нататък!
На всички неспоменати -  Hug Hug Hug

Аз се върнах днес от Пампорово. Събрах очите на всички. Не спрях да си ям моите кексчета и сладкишчета, дето си ги занесох, даже и на пистата си носих. Наливах се с кола лайт, ядох печено пиленце на празничните вечери! Най-смешното е, че в бусчето трябваше да разлея една бутилчица алкохол по чашите, обаче я обърках с водата си, че беше в същата бутилка. Всички обаче си я изпиха чинно и никой не продума. Усетих се чак когато надигнах уж водата и помирисах (подчертавам, само помирисах) водка. Голям смях падна!

Изпрасках едно бързо хоро от 20 минути, нито ме заболяха краката, нито ми се разтуптя сърцето. Flutter Това го пиша заради оплакващите се от умора и неразположение в началото. Минава всичко и човек се чувства много леко нататък, не се притеснявайте!

# 544
Здравейте на всички празнуващи и непразнуващи   bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам на всички лъчезарни постове тук, цял ден преглеждам поздравленията, картинките и си повишавам настроението  newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
Сега направих печени картофи с чесън и копър и свински пържоли - барбекю за моя приятел и неговия съквартирант  Tired а за мен няма нищо на моята празнична вечеря по случай именния ми ден, защото вечерях преди час 3 телешки кюфтенца с домат и краставица  #Puppy dog вчера нещо съм се подула - май ядох повечко (но режимно) , пих много вода и днес съм някакси набъбнала  tantrum или нещо съм объркала с храната, не знам  newsm78 уж съм си режимна, ама на  Crazy надявам се да премине скоро и да се придържам към свалянето (или поне усещането че свалям )  Peace

# 545
  • близо под тепетата
Благодаря за подрепата и гушките Simple Smile RADAA и tonny_bg, но имам време до утре да си помисля как ще я карам...вчера си направих едни курабиики -с 9с.л трици,с мисълта да ги ям 3 дни...ами мн вкусни бяха и ги свърших вече.  Embarassed гони ме голям глад за сладко! Whistling Tired нямам време за готвене и през деня гладувам,а вечер като се пробера-ям като...бездънна яма  hahaha А сега толкова много неща ме изкушават...

Честно казано, аз не откривам разлика м/у сега(60) и когато бях 65  Thinking добре,че са дънките ми да си личи...

Смятам от следващата седмица (т.е. след Великден)с Дюкан или без ,да започна 2 пъти в седмицата плуване.Дано тогава паласките да се махнат!Аз като килограми се харесвах/м/,само заради тях и още 1 причина започнах диетата.
Какви са тези витамини,за които говорите?Нали НЕ Е ЗАДЪЛИТЕЛНО да се пият такива?Понеже аз нищо не вземам...

Tumba_lumba , разликата, която си постигнала е направо невероятна! М/у другото... първоначално прочетох ника ти като "тулумбичка"  Joy и ми се прииска да   chef

Казаха ми, че английската сол най-много помагала за 00...този течен парафин  Whistling

Филюдке,

Simple Smile

# 546
    Добра вечер , бандитки !

еййй специални гушки за Съни , Веситооо , dj100, lipstikc4e , Дении , Юни , Еманоелитка ! Мойте любими Бургазлийки !   bouquet  Hug
 magito1986 , миличка всичко зависи от теб дали ще искаш още да свалиш или вече се харесваш , но моя съвет е да направиш и 3 та фаза за да не стане йо-йо ефект! Ти ще си направиш правилния избор за теб !

Хубава вечер от мен и сладки сънища !  Heart Eyes

# 547
  bouquet
Да се присъединя, макар и края на деня  Честит празник на именниците, да сте много здрави, щастливи и усмихнати, Чочосан ЧРД!
magito1886, не се отказвай...режима действа има периоди на сваляне, периоди на задържане, това е нормално.
Тумбичке   bouquet
за балкончето Hug Hug  :hug:emili7497, Jenusha, tonnny_bg, ЦвеTи, gelinda, maia_at, smil4eto, _NIELKA_, mimensita, Fleur, кали 08, mmmshushy80, sanny3 (+ 2 Скрит/и) и 5 Гости
Лека и отслабваща  love001

# 548
  • Там някъде нейде !!!
честит празник на всички.
Живи и здрави, а в скоро време и много слаби  Hug .

# 549
  • Варна
Честит имен ден на всички именници! Постигане на мечтите и много, много щастие за всички! newsm51

Чочосан -  bdbaloni Само хубави неща пред теб!

И аз днес имам имен ден, както и мама и детенце. Това за нас е троен празник винаги! Да почерпя и аз!  cook

Тумба-Лумба - мноооого голяма разлика! Браво!  smile3501 Дано и за напред да ти е така лесно!

Мирка - аз мисля за среща. Даже следващите няколко уикенда ще направя проучване на терен - имам няколко идеи и ще ги огледам с нови очи - стават ли за Дюканска среща... newsm10 или  newsm11

Мименситка, няма да се разминеш без покупки.  newsm03 Старите дрешки изглеждат като харизани. както казва Цоци, все едно клошар след стрхотна находка - хубави дрехи, но не по мярка...

Отивам да правя сладкиши, че утре ще черпя....  love001

Лека и отслабваща!

# 550
Еййй,как се издъних с туй вино и аз . #Crazy bash box doh Умирам си от яд.Как можах?Уфф и се чудя защо съм качила 500гр.
Офф,сега една седмица ще ги свалям.Никаква трета .Като не чета ,така е -ще се наказвам сега.
Момичета ,взех една шоколадова есенция за тричавия козунак на Великден.Дали може да я ползвам?Вие ще ползвате ли такива есенции?Ъъъ,какво щях да казвам още... newsm78
 Val
,а на мен аптекарят ми каза ,че много хубаво се чистели обувките с него. Joy И аз:
Аааа,ама аз на салатата ще си го слагам. newsm47

# 551
  • Там някъде нейде !!!
Леле момичета, аз направих цял месец с вас бе. Кво съм се заблудила че почнах на 16 и аз незнам. Трябва ли да си сложа М-то отпред?

# 552
кали 08 , и ние чакаме да я обявите , срещичката де се класираме  Crazy Flutter

tonnny_bg , предполагам че Кали ще проучва място за следваща среща във Варна и ние бургазлийки пак сме на линия и само чакаме да ни свирнат  Mr. Green Дано да се видими с теб там да се запознаем  Hug

Хайде леки и отслабващи сънища  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 21:34 от mmmshushy80

# 553
Аз пак не разбрах. newsm78
Каква среща?Къде? Embarassed newsm78

# 554
  • Варна
На софииската среща имаше такова предложение - среща във Варна. Началото на юни - да е преди сезона и след празниците. Идеята е да в вилен комплекс, с ресторант, удобни комуникации, защото някои ще пътуват с влак или самолет.

При повече яснота - пак ще пиша.

Кри, моля те включи се.

Общи условия

Активация на акаунт