Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 323
  • 569
  •   1
Отговори
# 465
Tumba_lumba страхотна си  Peace Продължавай все така.  newsm10
YuNI - Hug  Hug  Hug

# 466
Тумбе, много си чаровна, страхотна промяна, газ напред да смачкаш и другата половина кила! Успех Hug

Кри, как е Hug

Светлат, ще се оправят нещата, ако се чустваш спокойна карай си 2/0. Кураж мила! Hug

# 467
Тумба ЛумбаScream така ми падна ченето като видях снимките! Браво, момиче smile3525 newsm10 smile3501

# 468

Определено да! Евалла!  Shocked
И хубавица!  Simple Smile

# 469
Браво тумба лумба!Страхотна си искам да те питам правиш ли някакви упражнения?

# 470
Момичета, някоя от вас пробвала ли е кис. мляко "Still" 0,1%? Малко ми докарва на "Културата", като крем е. На 100гр. съдържа: мазнини 0,1г, белтъчини 3,4г , въглехидрати 6,4г , енергийност 40,1 кал, калций + 10% 113мг
Тумба Лумба, супер си! Давай все така и дано бързо свалиш останалото!   bouquet  bouquet  bouquet

Лека от мен!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 22:38 от ВИКИТО

# 471
  • Sofia, BG
Леле от 3 дена ви гоня по темите и не смогвам да ви настигна  Rolling Eyes

Моето сваляне влезе в някакъв странен ритъм, вече му свикнах и не се шашкам толкова. Значи дръпвам надолу с 2 кг и после за известно време имам + като се връщам към предишните си кг. После нещата бааавно тръгват надолу, стигам до отчетените най-ниски кг и се закотвям за 2-3 седмици до следващия минус. Доста тромаво, но и на това съм доволна. Важното е движение да има, че като се сетя февруари как бях зациклила  ooooh! Сега обаче съм много по-спокойна, особено след като забелязах, че вече получавам одобрителни погледи и възгласи от младежите оп улиците  Mr. Green

Тири  Hug Браво, звучиш ми много ентусиазирано! Продължавай в същия дух! Аз в началото на режима свалях бавничко, после обаче се отприщиха нещата. Всеки организъм е различен, на някои им трябва време да се настроят. Има доста момичета, свалили над 40 кг, сещам се за поне 4, които са свалили 50кг и отгоре. Аз самата бях 120кг  ooooh!  когато започнах да си лекувам хормоналните проблеми и започнах да отслабвам, а на 106кг започнах и Дюкан (сега се чудя защо се мотах толкова време, а не ги започнах едновременно, щях да съм си стигнала целта до сега)
кри  Heart Eyes кантара не те радва, но си много позитивна в темата, преди много се радвах на сините постчета, а сега - на розАвките
Татитче честита годинка!  Hug Гледай какво прави режима - за една година се превръщаш в крехко ярешко  Grinning
Тумбе Браво!  Shocked Страшна промяна, приличаш на момиченце в лицето..
Вики Това мляко го обожавам от доста време го търся, днес го намерих във Фантастико-Люлин и се заредих с доволно количество, много е вкусно!
и специално  Hug за Гардения не съм ти писала до сега, но много харесвам постовете ти!

Къде се затри пак Риенската  newsm78

# 472
Тумба Лумба - е те това не е истина  Shocked, ти не само мнооогооо видими си отслабила ами и си се подмладила - много добре изглеждаш

Гушки на всички  Hug
аз отивам да лягам че да отслабвам

# 473
Тумбееееее,  оставяш ни без думи  smile3505 А това тийнеджърско личице колко е сладоооо   love001 до лятото наистина ще окльощавееш  newsm56
Борис, усещам че покрай режима ще станеш виден кулинар и скоро ще започнеш съвети да ни даваш  smile3521
Аз тази вечер уж варих яйца, но мъжа идва да ми съобщи, че: едни яйца са останали без вода и гърмят на печката  hahaha hahaha hahaha Идваше ми да потъна в земята от срам, ама ..... мина ми.
Ванеса, отивам да си препрочитам постовете. Какво ли да съм писала newsm78. Аз по-бавно свалям, не споделям рецепти (защото или ползвам вашите или според наличностите ми), никого не познавам лично (все още), но обещавам при първа възможност да се явя на среща  Hug

# 474
Тумбичка,мила - толкова си красива,така лъчезарна ... промяната ти е забележителна... много ми харесваш с панталон... поклон пред волята ,търпението и постоянството ти... пожелавам ти и останалите килограми да свалиш така бързо и безпроблемно  Hug   bouquet
Михи69 - тука съъъъм  Hug времето се затопли,какво по-хубаво от това...
Аз съм режимна - четвърти ден на П... реших да спра с експериментите и се върнах към ритъм на редуване 5/5 ... за мен той беше най-работещия ... стискайте палци ,дано успея да сваля и последните 8 кг  Praynig
Хайде да лягам,та да отслабваме  Heart Eyes
Аааа, де се затри Филюдка  newsm78 че и Люси липсва  newsm78
Взимайте си гушки ... раздавам на всички  Hug   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug 

# 475
Лелее, не мога да повярвам - изчетох ви  #Crazy  hahaha
Първо да благодаря на всички които ми пратиха мила мисъл ,посредством подкрепата ми за изпита.Toni_bg,ТиРи,Михинце69, Цвети,Марчелка  Hug  Hug Благодаря ви от сърце, и сами знаете , че хубавите и добри мисли провокират щастливи резултати.(Още не знам резултата но каквото такова).  Много сте ми ценни и пак ме трогнахте   Hug
Мастерче , честито ти суперски минус Simple Smile
Тони_бг , голяма сладурка сииии,  newsm51 Калинчита и ти си страхотна  Heart Eyes Тумбичка ще станеш прекрасна а колко си и усмихнатка  Flutter
ТиРи, стискам ти палци да постигнеш целта си и ще те смислям  newsm10
Вещи  – „Забрави третите, които научават мъжете си да им готвят ...."  rotfImao  rotfImbo само дето не паднах под масата от смях.
Марчелка, толкова се радвам че най-после си отново сред нас.Постоянно питах за теб и ти пишех, но не се сетих на лична - мислех поглеждаш тук.Но сега всичко ще се оправи,вярвай го,просто бъди сред нас  Hug  Heart Eyes
Борис, много се радвам че си започнал режима. Simple Smile Бъди сигурен че после знанието от него ще ти остане за цял живот. Пиши редовно, питай ако нещо те смущава и всичко ще бъде наред.
Аз съм в МЦ, затова и изчаквам  след него да си направя равносметка на месеца в трета . Хубава нощ на всички.  Heart Eyes

# 476
Равносметка на месеца в трета ли? А знаеш ли, че имаш месечинка от началото на режима (поне според подписа ти)? Да ти е честита  newsm51 Гледам някакви 2-3 килца ти пречат  Wink махай ги и успех в задържането!

# 477
  • Ispania
Моми4ета Laughing,кьде отидоха кИУфтенцата Rolling Eyes Laughing???Да му се невиди минах вси4ките страници назад и не можах да ги намеря Crazy,да не са махнали снимката?А от както ги видях само за тях си мисля Embarassed.

# 478
  • София
Val , отиди в готварския, в темата "ти какво сготви, снимай и покажи",
въоръжи се с търпение за солидно слюноотделяне и търси, вчера ги мернах там кифтета, с рецепта.

# 479
  • до Бургас
Добро утро скъпи мои!!!

Днес станах много рано, даже за мен , скоро съвсем ще забравя да си лягам! Днес втори ПЗ ден и смятам да направя тиганички от пилешки дробчета, едно време много ги ядох но в съставките имаше и малко брашно, тоя път ще го пропусна. Ако се получат, ще пиша рецепта:)
Лек и усмихнат ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт