Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 377
  • 569
  •   1
Отговори
# 480
YuNI добро да ти е утрото  Hug
При мен още няма 9 вечерта и по това време избягвам да пиша,защото имам чуството че си говоря сама  Joy
Сега обаче си имам компания и то не каква да е ами бургазлийка Peace
Много си ранобудна.Мерси за кафенцето!
Аз току щто си направих кремчето,което е пуснала Тони в рецептите с нес кафе и го чакам с нетърпение да се изпече.

Честита Цветница или Връбница както май по-често се казва при нас в Бургас.Ех липсва ми много моя красив Бургас....

# 481
  • до Бургас
tqna Hug И аз винаги скучая по това време, т.к всички спят. През делнични дни мименсита става рано  и си правим компанийка на по кафенце, а през почивните, дремя сама и чакам някой да ми прави компания!! Hug

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 08:04 от YuNI

# 482
Как върви режима при теб?
Виждам тук страхотни снимки.
Леле Тумбичка колко е красива  4470 направо ми скри шапката!Браво!
Аз от една седмица съм в трета фаза и се чуствам супер.Днес кантарът показа още едно кило надолу.Доволна съм  Grinning
Хич не ми е трудно за сега,ама то тука и изкушения нямам много,защото по-рядко се събираме с приятели.
Лятото ако си дойда живот и здраве ще са последните дни от фазата.Дано устискам на безспирните купони Joy

Упс съжалявам,ама май на чат го ударих  Joy
Вещи извинявай   bouquet
Повече няма да правя така Blush Честна Бургаска  Joy

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 05:23 от tqna

# 483
  • до Бургас
tqna - Режима върви добре, малко по малко:))
Изчисти си личните моля Hug

# 484
Добро утро и честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

Yuni мерси за кефенцето и закуската  Hug

Tqna честито намаление

Gardenia такмо дочетох поста ти и чух неприятен шум идващ от моята печка, стана ми доста смешно след като почистих... ПП И на мен много ми допадат твоите постове  Hug

Аз се боря с последното си килограмче от първоначалната си цел ама и то ще си иде че съм намислила и новата цел горе долу.
Аз съм 152 см. висока (ако на това може да се каже висока) на 30 год и си мисля че 54 кг са си ми множко. Моля някой ако има мисли колко приблизително ще е добре да подържам да сподели. Знам че е индивидуално , но все пак ми се ще да чуя и Вашето мнение.

Весел е спокоен празничен ден  Hug  Hug  Hug

# 485
  • до Бургас
gelinda- Зависи от структура, аз съм 167 и съм 60кг , но съм с къси крака и изглеждам като шише от кока-кола:) затова искам да посваля за да не съм чак толкова... Joy

# 486
  • София
Добро утро  Hug
Юни Hugмерси за кафето и закуската Laughing
Тяна  Hug след "Честната бургаска" няма начин да ти се сърди Вещи, тя самата е бургазлийка  Laughing

От името на всички в темата да честитим имените дни на всички с имена и никове  на цветя, дървета и растения! Да са много здрави, весели и красиви като цветята и усмивката да не слиза от лицата им  newsm51

Тъй като поздравът е от всички, затова картинката е токова голяма  Laughing
Татянка  Hug Hug Hug
Ванесса йо  Hug чудех се къде се спотайваш и не пишеш, а ти не си могла да изчетеш  Laughing Радвам се, че кантара "отлепи" при теб  bouquet При мен също става нещо такова, с тази разлика, че сваля кило, после кача 2, свалям ги дъъъълго време и пак стигам до отправната точка и не мога да мръдна надолу  Mr. Green но аз си чакам и се надявам  bowuu дано не се радваш още дълго време на розАвките ми постове  Joy
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

Гелинда  Hug дай снимки, де! Как така да те посъветваме  newsm78 Зависи от структура и т. н. newsm78
Калина  Hug Heart Eyes
Чочосан  Hug  newsm59 Пожелавам ти от всичко, за което си мечтаеш, по много!  Heart Eyes Честито!  newsm51

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 08:03 от krikri

# 487
  • Стара Загора
Добро утро!!!
За мен е непосилно да ви изчета ,но все пак ви следя .Когато пиша много често не  ме забелязват( сигурно съм на изчезване Laughing) ,но пък днес имам повод.
Аз съм от именниците и за това да почерпя.

Кри много благодаря за цветята.
Yini    Hug remybussi

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 08:05 от kalina63

# 488
  • до Бургас
kalina63- newsm51
Присъединявам се към поздравления на Кри, всички да сте живи, здрави и винаги усмихнати!  bouquet
чочосан  bdbaloni

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 08:09 от YuNI

# 489
  • София :(
  Добро утро  Hug

YuNI, благодаря за кафенцето. Аз днес ще се въздържа да ви сервирам второ, че има много с поводи да черпят - ще преядем и препием.
   Много здраве, усмивки, любов, красота ви пожелавам, да са ви живи имената  Hug Hug Hug

И още малко цветя    - за чочосан, която има РД.  Мила, весел празник, всичко което си пожелаеш да се подреди както искаш  Hug Hug Hug

На всички - красив, усмихнат ден  HugДобро утро  Hug

# 490
Yuni  Hug  kri  Hug  Мисля че съм с нормална структура. Снимкииии newsm78 ще взема и аз да се снимам стига съм се спотайвала. Само снимки от преди как ще приложа незнам щото хич не се снимах едно време ама ще измисля нещо.

Чечосан Да си жива и здрава и много обичана   nbirthday

Калина63  Честит имен ден  smile3525

# 491
 Първо да честитя и аз именния ден на всички,които празнуват днес!    bouquet

"Тяна  Hug след "Честната бургаска" няма начин да ти се сърди Вещи, тя самата е бургазлийка  Laughing"

Знаех сии..Аз бургазлийки от Америка чак ги надушвам  newsm44
Вещи  love001

Кри казах ли ти че много ме кефиш.Аз харесвам точно твоя тип тела и за мен си перфектна (не те свалям Joy)

Ох,жива да е Тонито страхотно кремчето и бе  chef
Прегръщам ви всички и се сетете за мен днес като отидете на църква,ако не е много нахално,че имам нужда от това.
Весел празник и целувки от мен  love001 

# 492
  • до Бургас
gelinda- Дай една снимка , да видим как изглеждаш сега и да преценим дали имаш нужда да свалиш някое килце или така си добре Hug
tqna- Hug

# 493
Вещи и всички други момичета, които се включихте в моя диалог за овесените бисквити NAIRN`S много ви благодаря, защото така много помагате и на мен самата. Всъщност да, много сте прави, че бисквитите са подходящи за 3-тия етап и след това за "вечния доживотен етап" Laughing Те са здравословен и диетичен продукт и доколкото видях на тях е отбелязан Гликемичен индекс, което не съм виждала на друг продукт. След като се поразрових в Интернет какво точно е това разбрах, че е ориентир за храни, които ти дават енергия и те засищат за по-дълго време и така помагат за регулиране на теглото, даже много хора отслабвали според този индекс, като хапват храни с нисък или среден Гликемичен индекс. Иначе за първите 2 етапа триците са просто незаменими. Всъщност след като започнах да си похапвам трици от Дюканската диета и взеха, че дори ми се усладиха започнах доста да се интересувам и разбрах за невероятните качества на овеса по принцип и колко диетичен и здравословен продукт е това.

# 494
  • София
Добро утро!
YuNI, мерси за кафенцето.
Честито на всички празнуващи с цветни имена! Hug
И понеже и аз съм от тях:

Не съм имала време вчера да чета изобщо, само сега погледнах последните 2-3 страници.
Тумбичка Hug страхона си! Много голяма промяна, браво!
Чочосан  Hug Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, радост, любов и хубава работа!  bouquet Hug
Пожелавам ви лек, приятен, празничен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт