Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 379
  • 569
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, милички, сядам да си пийна кафенцето с вас  Simple Smile
Честит празник на всички и специално на именниците!
tumba_lumba, изумителна е промяната ти, а в лице си станала направо красива, браво!
Борис, вчера се смях с глас на кухненските ти перипетии ... я признай сега, дали пък не го направи, за да накараш жена си да се предаде и да почне да ти готви?  Laughing Впрочем тиганът изми ли се?
Искам да поздравя всички, които имат минусчета, видях доста добри постижения, извинявам се, че не изброявам поименно  Hug
Аз се тегля само в понеделник, но днес стъпих неофициално иииии ... май ще има утре с какво да се похваля. Но засега не казвам, да не разваля работата  Wink
Току-що си хапнах вкусна палачинка, абе защо ми се струва, че във всички палачинки в темата с рецептите все присъства кисело мляко и извара? Аз обаче тоя път реших да пробвам да я направя като нережимните палачинки, но с трици - и се получи, даже много хубава стана.
1 яйце, 8 с.лъж. прясно мляко (би трябвало да са 80 г., но не съм сигурна) и 3 лъжици трици дават точната комбинация. И палачинката може и да се подхвърля, и да се навие ... което с другите не успявам да направя. Иначе пълнежът нищо особено - скълцано пиле, кисела краставичка и извара.
Сега изчезвам по задачи, хубав празник на всички!   bouquet

# 496
Добро утро и честито на именничките( и именници , ако има )  Hug Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51
Не знам как да сложа снимки, но ви черпя с кафенце и дюкански ореховки, които снощи си направих, за да се самопочерпя са празника   food010 birthday Two Hearts
Днес е първо ден ПЗ  Peace Мисля да си направя пилешки гърди с чушки съм си взела -трябваше да е пиле по китайски, ама никъде не намерих лайт-соев сос - тъй че ще си остане пиле с чушки и подправки  Flutter То аз толкова обичам месо, за какво са ми тия зеленчуци сега  Laughing ама ще ги вметна няккаси  Mr. Green
Усмивки на всички и много хубав ден. Оставям ви че ще ходя на църква   bouquet  bouquet  bouquet

# 497
     Добро неделно утро , любими!
  Честита цветница на Всички и честити именници , живи и здрави да са !   bouquet Hug

Чочосанче , честит рожден ден , жива здрава , с много реализирани мечти и усмихнати дни !  newsm59

Хубав ден на всички и мерси за хубавото кафенце на YuNI  Hug

# 498
  bouquetДобро утро милички
Днес съм - 200г Бавно, но славно свалям. Доволна съм.  bouquet  bouquet
Yuni мерси за кефенцето и закуската  Hug Hug Hug Hug
 Честит празник на нашите красиви дами носещи имена на цветя.Честито на Hug Hugkalina63 Hug HugSnow4eva Hug Hug Hugи всички други сладурки Много щастие и здраве ви желая Hug HugЦвеTи Hug

Чочосан
  Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве , любов и хубава работа!
 mirka75 --много  Hug Hug Hug от мен
Gardenia-- Hug Hug HugТолкова ти е сладичко детенцетор направо малка кукла лДа ти е жива и здравал
музичка---Знаех, че ще се справиш Hug Hug Hug Hug
mimensita-- Hug Hug Hug Hug 

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:05 от mihi69

# 499
Чочосан, честит рожден ден!

Честит празник на всички именници днес!
  Да почерпя и аз /сладкишът е на Лео/

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 09:28 от ЦвеTи

# 500
Честит празник на всички с имена на цветя! Да ви е живо и здраво името! Да ви носи радости и сбъднати мечти!
Чочосанnewsm59 Здраве и късмет за годините напред и още много рождени дни с приятели добри ти пожелавам  Hug
Кали08 - как си мила  Hug мислиш ли за варианта една хубава,голяма среща във Варна  Peace
На всички днес - много усмивки и прекрасно пролетно настроение в днешния ден  Hug  Heart Eyes
ПП: Я пак ми изчезна линийката... що така  newsm78 аз отивам да направя едно кайве и после ще си диря изгубената линийка... ако някой я види ,да  ми каже  Mr. Green
ПП2:аз докат сЪ оплача и тя се върнала  hahaha

# 501
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте!
Честит празник на всички именици и на рождениците ни днес! Пожелавам всичко най-добро и прекрасно!  Hug Hug Hug
При мен няма промяна. Режимна съм си и чакам резултат. Simple Smile
Лек и весел празничен ден на всички!  Heart Eyes

# 502
  • ГО
Добро утро на всички Hug
Честит имен ден на всички с имена на цветя  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Чочосан, бъди жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet
Днес ни е първи ден на ПЗ и много се радвам.
Искам да питам, ако направя пълнени пиперки с яйце и извара на фурна, режимно ли е?
Пиперките са зел. а изварата п. нали?
Може ли това за обяд, а за вечеря някакво месо със салата?
Пак питам, да не сбъркам, има ли ограничение на количеството зеленчуци за деня?
Моля ви, кажете докато не съм почнала с готвенето, че да не ме е яд после.

# 503
  • до Бургас
Добро утро на всички Hug
Честит имен ден на всички с имена на цветя  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Чочосан, бъди жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet
Днес ни е първи ден на ПЗ и много се радвам.
Искам да питам, ако направя пълнени пиперки с яйце и извара на фурна, режимно ли е?
Пиперките са зел. а изварата п. нали?
Може ли това за обяд, а за вечеря някакво месо със салата?
Моля ви, кажете докато не съм почнала с готвенето, че да не ме е яд после.
Добро утро   Hug
Пиперки с извара и яйца са режимни. спокойно си ги прави. Салатка с месо също, а зеленчуци не трябва да превишават дозата на месото.

# 504
kama4e--Може готви смело пиперки с извара е режимно  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef
Tumba_lumba страхотна си. Толкова си променена и подмладена,  пожелавам ти да постигнеш желаното тегло,радвам се, че ще се борим заедно. Hug Hug

Trudi, lamarinka, kalina63, ros4o, mimensita, Volna peperudka, miss Marple, Пиратка, YuNI, kama4e, Комета, *Дорис*, krikri, DanyGod, ЦвеTи (+ 4 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема. Hug Hug Hug Hug Hug
krikri-Здравей   мила  Hug

lamarinka     
Цитат
  Много ме е срам да се появя пред вас тази сутрин  Embarassed Вече две вечери поред прегрешавам с нережимни храни и алкохол                       
Много лошо трябва да се върнеш към режима. Казваш, че два дни прегрешаваш .Така се почва два после,три седмици минават ти си мислиш, че още малко и пак се връщаш, после 3 месеца и много кг. отгоре .Позната история, после сълзи, упреци и връщане на поправка и ето те като мен сваляш бавно и си много режимна. Само  аз мразя алкохола и не пия . smile3516 smile3538  341uu  341uu bambam bambam bambam fight fight

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:12 от mihi69

# 505
  • Пловдив
Честит празник на именниците и от мен! Да сте много здрави, усмихнати и щастливи ви пожелавам! smile3525
Много ме е срам да се появя пред вас тази сутрин  Embarassed Вече две вечери поред прегрешавам с нережимни храни и алкохол  ooooh! Banghead Не знам какво ми стана и откъде изби тая лакомия  Animal Pig свински изпълнения. В резултат вече съм 1 кг нагоре, стомахът ми е ужасно подут и чак ме боли  Sick Ама нека ми, да ми дойде акъла - г*з глава затрива  badscale Аз и досега не свалях като хората, сега явно съвсем ще зацикля  ooooh! Въпреки това не мисля да се отказвам, по-скоро ще си взема поука и ще си нося последствията  bash Продължавам по плана и няма да мрънкам защо задържам  Wink
НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН, ТЪПО Е!

# 506
  • Sofia, BG
Добро утроооо

Честит празник на всички с най-нежните и прекрасни имена!
http://www.webdesign-elements.com/flowers-1-photos.png

чочосан Честит Рожден Ден!!!

Шуши
нещо ново около теб?  Flutter

И да ви питам: Повишава ли ви се апетита около МЦ и ову или само си въобразявам? Thinking В тия дни не мога да се спра да ям...

# 507
Добро утро, мили и прекрасни момичета!
Честита Цветница, на всички с цветни имена пожелавам здраве, щастие, усмивки и много, много любов! Честит празник и на всички, които празнуват днешния красив и най цветен християнски празник! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати newsm51!

Сноу Hug, Цвети Hug, Калина Hug-Честит имен ден момичета! Весел и щастлив празник smile3525!
Чочосан Hug-Честит Рожден Ден, мила! Бъди здрава, усмихната и много обичана smile3525!

Вал Hug, кюфтенцата са на стра. 24 от темата, но аз ще ги напиша и в закованата тема с рецептите за да е на по лесно място. ПП Готово, рецептата вече е в закованата тема!

И сега да благодаря на най прекрасните, мили и чудесни момичета - Мименситка Heart Eyes,Смехорана Heart Eyes, Тири Heart Eyes, Шушинка Heart Eyes, Taniaa Heart Eyes, Elence Heart Eyes, YuNi Heart Eyes, gelinda Heart Eyes, krikri Heart Eyes, Мимиии Heart Eyes, tatianka Heart Eyes, Цвети Heart Eyes, Даре Heart Eyes, Vanca72 Heart Eyes, Викито Heart Eyes, Ванеска Heart Eyes, Miles Heart Eyes, Гарденийка Heart Eyes, Мирка Heart Eyes, Музичка Heart Eyes, tqna Heart Eyes, Сноу Heart Eyes, Мис Марпъл Heart Eyes, Михи Heart Eyes , Нелсън Heart Eyes-Благодаря ви момичета от цялото си сърце, вашите думи ме направиха изключително щастлива и радостта ми от постигнатото пълна, стоплихте ми душата. Вашата подкрепа е неоценима и съм много щастлива, че съм част от темата и си общувам с вас. Пожелавам ви много щастие и много успех! Весел и щастлив празник мили момичета и момчета на всички вас Hug Hug Hug от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

ПП Някой ме попита дали правя упражнения-още не, килограмите ми бяха доста, а и още са, така, че ще поизчакам с упражненията, засега гледам да вървя повечко пеша и така да се раздвижвам, а по нататък ще захвана и упражненията, като започна с нещо по бавничко и леко и постепенно да увеличавам натоварването.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 11:02 от Tumba_lumba

# 508
И да ви питам: Повишава ли ви се апетита около МЦ и ову или само си въобразявам? Thinking В тия дни не мога да се спра да ям...
Ами, Ванеска, определно има нещо такова...Аз снощи затова ядох към 22ч. мляко с подсладител и хоп сутринта имах изненада Joy Joy...
Честито на всички с имена на цветя   bouquet  bouquet  bouquet!

# 509
  • София
Решихме да редуваме 5/5 дни, ама като си направих една сметка, излиза че на Великден ще сме на П дни и хич не ни се понрави.
Направете от утре 5 ПЗ, после 2П, 2ПЗ и пак си започнете 5/5. Peace
Няма ограничение на количеството зеленчуци, освен на морковите и цвеклото, които според Дюкан трябва да се консумират по-умерено (тоест да не обядваш с една салата от настъргани моркови или цвекло). Не е хубаво освен това да ядеш само зеленчуци на едно ядене, месото (рибата или изварата) трябва да надделяват.
Хубави са ви резултатите, браво!   bouquet
Михи  Hug само така, режимно,  и както казвахме преди време - бавно, но славно към целта  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт