Египет - трета тема

• 51 597
  • 705
  •   1
Отговори
# 255
  • София, България
От написаното разбирам, че са отменили летните чартъри до Египет .. а защо тогава седят цените в Алфатур  Crossing Arms
много гадно така  Close

# 256
Ще има ли чартери от началото на септември и мен това ме интересува  Thinking Наистина в сайта на алфатур седят летни оферти, май не са актуални  Naughty ?!

# 257
  • София, България
Ето например, тамън се организирахме, за скромна почивка в Египет най-вече с цел да покажа чудесата му на едни приятели, и се оказва че офертите които си стоят не са актуални , добре че си сверявам редовно часовника тук  Confused

# 258
Ще има ли чартери от началото на септември и мен това ме интересува  Thinking Наистина в сайта на алфатур седят летни оферти, май не са актуални  Naughty ?!

понеже и ние смятаме към края на септември, началото на октомври да ходим, питах в местната агенция представител на алфатур и ми отговориха, че след средата на юли ще имат цените за септември, съответно тогава могат да правят резервации.

# 259
Ами тя средата на юли (15 юли) мина!  Simple Smile

# 260
  • София
Ами тя средата на юли (15 юли) мина!  Simple Smile

Не забелязвам никакви промени в сайта на Алатур Rolling Eyes

# 261
  • Beyond the Frontiers
Не знам, какви цени чакате, но сайтът на алфатур показва цените и програмите на ТЕЗТУР. Те са техен най-голям дистрибутор. Така че първоизточника на информация е сайтът на Тезтур, където си има цени и програми за Хургада. Иначе тепърва ще изкарват зимните програми, които Алма тур например започнаха да пускат Peace

# 262
  • София, България
Как какви цени чакаме  Laughing
чакаме промоции ...

имайки предвид как се променят почти всеки ден цените за Турция, имам голямо основание да смятам, че когато пуснат чартърите обявените цени ще са всичко друго, но не и актуални .

# 263
  • Beyond the Frontiers
Ами аз съм писала Алма тур дава -5% отстъпка, а пък цените на Тез тур са Специални оферти. Промяна ще има евентуално 2 седмици преди първата дата на полета - last minute Peace

# 264
Аз пък съм в чуденка  newsm78 дали да правя резервация за Шарм през немски оператор или да чакам чартърите от БГ. Където и да звъня в БГ фирми ми отоговарят, че нямали да имат тази година Шарм, а някои чак октомври месец евентуално. Проблема е, че не ми се чака до октомври, а пък в Хургада не ми се ходи пак.

# 265
Ами ако не ти се чакат бг-ските оферти, резервирай през немски оператор - те поне имат полети постоянно. Ако ти се чака - чакай. На какво се дължи чуденето ти?  newsm78 Като цени сигурно ще ти излезе сходно...само, дето ще трябва да отидете до Германия...

# 266
Преди 3 дни се върнах от Тунис и на вси4ки дето се 4удят Египет или Тунис казвам ЕГИПЕТ нещо в Тунис не ми хареса разбира се това е мое мнение  Peace

# 267
Asefa, дай повече подробности, обоснови се?!  Simple Smile Разкажи, къде, какво видя, снимки покажи... Ако искаш в темата, която пусна за сравнение между Тунис и Египет, може би е по- подходящо. Интересно ми е мнението ти. Иначе, аз това ти го казах, преди да заминете  Simple Smile

# 268
Да вдигна хубавата тема с този линк със страхотни клипове от Египет, размечтах се  Crazy

http://egypttourinfo.com/egypt-videos.html

За тези които се интересуват, започват чартерите от 29 август  Peace

# 269

Общи условия

Активация на акаунт