Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разчитат лентичките при бременност?
Как се определя терминът на бременността и как се различават методите за определяне на термина на бременността?
Каква е логиката на бременността, когато бебето отговаря на по-голяма седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разчитат лентичките при бременност?
-
Как се определя терминът на бременността и как се различават методите за определяне на термина на бременността?
-
Каква е логиката на бременността, когато бебето отговаря на по-голяма седмица?
-
Какви са характеристиките на количката Pliko P3 Modular System On Track light blue, която се продава?
-
Къде се намира магазинът Visvitalis и какви са цените там?

. Да не мислите, че знае от някой доктор, просто така беше решил, та имахме голям спор, направо ме изкара извън нерви. Така че не смятам да спазвам, но и не искам да ми се завират, щипят или изобщо пипат бебето в началото, да поглеждат и марш по- надалече.

Мисля да пера предимно на пералня, макар, че напоследък се е появил някакъв странен мирис на мухъл и я "прах" и пералнята с Доместос , да видим дали ще се махне, ако трябва и на ръка, А ВИЕ ЩЕ ГЛАДИТЕ ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ВЪТРЕ И ОТ ВЪН ДРЕХИТЕ И ДО КАКВО ВРЕМЕ? Таткото каза, че във всичко ще се включи , даже и в кърменето като ще играе ролята на тапа за другото кранче - вместо колектор щял да бъде
А за 40 ден - едва ли, ще щадя бебка от целувки и щипвания, но чак да не я виждат няма никай да устиска.