Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разчитат лентичките при бременност?
Как се определя терминът на бременността и как се различават методите за определяне на термина на бременността?
Каква е логиката на бременността, когато бебето отговаря на по-голяма седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разчитат лентичките при бременност?
-
Как се определя терминът на бременността и как се различават методите за определяне на термина на бременността?
-
Каква е логиката на бременността, когато бебето отговаря на по-голяма седмица?
-
Какви са характеристиките на количката Pliko P3 Modular System On Track light blue, която се продава?
-
Къде се намира магазинът Visvitalis и какви са цените там?

- първа бременност 

а за Грация аз писах че е в Дубай кои е чел
Може би само за да се заяде с мен,горкият и на него не му е лесно с тия цигари /заради мен и бебчо го прави/,оценявам го,но нервите ми идват малко в повечко..Опитвам се да не обръщам внимание,когато го усетя,че е нервничък. Абе,това да са ни проблемите... Всеки си иска неговото лично време понякога..
Всички четем на всички постовете /поне при мен е така/,няма повод за изолиране,и на мен ми се е случвало да задам въпрос и никой да не ми отговори,споко 

Тази седмица мисля да взема шишенца, е така за кеф
Дано бързо му премине тази абстиненция на твоя
не знам какво е това чудо, взе да ми писва вече много жестоко, ама нямам голям избор
не знам какво да кажа
Но не ми се обсъжда повече този въпрос,в тази тема само позитивизъм ако може
и няма смисъл сега да купувам,да се чудя къде да ги напъхам,за да не се цапат.