Епилепсия-тема7

• 49 967
  • 644
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
Сара, всички преди мен са написали и описали точно как се чувстваме.
Аз ще ти кажа само едно Благодаря   bouquet!!!

# 226
отдавна не съм писала, но чета непрекъснато...
но постта на Сара ме разплака...
сама съм, гледам ВИП Брадър и си мисля за моето почти съвършенно дете..... и по време на рекламите прочетох превода на Сара.... Cry
аз за щастие "бях цели 3г в Италия".... седмица след 3тия РД на Деби, опознах и Холандия....
но благодарение на Бог, моята Холандия не е грозна.... а е малко по-некрасива от Италия. Praynig
 Hug

# 227
Танита успех при Божинова като се прибереш пиши да ни кажеш кво е станало тук в форума или на скайпа.

# 228
Днес са направили на Крис на никики ЕЕГ с упойка и й предстоеше разговор с анестизиолог ,за да могат утре сутрин да минат и ЯМР!

# 229
  • София
Днес са направили на Крис на никики ЕЕГ с упойка и й предстоеше разговор с анестизиолог ,за да могат утре сутрин да минат и ЯМР!

Стискам палци новините да са добри. Praynig

# 230

Стискам палци новините да са добри. Praynig

И аз и вярвам в това´

# 231
Стискам палци и аз дано изследванията са наред и да се успокоиш Никики Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 23:17 от emа-диди

# 232
Сара,страхотно,благодаря ти много за това че ни помогна да видим нещата по друг начин. Hug  bouquet
Никики стискам палци. Hug Hug

# 233
  • гр.Гоце Делчев
Ники аз също стискам палци.Момичета днес като ходих да взимам рецептата на дъщеря ми за трилептала личната лекарка ми каза ,че вероятно другия  месец ще трябва да ходя до София за нов протокол защото щяло да има някакви новости и ще сменят протоколите ,но и те не знаят още какви .Някоя от вас наясно ли е за какво става въпрос.Ема-диди ти като говореше скоро с Литвиненко той спомена ли ти нещо за това.

# 234
ОООх и аз да се изкажа!Моята"Холандия"през уикенда така ни изненада....така ни раздруса отново....че направо не ми се говори.От петък сме с вирус и темп.Макар и много ниска температура.Но от вируса ли от що ли епи-то много ни се влоши.Не стига това ами и в неделя при гърч падна и си сцепи брадата.Та сме и шити вече.А днес правихме и пълна кръвна къртина и чернодоробни и кво ли не по съвет на д-р Христова.Е изледванията са наред ама сме забравили елекролитите та в сряда пак ще се бодем.А в петък живат и здраве в"Токуда".И дано и в "Холандия"изгрее слънце!Че стига вече бури!!!

# 235
Пепи нищо не ми е казал хем му споменах че към 9 юни ще ходим за протоколи че тоя месец ни изтичат и за еег,ако искаш ще го питам подробно и ще ти кажа ако не ви е късно.

# 236
Диневата Hug,дано всичко вече е останало само отминал кошмар!Бързо оздравяване/че другото стига!/!
Явно тук повечето сме посетили Холандия,ни пожелавам тя да е една чиста,красива,слънчева и колкото може по-привлекателна страна! Hug

# 237
Момичета една виртуална почерпка от нас с Дидко който става на три годинки
 пожелавам си това лято да ме изненада приятно с самостоятелна походка,на косъм е да се пусне.

за вас мили мами

# 238
  • Варна
Честит Рожден Ден на Дидко
Да е жив и здрав, много щастлив и палав и всичко най-най-хубаво на него да се стовари.
newsm44 newsm44 newsm44 newsm59 nbirthday  party023  bigdance2 baloni happy bd hbday bdbaloni ::balon       

Ема най много пожелавам на Дидко да проходи до лятото, че да има зад кой да бягаш по плажа

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 00:13 от siqna.muk

# 239
Мерси мила моя Сиянка да ти се връща тройно!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт