Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 794
  • 367
  •   1
Отговори
# 345
Лабрекс,поздравления за рецептичката за чесновите хлебчета.два пъти ги правих-невероятни са   bouquet

kasier, благодаря ти!  bouquet Радвам се, че ги харесваш.

Аз правя кашата от коприва така:

Копривата измивам и я попарвам за 3-5 мин. във вряща подсолена вода. Изцеждам и наситнявам. В олио или масло запържвам лука, слагам брашно, копривата и заливам с водата в която е вряла. Бъркам 5-6 мин, до получаване на умерено гъста каша и изливам разбърканите яйца. Слагам и натрошените орехи, ври още 5 мин и е готова.
Подправям с чер пипер, слагала съм и червен, когато запържвам брашното, чубрица може, скълцан чесън - на вкус.

А също така ти препоръчвам и кашата от коприва на Tanita, вкусна е.

# 346
  • Bulgaria-Italia
Лабрекс,мерси за рецептичките!Като сготвя ще докладвам   chef

# 347
Лабрекс,мерси за рецептичките!Като сготвя ще докладвам   chef

kasier,  да ти е сладко! Hug

# 348
Днешния десерт -мързелива карамелена торта. Simple Smile

# 349

Спомних си за превъзходния канелен сладкиш на Tanita и го направих набързо. Поради липса на кафява захар в близките магазинчета, сложих бяла. Но толкова го обичам това сладкишче, че просто ми е все едно с каква захар ще го правя, само да го вкуся. Хрупкава захарно-канелена коричка, мека и пореста част след нея, аромат на ванилия и канела Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.........Много е вкусно, но на телефонната ми снимка не е това, което е. Вижте го танитината снимка. Grinning
Tanita,   bouquet  bouquet  bouquet!

Pety, мързеливата ти карамелена торта изглежда мммммм Heart Eyes страхотно!   bouquet

# 350
Портокалово-шоколадово руло на Надето  bouquet

# 351
Пети,тортата ти изглежда страшно вкусна!
Може ли рецептата? Praynig
Благодаря предварително.

Поздрави за всички! Hug

# 352
Боже, прекалявате значи с тия сладкиши Cry. Добре си бях като не влизах две-три семдици тук Confused.

Лабрекс, този сладкиш като го видях, веднага пресметнах наум дали имам необходимите продукти и се изстрелях в кухнята. Забърках го за секунди и сега се пече. Аз пък имах само кафява захар, да видим какво ще стане.

Следва портокаловото руло Blush.

# 353
Боже, прекалявате значи с тия сладкиши Cry. Добре си бях като не влизах две-три семдици тук Confused.

Лабрекс, този сладкиш като го видях, веднага пресметнах наум дали имам необходимите продукти и се изстрелях в кухнята. Забърках го за секунди и сега се пече. Аз пък имах само кафява захар, да видим какво ще стане.

Следва портокаловото руло Blush.

Marieta, няма да съжаляваш, голяма вкусотия е! И рулото изглежда добре, и тортичката на Пети. Ама за нея няма откъде да взема вафлени кори, та ще ми се размине. Ако пък нещо му намериш махна на сладкиша, свиркай да идвам да си го прибера - няма зян да ходи я! Joy Само като гледам и самолетен билет ще ми трябва......

# 354
Вечерята ни от снощи:

--вратни паприковани пържоли, салата зеле и сушени домати и зеленчуци

--пържени картофи с млечно-чеснов сос

# 355
Днес месих питка,втасала и  изпечена .
Правих и домашен сладкиш,ето парче от него .

# 356
Пети,тортата ти изглежда страшно вкусна!
Може ли рецептата? Praynig
Благодаря предварително.

Поздрави за всички! Hug

Рецепта  Joy
Готови вафлени кори и една кутийка Dulce de leche http://ecx.images-amazon.com/images/I/51M2X0KjkiL._SL500_AA280_P … 0_AA280_SH20_.jpg

# 357
Уби ме с това дулсе де лече! Laughing
Тук не се продава готово,а не съм сигурна дали ще успея да си направя.
Цц,тортата ти изглежда страхотно....

Благодаря ти,все пак!  bouquet

# 358
Здравейте

този канелен сладкиш скоро го приготях много е вкусен и много бързо се приготвя благодаря на Танита

Лабрекс благодаря за идейте за солени еклери  , направих плънка от цедено мляко ,кисели краставички и орехи, руска салата  и пасирах скариди с цедено мляко и майонеза но стана рядко и сложих орехи и галета та тези най много се харесаха за мое учудване

рулца по чешки

телешко

и тортата която направих за моята половинка днес е рожденник

# 359
Момичета здравейте Hug.Мислех ,че повечето са поели нанякъде и никой не готви, но съвсем не било така.
Прекрасни неща видях Peace.
Аз чак сега се доредих до компютър и сядам веднага да се отчета в любимата си тема Heart Eyes.
Предупреждавам, че нещата които виждате са от три дни hahaha - да не вземета да си помислите, че само в кухнята съм стояла.
Много вкусен Пай с пилешко и чушки.

Пъстра салатка със зеленчуци и яйца

Вчера цял ден скара - много ми се беше прияло.

- това централно, не е пържола а несполучлив малко опит за Пърленките на Венс Embarassed
Правих и Гвинионите на Мента.Хубави са, но за себе си устранових, че харесвам само извара на студени кремове.Мине ли през топлинна обработка нещо не ми се нрави Rolling Eyes.Гостите ми ги харесаха Peaceкоето ме радва Heart Eyes

И един пълнозърнест хляб с царевично брашно, трици и ядки - нещо не се получи за 6,но Whistling

Благодаря, че ме изтърпяхте Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 19:15 от Бъни

Общи условия

Активация на акаунт