Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 169 609
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Аз забравих да похваля това Акне БП 5. Това нещо еее трпач на пъпки казвам ви Mr. Green

Това крем ли е?Изсушава ли кожата???
Като се върнах от Гърция ме нападнаха едни пъпки  ooooh!- ситни,ама с връхчета......направо ми се вие свят....такова нещо не ми се беше случвало от декември.....
Не знам вече с какво да ги моря.....нямам акне и не искам да използвам подобни препарати,а и кожата ми е по-суха....Сега си намазах цялото лице с масло от чаено дърво  Embarassed
Май нищо не помага......И сока от алое мацах  Laughing И маска със сяра мазах......Приличам на див пубер!
Направо съм се овапцала яко!

# 76
Здравейте и от мен.Аз съм с ужасно акне придобито от бременноста. Бях на дерматолог-козметик.Мажа се с няколко неща.Едно от които е това http://www.euromed.hit.bg/TeenDermK.htm като преди него се измивам с ето това http://www.valmedica.ro/img/prod/is-teengel-big.jpg Сутрин и вечер.
поуспокоиха се малко пъпките,но има да се лекувам още дълго време. Лицето ми е ужасно направо.
Също така се мажа с Имекс и Акне BP5 -> http://upload.buduaar.ee/ForumImages/IMG_3770.jpg (цената на картинката не е актуална!!!)

# 77
The_light_2008 Милата и аз съм на това ниво точно след раждането! Ти секцио ли си раждала? Питам, защото аз родих така и по кръвен съм се сдобила с една стафилококова инфекция, която лекувах 3 месеца с антибиотик и се оправих ама перфектно. След това друга инфекция хванах и сега пак съм с пъпки Mr. Green Та идеята ми е да си направиш изследване да не е инфекция, но това само секцио, ако си раждала.

Каталина
изсушава много, даже адски много и още с първото намазване. На мен цялата ми кожа се бели, което дори след билков пилинг не съм го виждала.  Hug

# 78
мда........тези средства против акне само ми дразнят кожата.....
Май днес ще си направя маската с аспирин,че отдавна не съм.....а нали е добра точно против пъпки.В момента ги моря с един крем с разни масла ,които горят.....и щипе.....(той е против херпес Laughing)

# 79
Мили момичета ,искам и аз да споделя опита си с борбата против петната над горната устна,появили се в следствие на бременност и излагане на слънце.Какво ли не пробвам от 2 години насам и нищо. #Cussing outДа ви кажа купувах всичко за което чуех, и избелващият крем на Биотрейд ,и избелващети на Ахромин,всякакви избелващи маски.Ох ,вече не помня всичките продукти Rolling EyesДекември месец си взех по препоръка на аптекарка серумът на Иклен.Каза ми тя самата ,че това нещо било "чудо".До края на началото на февруари го нанасях най-старателно всяка сутрин и вечер.Наистина петната ми малко избледняха,но не изчезнаха!Още при появяването на първие слънчеви лъчи започнах да се мажа с Биодерма 50+. И сега оле -мале петната ми се завърнаха с нова сила. SadВече не знам какво да пробвам върху кожата си .Вече съм безпомощна,а лятото тепърва предстои.

# 80
Здравейте!

За мое съжаление и аз се сдобих с "маска на бременността" миналата година, защото реших да се попека на слънце  ooooh! След безрезултатни опити да се отърва от петната (кремове, маски  т.н. ), отидох на козметик и си направих Spot Peel на Dermaceutic  и ефекта е поразителен. Още след самия пилнг петната избледняха значително, а в момента се мажа със Spot Cream на същата фирма и се надявам искрено да изчезнат напълно, мажа се 3-ти ден и след 27 дена ще споделя окончателня резултат.
Минусите :

-след пилинга ходех няколко дена като клоун (червени нос, скули и мустаци)
-от сега нататък трябва да забравя за солариуми и припичане на слънце (излагането на слънце става само след мазане с ултра висок фактор и мазането му през 2 часа  )

Дано съм била полезна с инфото.  Peace

# 81
Здравейте и от мен!Нямам време да чета темата,може някой да е писал за това,но ще попитам-някой знае ли как се премахват слънчеви петна/петна от слънчево изгаряне/ или остават завинаги?"Попитах" чичо Гугъл ,но той ми отговори,че само в естетичната хирургия могат да ми помогнат-не намерих нищо друго.Ако някой знае или се е справил с този проблем по друг начин,ще съм много благодарна,ако сподели!Благодаря предварително!

# 82
diva1div опитах се да ти отговоря ,но ти е препълнена кутията!

Dai4eto не е от секциото.Значи аз като родих още повече се изпъпчих,но още през бременноста започнаха да излизат гадините. За сега лекарката не иска да стигаме до лечение с антибиотици(нали е вредно)тъй като има някакво подобрение.
Но тя ми каза,че докато изченат пъпките нацяло и петната от тях ще мине половин година най-малко.   Sad

# 83
The_light_2008 Ми явно е от хормоните значи. И пак половин година нищо не е. Аз вече 1 година ще направя от както се боря с тях. Моя мъж каза, че с всички препарати, които използвам ги отглеждам по-скоро, а не ги премахвам Mr. Green

# 84
The_light_2008 Ми явно е от хормоните значи. И пак половин година нищо не е. Аз вече 1 година ще направя от както се боря с тях. Моя мъж каза, че с всички препарати, които използвам ги отглеждам по-скоро, а не ги премахвам Mr. Green

Добре де ти казваш ,че имаш инфекция? От какво ти е? И какво точно ти иследват?
Мойто си е хормонално да .Ами надявам се за половин година да се оправя,но не ми дават гаранция.
 А ти не се мажи с каквото ти падне-консултирай се с дерматолог и козметик.На тях това им е работата !Гинеколога какво разбира от дерма???
Надявам се висчко да се оправи и с теб и с мен и скоро да остане само един лош спомен!
Успех!

# 85

...
Моята инфекция се оправи след антибиотика, другата май и тя се оправи след другия антибиотик. И сега просто си излизат пъпки Mr. Green Аз мисля, че противозачатъчните се използват за хормонални проблеми. Аз не съм си правила  изследване дали са хормони. Все нямам кога.

# 86
Здравейте и от мен.
Може ли някой да сподели опит от доматения крем на Евтерпа, който се препоръчва за избелване на пигментни петна?
Както и наскоро, в аптеката попаднах на нова козметична серия на Регал с козе мляко, която също се препоръчва за избелване на кожата.
Надявам се, че някой може да обмени опит от употребата им. Grinning

# 87
Аз не съм ги ползвала тези. Не съм ги и виждала никъде.  newsm78

# 88
Можете ли да ми кажете къде в Бургас мога да открия кремчето КЛАРИНА?

# 89
Аз забравих да похваля това Акне БП 5. Това нещо еее трпач на пъпки казвам ви Mr. Green

И аз май него ще взема, понеже не мога да намеря гела Benzperox. Четох, че Benzoyl peroxide е смятан за най-ефикасно повърхностно дезинфектиращо средство.

Взех си тестер на кремчето Lierac Anti-tache. Не знам дали ще изсветли петънцата ми, но кожата ми сияе с него. Със сигурност ще го купя.

Общи условия

Активация на акаунт