Ако ми остане постът "гол" и недооправен, то е защото Калин се събуди и сега опитвам да видя колко ще се забавлява сам, преди да се усети, че е наакан (наака се докато ядеше и заспа и нямаше как да го преобуя)

The_light_2008, ние сме на Памперс 3 (4-9 кг.) и вече изхабихме 1 Джъмбо пак и почнахме втория. То се вижда, когато старият памперс е малък, едва се залепя и се е случвало да пропусне... Минали сме на този номер на 15.04.2009, т.е. три дни преди да стане на 2 месеца. Бил е някъде около 5 кг. и малко. На мен ми обясниха, че щом бебето е 1 кг. под крайното тегло, посочено на опаковката, минаваш на горния номер - точно така стана при нас.
Elg, с Калин почваме вечерните занимания към 20.15 ч.: гимнастика, масаж, баня, мазане, обличане, капки, сукане и до 21.30 - 22 ч. сме готови и той спи точно до 2 ч. през нощта

Ползваме Памперс (обикновени, не опранжевите) от началото. Сменяхме преди хранене, в началото най-вече, за да се събуди Калин, че беше поспалив. От няколко седмици сменяме и след хранене често.... За протокола, не знам как изглежда подсечено и дано не разбера... Имали сме няколко пропуснати, но допускам, че може и да не сме ги залепили много добре, че Калин се бунтува понякога. Според докладите на агенттите в ХИТ са по 29 лв. Джъмбо пак, в Билла са по 31 лв. (понякога са с промоция 29 лв.), в Кауфланд бяха по 29 лв., но май сега не е така, в Метро са по 29 лв., ама трябва да вземеш 2 пакета. Имат и нова опаковка Джайънт пак с повече бройки, но досега не сме засичали от 3-ката....