Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 309
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Цитат на: belinda link=topic=394286.msg11144190#msg11144190
А зрънчото си е направо полезен, нали е царевичен, безглутенов демек Flutter Какво знае ти за здравите български стомаси...

Ми как да знам - дори и отровни вафли моето бебе на 10м не е опитало Rolling Eyes

Идеята бее друга, айде 4е много задълбахме ooooh!

Дуцка,  Hug Hug

Не 4ета вси4ко някой да не се обиди, 4е съм в Сейф моуд и пусках 1233456789 скана ама този вирус е упорит Twisted Evil

# 286
  • София
Майра, днеска/ и май не само днеска, а въобще напоследък, не знам защо newsm78/ нещо не можем да се разберем с тебе. Казваме едно и също някак си, а излиза различно Laughing Аз се шегувах Hug На това Дони му казва "недостатъците на опосреденото общуване", виж как научо звучи Flutter Като диагноза Laughing

Купих на бабазанеца сьомга. Утре ще го зарибявам.

# 287
За последното разбрах, 4е е майтап..то и моето с отровните вафли е майтап Wink
Просто твоите постинги ги разбрах ядене навън = ядене на боклуци та затова тръгнах да давам примери ...

# 288
  • Добрич
Момичета, имам един въпрос. Някой беше писал, че ползва гащички на Памперс. Това Let's go ли са и какво претставляват? Купих 5 чифта на Либеро и съм доволна, но искам да пробвам и тези на Памперс.

# 289
Белинда, сьомгата на Гербер ли? Кърти мивки. Досега всички деца съм чувала, че я харесват и Симона много я обича.

# 290
Да пусна една тема?
Белинда, на опосредстваното общуване, душко...  hahaha

# 291
Като казахте сьомга, дайте идея за готини пюрета с риба, че мисля да я въведа но не знам с какво Confused

# 292

Общи условия

Активация на акаунт