АПРИЛки стягайте се от сега,за другата ни среща през есента!!!

• 15 877
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте !!

Ние продължаваме с болестите - моя син от 2 дни е на диета ( заради разтройство ) и с висока Т ( над 39 градуса ).Не знам откога не съм спала ,кошмар. Айде стига съм се оплаквала.

Сис , нямам абсолютно никакво време за нищо. С него въобще не мога да седна на компа. А когато спи ( за цял ден 1,5 часа) гледам да сготвя , изчистя , гладя и т.н. Тъй , че време за форума нямам въобще.

Алекс , дано бързо да се възстанови Калоянчо  Hug Hug

Aquariel , аз купих на Коско едни нови памперси на Памперс специално за лятото .Има ги само 5 ( над 11кг ).Още не съм ги отворила , но като ги пробвам ще ти кажа дали съм доволна.

# 256

Тодоранче,режещия ръб на зъбките (резците)при пробива е вълнообразен-както на временните,така и на постоянните.Мисля,че май това имаш впредвид,нали?Ако е така всичко си е наред Peace

Знаех си, че не го обясних добре - дъгичката е навътре извита, а не надолу към долните зъбки. РАзбираш ли?  newsm78 Бих я снимала, ако можех, но тя не стои никак на едно място, камо ли да ми се озъби за снимка.

# 257
Здравейте, момичета и бебета / и едни и същи маймунки/! Сиска - отзовавам се веднага! Вече съм успешно нанесена в новото старо жилище на свеки, а те са почти нанесени в нашето. В тази връзка - почерпете се за нашето новодомство -  Wine Glass. Да ви кажа, нещо ме е налегнала депресията на преместването и се опитвам да свикна с новата обстановка и с гледката през прозореца, която сигурно ще гледам през следващите 50 години Mr. Green. Та така - нямам удобствата на малкото апартаментче, но пък децата имат доста кътчета за разглеждане и за игра на криеница, а също и парк на 30 секунди път.
Лилито вече трета седмица е ту с разтройство, ту с нормално аки, и все се надявах да мине без диета, но вчера 4 пъти има разтройство и от днес е на диета и на "Ентерол".
Ами това е от нас засега, надявам се да нямам проблем с нета и ще съм по-редовна, връщам се да почета малко и от предишните страници....чао!

# 258
Здравейте  Hug
Докато не съм получила бухалка от Сиска да се распиша  smile3538
Ние правихме разместване в нас и компа беше спрян .....оште не мога да подредя Rolling Eyes на Жоро като му хрумне някоя блестяща идея върви се оправяй с него разглоби всичко в нас  ooooh!
Аз пък да се исфукам вчера си спретнахме една мини среща в парка при Мирка  smile3533 с Тифани,ВаняМ,Мирка и аз ,много ми беше приятно момичета само да спре да вали и пак съм там  Grinning
Иначе ....бяхме на бал на брат ми на приятелката (2дни) Crazyеи друго си е човек да разпусне малко е вярно още не мога да се наспя от тогава ама добре ми дойде ......после 2 дни празнувахме рожденния ден на Жоро  Mr. Green а днес живи и здрави отиваме да почерпим и в Етрополе (покрай тея купони чух сефте една песен на Славито ......ЖИК_ТАК голяма простотия ама тая Димитричка от Люлин дето ходи без гащи не спирам да си я тананикам  hahaha Embarassed)
Ние все  още сме с 2 зъбчета, отгоре единия почти е пробил чакаме го всеки момент .
За памперсите ......от ужасно горчивия ми опит със Саши памперси НЕ сменям и експерименти не си правя ползвам само гащи на памперс  Peace
Паста за зъбчетата не му слагам само с четката ги мием отвреме на време проявява интерес към пяната в устата на брат си  Laughing  и му слагам и на него ,но това е много рядко а и аз минерална вода не давам така ,че няма опасност от предозиране .
cow Честито ви Ново-Старо жилище   bouquet
Браво на малкия герой Калоянчо и на мама ,че е издържала целия ад  Hug  bouquet
Целувки   bouquet

# 259
Алекс, браво на малкия Калоянчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Следях вашия проблем отблизо въпреки че не се обаждах. Страхотно е че са хванали проблема навреме. Важното е че всичко е минало добре. За изживяванията в болницата много добре те разбирам, била съм в подобна позиция с Мая и беше малък кошмар (и то пак в Пирогов). Вашия проблем ми беше толкоз близък защото аз съм с един бъбрек само заради това че не са хванали този проблем при мен, който е бил по рождение. Много се радвам за вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, какво да ви пиша. Борим болести и следваксинни реакции две седмици. Първо направи Алекс реакция към едната ваксина, после се разболя, после към другата ваксина, после направи възпаление на ушите. Каката и тя болна беше. И ми идеше да се гръмна  ooooh! Сега остана кашлицата да лекуваме и се надявам да се опазим здрави че свинския грип ни е в задния двор, почти буквално (по-точно пламнал е цял Мелбърн).

Като изключим нашите екшъни със здравето и ходенето по болници (тук за щастие проблеми с отношението към хората в болниците няма) сме добре. Зимата иде. Стоим си вкъщи заради свинския грип.

Иначе Алекс проходи, голямо сладурче е. Обича да свири на пиано и да пее и танцува (и двамата са ми купонджии това е положението). Казва няколко думички. Кърмим си се все така упорито и аз все още нямам цикъл  newsm78 Изяжда средно около 170 грама на ядене, като има обяд, следобедна закуска и вечеря (4-5 кърмения през деня, нощните не ги знам колко са). Още имаме 8 зъба, чакам нови и така.

Напоследък е много привързан към мен и все трябва да съм до него и да ме е хванал, иначе мрънка. Това си е поредния период който се надявам скоро да отмине че и ходенето до тоалетната си е проблем.

Целувам ви много от далечна Австралия и да сте здравички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
  • Разпиляна във въображението
Ей, открих ви най-сетне. Нещо ви изгубих, но ще бъда редовна. Димана все още не се е престрашила да ходи и засега само се движи хваната за нещо. Бърза е, но така и не успяваме да я прилъжем да направи и крачка. Иначе сме здрави и си чакаме почивката на морето.

# 261
Момичета, така като се включвам изключително рядко, написаното от мен  звучи някак не на място - опитвам се да чета редовно, попрочитам и темата на нашия батко - май 2005, но това, че едва вечер намирам малко време и че ще звуча телеграфно и не съм в крак със споделеното от вас, ме спира да пиша. Много сте мили, добри и отзивчиви всички, на никого не съм обидена, не се крия.  Simple Smile Просто явно съм неорганизирана, още повече, че майка ми много често ми помага Wink
Alex_love, огромна прегръдка за теб и Калоянчо! Сякаш след твоето пожелание Хриско вече почти ходи, че и подтичва!
Преди операцията за проблема на Христиан не съм писала и говорила почти с никой освен с доктори. С колкото повече хора говорех, толкова по-реален и осезаем ми се струваше проблема и това направо ме задушаваше. При Хриско проблема беше, че се задържаше урина в едното бъбрече поради стеснен уретер - при операцията премахнаха стеснението. Вече мина половин година и дай Боже всичко да е останало в миналото. Ритка, съжалявам много, че се е получило при теб така, но казват че бъбрекът е компенсаторен орган и че без проблем поема функцията на другия! Дано никога нямаш проблеми с него Praynig
След малко ще кача снимка на малкия да ви го покажа Grinning

# 262
Дона  Hug Hug Hug Хубавото е че наистина в днешни дни могат да се хванат тези лесно решими проблеми навреме. Радвам се че и при вас всичко е наред  Heart Eyes Преди 30 години нещата не стояха така знаеш, ехограф да намериш, трудна работа  Crazy

# 263
Nanaaaaaaaa,стой не мърдай,че ти ми трябваш!!!
Аз Тодоран така и не и разбрах обясненията за зъбчето на Марта Blush как точно е зачупено,но снимах току-що зъба на моя син да го видите /Нана!/ как е отчупен в ъгълчето.Според педи е паднал или е захапал нещо  newsm78 не,че съм се притеснила,че нещо със зъбите му не е в ред,ама ей така викам да ви покажа- ЦЪК и ЦЪК.
Дона видя ли,че можело  Hug и поста ти се получо точно на място!
Ритка,аз ли съм забравила или ти снимки на новата къща не си показвала?Стойте си у вас,че тоз  Animal Pig грип!

П.П. *Сиска* и 0 Гости преглежда(т) тази тема.  ееееее,до преди малко имаше народ "горе",ама аз какво ли очаквам за събота?

П.П 2 Общ брой гласове: 90  Shocked това много ме учуди!90 човека са отговорили на анкетата...,че от кога сме такова голямо племе?!?

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 13:07 от *Сиска*

# 264
  • Варна

П.П. *Сиска* и 0 Гости преглежда(т) тази тема.  ееееее,до преди малко имаше народ "горе",ама аз какво ли очаквам за събота?

П.П 2 Общ брой гласове: 90  Shocked това много ме учуди!90 човека са отговорили на анкетата...,че от кога сме такова голямо племе?!?

Сисе
, мен не ме ли виждаш отгоре, аз винаги съм там, щото компа е цял ден вкл и форума стои отворен.

А относно 90-те гласа в анкетата и аз точно това се чудих тази сутрин, че са много, а в темата за Трансгалактическата среща 2 има едва 24  Cry Cry Cry

# 265
  • Добрич
А добър ден!

Сисе,леко е нащърбен емайла на дясното зъбче горе и май и на двете предни долу,но е минимално,не се притеснявай.Аз писах надълго и на широко на Тодоранче,че не исках да ангажирам аудиторията.Ама сега ще поровя и ще пейстна тук някои обяснения за фрактурите.

ако наистина има отчупен емайл,вариантите са:-по -благоприятния е да е засегнат само емайла,той е много тънък при временните зъбки-тогава не се пипа,защото почти винаги плобите там(те реално са миниатюрни)ще паднат.Ако е много остро ръбчето се заглажда
                              -по-лошия случай е ако е открит дентина(той се намира под емайла и е чувствителен),тогава вече се прилага терапия,защото фрактурата е по-дълбока и може да доведе до засягане на пулпата(нерва).

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:34 от Нана и Борко

# 266
Сиске, ей тук я има новата къща, но тя е на снимките по-надолу, най-отгоре е старата Wink http://www.ritka.snimka.bg/album.php?album_id=341911&view=2

Мая преди малко се опита да си счупи носа, тече кръв, подут е отвътре, ама ме хвана страх да я водим в болницата заради свинския грип  Sick Дано да не е нещо сериозно  Thinking Ех, тез деца, само емоции с тях  ooooh!

# 267
Ами,Сисе,скарай се пак,може да се разпишат още мами! Laughing И така малко по малко ще се покажат всичките 90!
Аз например,не пиша много редовно(Дона,знам как се чувстваш),но гледам да се разписвам по веднъж на тема.Обаче гласувам във всички анкети.Вероятно и с другите е така,нищо че нямат време или желание да пишат.
Хайде,довечера пак ще ви прегледам,че сега ПАК трябва да излизам! Hug

# 268
Еееее, ама вие да не сте чакали аз да забегна от форума, че така активно да почнете да се включвате? Ритка, Дона, Мирел - ...Ритка – Мая е страхотна! Изглежда голям дивак на снимките! И новата къща е къде-къде по-хубава от старата! Кау-честита ти и на теб нова просторна къща! Милена-на мен мааааалко ми е домъчняло за това пеживяване – да чуя за първи път сърчицето на човечето в мен! Прегръдки и на всички бъдещи мами – пазете се, много, много ви целувам! Мамите с "разстроени" деца - аби и Елица през ден-2 ми цъфва с разтройство -  явно и болки в коремчето има! Омръзна ми през 2 дни да е на диета - то и без това е тънкофайник - кога ще й обличам всичките рокли!!!
Алекс – прекрасно е, че всичко  ОК след операцията! Само здраве оттук-нататък!
Акварелка – напълно те разбирам за чувството да те събудят с „мамо” – и то една малка нахилена физиономия, навряла се в лицето ти...неописуемо е...еееех, ех!
Аз пък бях 3 дни на Боровец – служебно! Та много се зарадвах, че си видях за пъви път всички колеги от страната – те също ми се зараваха и много мили думи ми казаха. И вчера му отпуснах края – не бях се веселила така сигурно от 2 години! Днес ме гони една жажда...та така де, да не се обяснявам подробно WinkТа мой Иван гледа сам Елица (вечер де) цели 3 дни! Е, дупето малко зачервено – абе да не кажа много, ама то пълно щастие няма! Опитвам се да я държа без памперс – никакъв резултат – за 2 часа се напишка 7 пъти – ами по 3,5 боди/час х 24 = около 70 бодита на ден – нямам толкова! И пак се питам – как точно са ни гледали родителите ни? Без „автоматични” перални, без тоз специален Сано...
Много ви се зарадвах на увеличение форумски интерес...Абе кои са новите бременни, че май му изпуснах края? Последно знам за Ласи и Галиво. Другите кои са???

# 269
Хелен, трябва да я видиш с подут нос сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Къщата наистина е голяма и хубава Wink Но иначе масовите къщи са като тази на старата снимка, новата в която живеем просто е току що построена и е съвременна Wink

Момичета за памперса забравих да кажа, аз ще го махам след втората година. Това е на базата на собствен опит със щерката  Grinning

За анкетите и аз ви чета що годе редовно и гласувам Wink В този ред на мисли, отговорих с "Не", пък май трябваше с "Иска ми се" Wink

Честито на всички бременлийки, да се пазите и да погалите коремчетата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт