AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 435
В този ред на мисли - подготовка за репетиция: снимката е култова - Крис, приведен под тежестта на славата, влачи китарките и бохчите, а Адам, изповядал се, свежарка, си носи кафето и си свирка.

цък

# 436
Хехе, Джи, много як коментар лепна за тая снимка  Laughing . Направо си е така - бохчички, торбички, китарки и т.н.  Laughing Идеално му пасва на Криско.

Статията вчера на един дъх я прочетох. Евала за всичко, което е споделил пред всички. По-точно за това, че е решил да го сподели. Да няма после хънта-мънта, какво, защо и как, такъв ли е или онакъв и да се сипят сума глупости и измишльотини. Ха дано се кротнат вече всички любопитковци, които все питаха това-онова (аз щото се кротнах, любопитството ми бе задоволено  Mr. Green).

Уникален е, няма какво повече да кажа.

А този Мат какво не можел да повярва? Нямаше ли двама Мат-ьовци в топ 10? Помня Мат Дж., но имаше един, който малко на кънтри го удряше, та за него се чудя Мат или Майк беше. Безличен ще да е бил, щом и името му не съм запомнила.

редактирам се, за да добавя този линк:

http://blog.newsweek.com/blogs/popvox/archive/2009/06/10/why-cou … adam-lambert.aspx - беше ми кеф да го прочета  Grinning

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 01:32 от Anna

# 437
Велика снимка! Много показателна:

Какво каза Крис в едно от първите си интервюта - Нямам търпение да започна истинския си брачен живот (по повод това, че се оженил малко преди АИ. Колко тъп трябва да си, за да кажеш такова нещо пред малолетните си фенки, които така или иначе скоро ще запищят по някой нов идол)

Какво казва Адам за РС: - Lately, you know, there's part of me that's almost bi-curious the other way around. I've made out a few times with girls at nightclubs when I had way too many drinks. I don't know if it would ever happen, but I'm kind of interested. I don't think I would want to do it with a groupie, though. Then again, maybe I'd rather it was with a stranger than someone I knew". - Колко трябва да си гениален, че да вмъкнеш тези няколко реда в интервюто, в което в прав текст казваш, че си гей. ако чете човек внимателно, и той не си вярва дали ще залитне по женско, но ... винаги учтив, винаги галантен. И брилянтен бизнесмен, освен всичко друго.

# 438
Изчетох с наслада, допивам си виното... Simple Smile Закачих си корицата на стената, точно срещу леглото, където ми се спира погледа сутрин.  Blush Попреместих вляво корицата на Металика, засега им се наситих...
В парка видяхме змия днес, децата крещяха "Mom, Adam's snake, Adam's snake"  Laughing

Боже, децата ми са "адамобсебени". От половин час пеят едно и също и аз като крадец се промъкнах, за да ги снимам. Все още продължават  Laughing
http://picasaweb.google.com/luchozayrano/Adamazing?authkey=Gv1sR … 46226694866815218

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 03:15 от Кейси

# 439
От половин час пеят едно и също и аз като крадец се промъкнах, за да ги снимам. Все още продължават  Laughing

О, не! Страхотни са! Смях се от сърце. Много правилно пее Сами, направо да се замислиш над това чак! На втория клип се вижда особено добре.

Идвах да пусна това, но се отплеснах по Кейсините. Laughing

Брат му: (http://negativeneil.com/)

"We land and I proceed to baggage claim. I grab a Rolling Stone on the way because Adam’s on the cover, lips slightly apart doing his best “Which of your kids am I going to defile? Son or daughter?” face. I read the article while waiting for the baggage to arrive and my driver, sent by 20/20 is wandering around with a sign raised high that reads “LAMBERT”. Very subtle. Some hushed whispers elicit from the gaggle of girls behind me and I realize I’m very obviously telling everyone we’re related and put it away"

Mr. Green

# 440

Joy  Кейси, много са сладки! И дуетни маниери има Самуил, и вярно пее. Кой знае, някой ден може да се изправи пред побелелия Саймън и да го смае.  superuu

# 441
Някакво интервю с бащата на Адам:

Were you ever worried he’d be eliminated?

“Oh, yeah. I was getting worried about Danny Gokey. Not because he was more talented but [he had] more national appeal. And if you looked at Idol stuff on the internet, he was the front-runner for a long time. People were working the ‘God versus gay’ showdown and all that.

И отдолу един от коментарите:

God vs Gay?

Between Danny and Adam there's only one God and that's Adam. Danny's gay. Who knew?   Laughing

# 442
# 443
Кейси, дечковците са страхотни сладури.  Heart Eyes Ама те верно големи фенове на Адам. Сигурно скоро и целия му репертоар от АИ ще знаят. Laughing

# 444
Мадамс, да има ли нова тема? Мен ми се ще... вие какво казвате?

# 445
Шегуваш ли се... Народът въздиша по Онур и Шехерезада, та, ние ли да се стискаме.  Laughing

# 446
Нави ме с едно изречение, Кейси.   Laughing

Аре, скачайте в новата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405439.new#new

Общи условия

Активация на акаунт