Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 698
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 330
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, много интересна тема  newsm10 Аз нямам опит с хомеопатията, но смятам да променя това! newsm47
Aleksander, може ли координати на класически хомеопат във Варна? Аз скоро ще раждам и трябва да си избера педиатър. Трябва ли да избера и хомеопат за бебчето или да отида при него при нужда? А няма ли педиатри, които са и класически хомеопати?  smile3506

Музи, изпращам ти на лични, такъв от какъвто имаш нужда!

Flowers Rose  We love you Michael  Flowers Rose    we love you too! Flowers Rose 

# 331
  • София
Александър,благодаря,жив и здрав да си   bouquet

# 332
Здравейте!Искам да попитам за какво служи това лекарство Lycopodium clavatum.Никъде не намерих отговор за него!

# 333
Привет на всички !От около месец и половина се лекувам с хомеопатия - смесено тревожно - депресивно състояние.Първо взех игнация след това гелсемиум от 200 сн .Още нямам никакво подобрение - напротив даже ми се засилиха симптомите като отпадналост и напрегнатост. Какво да правя помогнете  . Дали това е нормално и  кога мога да очаквам подобрение .

Благодаря предварително  ! Cry

# 334
Здравейте! Вие сте последната ми надежда! Аз съм на 21 години и посточнно имам рецидивиращ цистит. Лекувахме с гинеколога ми всякакви гъби и бактерии, остана само 10/4 Ентер в урината. Той каза, че това била нормална урина и не би изписал лечение, ако нямах оплаквания. И за пореден път ми изписа ципрофлоксацин ooooh! Въпреки, че антибиограмата ми показва мн добра чувствителност към него ефектът е нулев. Приемала съм всякакви глобули, антибиотици, неоренали, в момента пия и уро-ваксом, мечо грозде разни други билки ефектът е почти никакъв-най-много да има леко подобрение за ден два и след това пак започват мъките ми. Снощи, докато сипвах вряла вода в бутилка, за да си я сложа отдолу (само това ме облекчава за малко) така си изгорих ръката, че направо... Не издъжам вече на постоянното парене и болките newsm45 не мога да водя нормален живот ooooh! ooooh! ooooh! На повечето хомеопати, на които звънях графиците им са запълнени до август newsm45МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ!

# 335
  • Най-сетне у дома

Здравейте!
Въпросът ми е гинекомастията повлиява ли се от хомеопатично лечение. Алопатичните методи в случая са доста брутални и съпругът ми не е склонен да се оперира. (ЗА съжаление, не е много доволен и от перспективата да се въздържа от бира по време на хомеопатично лечение, но какво друго му остава...) 

Как гледа хомеопатията на това заболяване / отклонение? Би ли могло скорошната поява на бебе да не е просто съвпадение (или психодинамичните интерпретации не работят много при хомеопатията?)

Благодаря Ви много!

# 336
Здравейте Александър, искам да Ви попитам има ли хомеопатично лекарство, което да е против повръщане при пътуване и да е подходящо за дете на 2 години и за бебе 11 месеца? Благодаря за отговора.

# 337
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Вие сте последната ми надежда! Аз съм на 21 години и посточнно имам рецидивиращ цистит. Лекувахме с гинеколога ми всякакви гъби и бактерии, остана само 10/4 Ентер в урината. Той каза, че това била нормална урина и не би изписал лечение, ако нямах оплаквания. И за пореден път ми изписа ципрофлоксацин ooooh! Въпреки, че антибиограмата ми показва мн добра чувствителност към него ефектът е нулев. Приемала съм всякакви глобули, антибиотици, неоренали, в момента пия и уро-ваксом, мечо грозде разни други билки ефектът е почти никакъв-най-много да има леко подобрение за ден два и след това пак започват мъките ми. Снощи, докато сипвах вряла вода в бутилка, за да си я сложа отдолу (само това ме облекчава за малко) така си изгорих ръката, че направо... Не издъжам вече на постоянното парене и болките newsm45 не мога да водя нормален живот ooooh! ooooh! ooooh! На повечето хомеопати, на които звънях графиците им са запълнени до август newsm45МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ!

Писах Ви на лични.  Hug

# 338
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александър, искам да Ви попитам има ли хомеопатично лекарство, което да е против повръщане при пътуване и да е подходящо за дете на 2 години и за бебе 11 месеца? Благодаря за отговора.

Няма проблем и за бебета, даприемат хомеопатично л-во.  Peace

Писах Ви и на лични.

# 339
Здравейте! Моят син е на 8 мес и е с епилепсия, синдром на Уест, най-вероятно след ваксина пентаксим, искам да попитам дали с хо лекарство мога да му намаля пристъпите, за сега сме на кортикостероидно лечение със синактен, но те не спират. Моля да ми предложите подходящ лекар в София, където можем да отидем дори само на консултация, защото съм чувала, че пристъпите се повлияват от хомеопатия. Благодаря.

# 340
Здравей Aleksander много те моля  Praynigда ми кажеш на какъв тип човек отговаря Calendula Благодаря ти предварително  Hug

# 341
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Моят син е на 8 мес и е с епилепсия, синдром на Уест, най-вероятно след ваксина пентаксим, искам да попитам дали с хо лекарство мога да му намаля пристъпите, за сега сме на кортикостероидно лечение със синактен, но те не спират. Моля да ми предложите подходящ лекар в София, където можем да отидем дори само на консултация, защото съм чувала, че пристъпите се повлияват от хомеопатия. Благодаря.

За съжаление детенцето Ви е станало жертва на тази така агресивно рекламирана ваксина!  Praynig

Но не губете надежда, с хомеопатично лечение е напълно възможно, макар и бавно, пристъпите да се забавят и изчезнат.
  Пиша Ви на Лични.  Hug

# 342
Aleksander, на нас ни предстои прием на четвърти Пентаксим и се чудя какво да правя, като чета за тези случаи. Много ме е страх, мога ли да заменя тази ваксина с друга, по-безопасна? Как да постъпя? Има ли ххомеопатично, което да подготви организма му преди приема и да предотврати появата на болести в следствие на слагането и?

Да добавя, че синът ми е на година и десет месеца.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:06 от Azalea

# 343
Здравейте! Отскоро се записах на хомеопат. Интересува ме каква слънцезащитна козметика мога да ползвам за лицето си, понеже съм проблемна кожа (капилярчета и др.) и ми е препоръчано от лекари да употребявам най-висок фактор. Зная, че има растителни масла с естествена защита, но мисля, че няма да е достатъчна в моя случай. Когато не ползвам крем ми излизат кафеникави лунички, по-скоро петна, вече доста съм ги насъбрала около очите. Зная, че са свързани и със самото раждане, но съм убедена от наблюденията си, че кремът ги предотвратява в много голяма степен! Зная, че цинкът е противопоказен на хомеопатията. В кремчето на детето видях, че няма цинк, има титаниев диоксид, който не е противопоказен, нали? Поне за него не ми е казала сестрата (на хомеопатичката, при която се записах).

# 344
...С мъжа ми се опитваме от доста време да имаме дете и просто не се получава...

И на мои близки доста години не им се "получаваше", но след като се обърнха към добър класически хомеопат, им се "получи" и то 2 пъти  Simple Smile. Точно тогава се доверих и аз на същия хомеопат, така че Усмивчица, действай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт